Los Angeles – Montreal 5:2 (kon.) | Boston – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Toronto – Detroit 5:4 (kon.)
Pittsburgh – New Jersey 2:4 (kon.) | San Jose – Winnipeg 2:1 (po pr.) | St. Louis – Chicago 1:0 (kon.)
Colorado – Minnesota 4:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 1:2 (kon.) | Calgary – Philadelphia 4:0 (kon.)
Carolina – Arizona 2:1 (kon.) | Anaheim – Montreal 4:2 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 3:2 (kon.)
New Jersey – Columbus 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Toronto Maple Leafs
5:4 (1:0, 1:1, 3:3)
Detroit Red Wings
Neděle 31.10.2021, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Filip HRONEK - 5:4
     
    59:31
    Detroit právě vstřelil branku!
    FILIP HRONEK se opřel do odraženého puku a nádhernou bombou z vrcholu levého kruhu pro vhazování napálil puk do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Gól při hře bez brankáře – 5:4. Asistence: Lucas Raymond a Filip Zadina.
    57:55 Mitchell MARNER - 5:3
     
    57:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    MITCHELL MARNER využil špatné rozehrávky Nicka Leddyho zpoza vlastní brány a u pravé tyče jednou rukou zasunul kotouč z úhlu do prázdné brány! Maple Leafs vedou 5:3. Bez asistence.
    50:11 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 4:3
     
    50:11
    Detroit právě vstřelil branku!
    Jeseph Veleno v mezikruží krásně zamíchal s pukem a poté ho poslal před bránu, kde do něj práskl VLADISLAV NAMĚSTNIKOV a u pravé tyče z blízkosti propálil Petra Mrázka! Skóre je 4:3. Asistence: Joseph Veleno a Jordan Oesterle.
    47:47 John TAVARES - 4:2
     
    47:47
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JOHN TAVARES si najel v pravém kruhu pro buly po přečíslení dva na jednoho na přihrávku od Alexandera Kerfoota z levého křídla a parádní bombou bez přípravy vymetl bližší pravý horní roh odkryté brány! Maple Leafs znovu odskakují. Asistence: Alexander Kerfoot a Morgan Rielly.
    41:36 Joseph VELENO - 3:2
     
    41:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    JOSEPH VELENO se na opačné straně ledové plochy vzápětí prosadil stejným způsobem, když využil přihrávky Michaela Rasmussena zpoza brány! Red Wings jsou zpět v zápase a je to opět o jeden gól. Asistence: Michael Rasmussen.
    40:17 Alexander KERFOOT - 3:1
     
    40:17
    Toronto právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER KERFOOT si najel mezi kruhy na parádní přihrávku Johna Tavarese zpoza brány a nádhernou střelou bez přípravy zamířil nad vyrážečkou Thomase Greisse do levého horní rohu sítě! Asistence: John Tavares a Jake Muzzin.
    39:42 Michael BUNTING - 2:1
     
    39:42
    Toronto právě vstřelilo branku!
    MICHAEL BUNTING vložil v mezikruží hůl do střílené přihrávky Jasona Spezzy z pravého kruhu a puk skvěle usměrnil ke vzdálenější levé tyči! Maple Leafs opět udeřili v závěru třetiny a vedou. Asistence: Jason Spezza a Nick Ritchie.
    28:19 Filip ZADINA - 1:1
     
    28:19
    Detroit právě vstřelil branku!
    Pierre Engvall orazítkoval během oslabení po samostatném úniku levou tyč a na opačné straně skóroval v přesilové hře po nádherné souhře FILIP ZADINA, když parádní střelou z pravého kruhu vymetl nad lapačkou Petra Mrázka bližší pravý horní roh brány! Red Wings vyrovnali a je to 1:1. Asistence: Moritz Seider a Sam Gagner.
    19:46 Jake MUZZIN - 1:0
     
    19:46
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JAKE MUZZIN si zpracoval v levém kruhu rychlou přihrávku z osy útočného pásma bruslí a prudkou střelou zápěstím poté zamířil mezi lapačkou a levým betonem Thomase Greisse ke vzdálenější pravé tyči! Asistence: TJ Brodie a John Tavares.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 20. Muzzin (Brodie, Tavares), 40. Bunting (Spezza, N. Ritchie), 41. Kerfoot (Tavares, Muzzin), 48. Tavares (Kerfoot, Rielly), 58. Marner – 29. Zadina (Seider, Gagner), 42. Veleno (M. Rasmussen), 51. Naměstnikov (Veleno, Oesterle), 60. Hronek (L. Raymond, Zadina)


    Toronto Maple Leafs: P. Mrázek (J. Campbell) – Brodie, Muzzin, Dermott, Rielly (A), Liljegren, R. Sandin – Marner (A), Tavares (C), Kerfoot – W. Nylander, Matthews, Bunting – O. Kaše, Kämpf, Engvall – Simmonds, Spezza, N. Ritchie. Hlavní trenér: Sheldon Keefe.
    Detroit Red Wings: Greiss (Nedeljkovic) – Hronek, Leddy, Seider, DeKeyser (A), Oesterle, M. Staal (A) – M. Rasmussen, Gagner, Naměstnikov – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Fabbri – Zadina, P. Suter, Veleno – Rowney, Stephens, Givani Smith. Hlavní trenér: Jeff Blashill.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Ghislain Hebert. Čároví: Tyson Baker, Mark Shewchyk

    Diváci: 18921
    bahis siteleri