Toronto – Montreal 6:2 (kon.) | Carolina – Nashville 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Buffalo 5:4 (4:3 po s.n.)
NY Islanders – Philadelphia 3:0 (kon.) | Tampa – Florida 2:3 (kon.) | Dallas – St. Louis 3:1 (kon.)
Colorado – Vegas 4:7 (kon.) | Vancouver – Seattle 0:4 (kon.) | Los Angeles – Arizona 1:4 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
6:2 (3:2, 2:0, 1:0)
Montreal Canadiens
Středa 06.10.2021, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:37 SENEY - 6:2
     
    44:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Únik po konci oslabení, jak má být. Romanov se rozhodl pro riskantní přihrávku, kdy s blížícím se závěrem přesilové hry vracel kotouč na modrou. Tam už číhal navrátilec BRETT SENEY, který hravě přebruslil posledního, dosti znaveného strážce jménem Alex Belzile a z bekhendové strany zavěsil pod břevno. Zároveň zaokrouhluje střelecký účet na 40 ran. Asistence: Kirill Semjonov.
    36:52 DER-ARGUČINCEV - 5:2
     
    36:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zřejmě sledujeme moment, ve kterém se láme celé utkání. Canadiens zahodili několik vyložených příležitostí a místo toho, aby snížili na jednogólový rozdíl, se prakticky z protiútoku ujala rána SEMJONA DER-ARGUČINCEVA po předávce Kurtise Gabriela. Maple Leafs tak vedou o tři góly. Do poslední kombinace se ostatně zapojil kompletní čtvrtý útok. Střela měla úžasné parametry a skončila v horní půlce branky. Asistence: Kurtis Gabriel a Brett Seney.
    31:09 MENELL - 4:2
     
    31:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Velmi nenápadně si v přesilové hře sjel do slotu BRENNAN MENELL. Jeho šikovný pohyb nicméně zachytil John Tavares, který se natlačil do brankoviště a ve správnou chvíli předal svému kolegovi z obrany lahůdkový pas. Stačilo se trefit do brány a gól byl téměř jistý. Menell zvládl i umístění k pravé tyči a může slavit. Asistence: John Tavares a Mitch Marner.
    18:28 MICHEJEV - 3:2
     
    18:28
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Na góly bohatá třetina ještě nekončí, domácí si berou své vedení zpátky. Po levé straně se prodral John Tavares, jeho pas před bránu ovšem neprošel. Postaral se o to Wideman, který ale zároveň svou bruslí uvolnil ILJU MICHEJEVA. Ruský útočník vůbec na nic nečekal a rychlým vypuštěním jedovaté rány zaskočil i Montembeaulta v brance Montrealu. Asistence: John Tavares a William Nylander.
    16:32 BELZILE - 2:2
     
    16:32
    Montreal právě vstřelil branku!
    Na přesilové hře dostal možnost ALEX BELZILE a trenérům se odměnil přesnou ranou nad Mrázkovu lapačku. Polovinu gólu ale udělal před brankou zápasící Perrault, přes jehož postavu český gólman vůbec nevěděl o dění v útočném pásmu Habs. Puk tak hravě prosvištěl do sítě. Asistence: Alexandr Romanov a Joel Armia.
    10:40 Ni. RITCHIE - 2:1
     
    10:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilovka Maple Leafs zaváněla gólem od samotného počátku. Hůl navíc ztratil Romanov, jemuž musel náčiní uvolnit Poehling. Volného místa využil NICK RITCHIE, který střelou zápěstím nachytal Montembeaulta a sám zvrátil dosavadní pořádky. Toronto má momentálně na kontě 13 střel a nehodlá zastavovat. Asistence: Nikita Gusjev a Brennan Menell.
    08:18 Ni. RITCHIE - 1:1
     
    08:18
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Na nádherný servis Mitche Marnera se v útočném pásmu mohl spolehnout NICK RITCHIE. Prvně jmenovaný ukázal trpělivost a Ritchie si zkušeně počkal na možnost tečovat kotouč do opuštěného koutu brány. Toronto po právu vyrovnává a ještě v této třetině se bude hrát také za obratem. Asistence: Mitch Marner a TJ Brodie.
    02:56 ARMIA - 0:1
     
    02:56
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do velmi náhodného vedení. I když zatím jasně tahají za kratší konec pomyslného provazu, JOEL ARMIA před brankou tečoval kotouč a bránící Hollowell si ho srazil do vlastní branky. Petr Mrázek už neměl šanci reagovat. Asistence: Ben Chiarot.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 9. Ni. Ritchie (Marner, Brodie), 11. Ni. Ritchie (Gusjev, Menell), 19. Michejev (Tavares, W. Nylander), 32. Menell (Tavares, Marner), 37. Der-Argučincev (Gabriel, Seney), 45. Seney (Semjonov) – 3. Armia (Chiarot), 17. Belzile (Romanov, Armia)


    Toronto Maple Leafs: Mrázek (Källgren) – Rielly, Brodie, Rubins, Liljegren, Hollowell, Menell – Michejev, Tavares, W. Nylander – Ni. Ritchie, Semjonov, Marner – Brooks, Amadio, Gusjev – Seney, Der-Argučincev, Gabriel
    Montreal Canadiens: Montembeault (C. Primeau) – Chiarot, Wideman, K. Guhle, Savard, Romanov, Fairbrother – Toffoli, N, Suzuki, Drouin – Armia, J. Evans, B. Gallagher – Lehkonen, Poehling, Harvey-Pinard – S. Bourque, M. Perreault, Belzile – Pezzetta.

    Rozhodčí: Nicholson, Hebert – Shewchyk, Deschamps
    bahis siteleri