Slavia – Frýdek-M. 2:1 (1:0 po s.n.) | Sokolov – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 5:2 (kon.)
Vrchlabí – Kolín 4:3 (kon.) | Přerov – Šumperk 4:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Kadaň 6:1 (kon.)
Vsetín – Jihlava 4:2 (kon.) | Třebíč – Havířov 1:2 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 06.11.2021, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:18 Vít JONÁK - 4:2
     
    59:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se osvobodili a ve středním pásmu dojel puk VÍT JONÁK a bez problémů trefil odkrytou klec Jihlavy. Vsetínský Lapač propukl v obrovský jásot, zdá se, že jihlavská vítězná série nad Vsetínem je u konce. Asistence: Lubomír Štach.
    38:47 Tomáš HARKABUS - 3:2
     
    38:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vsetín už byl v plném počtu, ale Dukla přeci jen z pokračujícího náporu znovu snižuje na rozdíl jediné branky! Od modré čáry se do puku opřel TOMÁŠ HARKABUS, zdálo se, že Málek kotouč ukryl mezi svými betony, ale ten vsetínskému brankář propadl a hlemýždím tempem se dokutálel za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Mareš, Tomáš Havránek.
    36:22 Adam HOŘANSKÝ - 3:1
     
    36:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přišla třetí branka Vsetína! Druhé formaci se podařilo usadit v útočném pásmu a od modré čáry vystřelil Graborenko, do dráhy puku se vložil ADAM HOŘANSKÝ a Žukov nedokázal na prudkou změnu směru kotouče nestačil reagovat. Asistence: Roman Graborenko, David Březina.
    29:29 Matěj ZADRAŽIL - 2:1
     
    29:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava snižuje na rozdíl jediné branky! Valaši nyní dali až moc prostoru Marešovi, jenž si od modré čáry najel až před Málka a jeho bekhend pravděpodobně tečoval MATĚJ ZADRAŽIL. Asistence: Lukáš Mareš, Vladislav Houška.
    18:17 Roman PŮČEK - 2:0
     
    18:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už vsetínský tým slaví a odskakuje do dvoubrankového náskoku! Vsacanům se podařilo Jihlavu sevřít v obranném pásmu a po střele Březiny se tentokrát už ROMAN PŮČEK nemýlil. Asistence: David Březina.
    11:15 Jan BERGER - 1:0
     
    11:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už jihlavský brankář Žukov musel kapitulovat! Ostřelování jihlavské branky nebral konce, Žukov stačil úspěšně vyrazit střelu Buchty, ale na dorážku JANA BERGERA už nestačil. Asistence: Lukáš Buchta, David Březina.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 12. Berger (Buchta, D. Březina), 19. R. Půček (D. Březina), 37. Hořanský (Graborenko, D. Březina), 60. Jonák (Štach) – 30. M. Zadražil (L. Mareš, Houška), 39. T. Harkabus (L. Mareš, T. Havránek)


    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (D. Sachr) – Jerofejevs, Štach (A), Smetana, Buchta, Graborenko, Ondračka, Hryciow – Jonák (C), Rob, Hořanský – D. Březina, Vítek, R. Půček – Kucharczyk (A), Klímek, Gago – Berger, A. Zeman.
    HC Dukla Jihlava: A. Wolf – Bilčík (C), L. Mareš, Kowalczyk, Niko, T. Harkabus, Machů – Helt, Lichanec, Fronk – T. Havránek, F. Seman, Illéš – Cachnín, M. Juda, Vítězslav Brož – M. Zadražil, Houška.

    Rozhodčí: Kubičík, Šudoma – Konvička, Hranoš

    Diváci: 3020
    bahis siteleri