Jaroslavl – Spartak Moskva 4:2 (kon.) | Minsk – Ufa 3:5 (kon.) | Riga – Dynamo Moskva 4:1 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
Spartak Moskva
Neděle 31.10.2021, 15:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:30 Georgij IVANOV - 4:2
     
    56:30
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    To už ovšem neplatí! Po přihrávce Denise Alexejeva od mantinelu vystřelil po rychlé kličce z mezikruží GEORGIJ IVANOV a trefil se přesně k tyči. Asistence: Denis Alexejev.
    52:04 Jakub JEŘÁBEK - 3:2
     
    52:04
    Spartak právě vstřelil branku!
    O chvíli později však už český obránce uspěl. JAKUB JEŘÁBEK zpracoval přihrávku, napřáhl a vymetl horní roh. Je to pro něj první gól v sezoně. Asistence: Maxim Cyplakov, Danila Kvartalnov.
    44:29 Reid BOUCHER - 3:1
     
    44:29
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    To je mu však k ničemu, protože gól přichází na druhé straně. Šalunov přihrál od zadního mantinelu REIDU BOUCHEROVI, který kotouč svižnou střelou poslal za záda Krasikova. Asistence: Maxim Šalunov.
    36:49 Emil PETTERSSON - 2:1
     
    36:49
    Spartak právě vstřelil branku!
    EMIL PETTERSSON dokázal z blízkosti brány zvednout přihrávku od levého mantinelu šikovně čepelí do horního růžku.
    Asistence: Alexander Bryncev, Nikolaj Čebykin.
    32:16 Denis ALEXEJEV - 2:0
     
    32:16
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí tým odskakuje do dvougólového náskoku. Ivanov přihrál od levého mantinelu DENISI ALEXEJEVOVI a ten rychle dokázal poslat kotouč pod horní tyč. Asistence: Georgij Ivanov.
    27:12 Jegor KORŠKOV - 1:0
     
    27:12
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Přesilová hra Lokomotivu byla poměrně zajímavá už od svého začátku a nyní se domácí dočkali. JEGOR KORŠKOV vjel do útočného pásma a trefil se přesně nad beton.
    Asistence: Alexej Marčenko, Edward Pasquale.

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 28. Korškov (A. Marčenko, Pasquale), 33. Denis Alexejev (Georgij Ivanov), 45. Boucher (Maxim Šalunov), 57. Georgij Ivanov (Denis Alexejev) – 37. Emil Pettersson (Bryncev, Čebykin), 53. J. Jeřábek (M. Cyplakov, D. Kvartalnov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (J. Guskov) – A. Marčenko, Rafikov, Barancev, Misjul, M. Osipov, Čerepanov, Malyšev – Boucher, Maxim Šalunov, P. Kudrjavcev – Kraskovskij, Polunin, Korškov – Georgij Ivanov, A. Anisimov, Denis Alexejev – Arťom Iljenko, M. Beljajev, Berjozkin.
    Spartak Moskva: Krasikov (Skovronskij) – Nikišin, Heed, Ručkin, D. Višněvskij, J. Jeřábek, Bryncev, Jevenko, Savikov – Lehterä, Širokov, Jake Virtanen – Kugryšev, Loktionov, Chochlačov – M. Cyplakov, Emil Pettersson, Čebykin – Drozdov, D. Kvartalnov, Avcin.

    Rozhodčí: Soin, Fraňo – Slavikovskij, Šeljanin

    Diváci: 2137
    bahis siteleri