Los Angeles – Montreal 5:2 (kon.) | Boston – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Toronto – Detroit 5:4 (kon.)
Pittsburgh – New Jersey 2:4 (kon.) | San Jose – Winnipeg 2:1 (po pr.) | St. Louis – Chicago 1:0 (kon.)
Colorado – Minnesota 4:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 1:2 (kon.) | Calgary – Philadelphia 4:0 (kon.)
Carolina – Arizona 2:1 (kon.) | Anaheim – Montreal 4:2 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 3:2 (kon.)
New Jersey – Columbus 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Colorado Avalanche
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Minnesota Wild
Neděle 31.10.2021, 02:05 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:48 Gabriel LANDESKOG - 4:1
     
    57:48
    Colorado právě vstřelilo branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! GABRIEL LANDESKOG chtěl poslat proti prázdné brance Nathana MacKinnona. Toho sice fauloval Fiala, ovšem kotouč se i tak doklouzal až ke svatyni Wild a od tyčky se odrazil za čáru – 4:1. Asistence: J. T. Compher a Erik Johnson.
     
    57:20
    Minnesota už hraje bez brankáře!
     
    51:45
    A domácí mohli zvýšit skóre! Jayson Megna nahrál na pravé křídlo Tysonovi Jostovi, který hledal před odkrytou brankou Darrena Helma. Tomu však stačil protihráč zablokovat hůl, čímž zabránil nejhoršímu!
     
    46:16
    Hosté jdou do tří! Ryan Hartman dostává dvě minuty za podrážení. Laviny mají k dispozici 69 sekund přesilovky 5 na 3.
    42:54 Nazem KADRI - 3:1
     
    42:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku a zvyšují na 3:1! Gabriel Landeskog přenesl hru z levého kruhu na pravý, odkud se z první trefil k bližší tyčce NAZEM KADRI. Talbot se nestihl přemístit včas. Početní výhoda Lavin navíc samozřejmě pokračuje. Asistence: Gabriel Landeskog a J. T. Compher.
     
    42:24
    Brandon Duhaime vyfasoval trest na 5 minut a do konce utkání za vražení na hrazení! Rvačka s Nathanem MacKinnonem pak byla oboustranně oceněna na dvě minuty za hrubost. Z toho všeho rezultuje dlouhá přesilovka Colorada!
    42:24 Duhaime poslal ošklivým zákrokem na mantinel Byrama a zápas pro něj skončil.
     
    42:24
    Brandon Duhaime za domácí brankou sestřelil Bowena Byrama a svého mladého spoluhráče přispěchal pomstít Nathan Nathan MacKinnon, který se vrhl na útočníka Minnesoty!
     
    37:59
    Domácí Logan O'Connor dobruslil volný kotouč a dostal se do samostatného úniku. Přeci jen byl ale tísněn vracejícími se hráči a nedokázal překonat Talbota!
    37:34 Erik JOHNSON - 2:1
     
    37:34
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí si rychle berou vedení zpět! Hráči Lavin dobře zapracovali za brankou soupeře. K puku se dostal Nathan MacKinnon, který ho předložil na osu ERIKOVI JOHNSONOVI a zkušený obránce našel mezírku v rozkleku brankáře Talbota – 2:1. Asistence: Nathan MacKinnon a Gabriel Landeskog.
    36:54 Ryan HARTMAN - 1:1
     
    36:54
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Druhou po sobě jdoucí přesilovku už hosté využili! Marcus Foligno našel RYANA HARTMANA, který se z mezikruží trefil pod vyrážečku brankáře Kuempera – 1:1. Asistence: Marcus Foligno. Asistence: Marcus Foligno a Matt Dumba.
     
    36:31
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Bowen Byram – 2 min., sekání).
     
    36:19
    Ve chvíli, kdy skočil Landeskog na led, přišla ještě jedna příležitost Wild. Jared Spurgeon dostal přihrávku na levý kruh a pálil hned z první. Kuemper však předvedl rychlý přesun a vyrážečkou puk odrazil do ochranné sítě! Jeho spoluhráči padli na kolena a vydechují tohle střídání.
     
    36:06
    Bránící čtveřice Avs je na ledě dlouho a hosté se toho snaží využít! Kirill Kaprizov si vytáhl kotouč před branku, ovšem Kuempera nepřekonal. Domácí brankář pak vytěsnil i bekhendovou dorážku Erikssona Eka!
     
    34:16
    Gabriel Landeskog dostal dvě minuty za hrubost. Po reklamní přestávce uvidíme první přesilovku Divočáků v zápase.
     
    26:14
    André Burakovsky netrefil odkrytou část klece po nahrávce Landeskoga! To byla velká šance Lavin.
     
    24:41
    Hosté nyní zatopili obraně Avs a vytvořili si několik šancí! Nejprve před brankou nezkrotil skákavý puk Frédérick Gaudreau a v největší příležitosti netrefil bekhendem již odkrytou polovinu svatyně Jared Spurgeon!
     
    16:09
    Domácí pokračovali v tlaku a vynutili si přesilovku. Na trestnou lavici jde Dmitrij Kulikov, který držel MacKinnona.
     
    15:14
    Domácí mají po vstřeleném gólu více ze hry! Erik Johnson zachytil na modré čáře vyhození soupeře a po jeho přihrávce pálil Darren Helm. Ten orazítkoval horní tyčku za Talbotem!
    13:03 Gabriel LANDESKOG - 1:0
     
    13:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení po krásné souhře elitní útočné formace! Nathan MacKinnon přenesl hru na pravou stranu útočného pásma, kde byl André Burakovsky. Ten rychle našel na druhé tyči GABRIELA LANDESKOGA, jenž pálil už do odkryté klece. Asistence: André Burakovsky a Nathan MacKinnon.
     
    12:04
    A pro změnu šance Colorada! MacKinnon nahrál ve středním pásmu rozjetému Ryanovi Murraymu, který se z pozice obránce dostal až před Talbota, jehož z levé strany neprostřelil!
     
    11:10
    Velký tlak Minnesoty! Před brankou se nejprve zjevil volný Ryan Hartman, jehož bekhendové zakončení Kuemper lapačkou jen vyrazil. Po následném závaru pak minul z osy kluziště branku Jon Merrill!
     
    10:15
    J. T. Compher v útočném pásmu přenechal kotouč z druhé vlny najíždějícímu Tysonovi Jostovi. Ten vypálil příklepem z první a donutil Cama Talbota k efektnímu semaforu! Následuje reklamní pauza.
     
    06:39
    Domácí se dostali do přečíslení 3 na 2. Po přihrávce Kadriho střílel z pravé strany Logan O'Connor, který ale nemířil přesně. O chvíli později zkoušel dorážet do odkryté branky Nazem Kadri, ovšem Jared Spurgeon mu v poslední chvíli klepl do hokejky!
    05:34 MacKinnon si prohodil Merrilla mezi bruslemi. Chybělo gólové zakončení akce.
     
    05:34
    Nathan MacKinnon poprvé ukázal svou šikovnost. Puk si prohodil mezi bruslemi obránce Merrilla a ocitl se před brankářem Talbotem. Zakončení ale namířil jen do betonů gólmana Wild!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 14. Landeskog (Burakovsky, MacKinnon), 38. E. Johnson (MacKinnon, Landeskog), 43. Kadri (Landeskog, Compher), 58. Landeskog (Compher, E. Johnson) – 37. Hartman (M. Foligno, Dumba)


    Colorado Avalanche: Kuemper (J. Johansson) – Makar, Byram, E. Johnson (A), Girard, R. Murray, J. Johnson – Burakovsky, MacKinnon (A), Landeskog (C) – L. O'Connor, Kadri, Ranta – M. Kaut, Compher, Jost – J. MacDonald, Jayson Megna, Helm.
    Minnesota Wild: C. Talbot (Kähkönen) – Spurgeon (C), D. Kulikov, Dumba (A), J. Brodin, Addison, Merrill – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek, Kaprizov – Hartman, F. Gaudreau, K. Fiala – Bjugstad, N. Sturm, Duhaime – K. Rau, Dewar, Beckman.

    Rozhodčí: Brenk, Skilliter – Knorr, Galloway

    Diváci: 17 708
    bahis siteleri