Slavia – Frýdek-M. 2:1 (1:0 po s.n.) | Sokolov – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 5:2 (kon.)
Vrchlabí – Kolín 4:3 (kon.) | Přerov – Šumperk 4:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Kadaň 6:1 (kon.)
Vsetín – Jihlava 4:2 (kon.) | Třebíč – Havířov 1:2 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 06.11.2021, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Dukla se nevzdává, Žukov je znovu na střídačce.
    59:18 Vít JONÁK - 4:2
     
    59:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se osvobodili a ve středním pásmu dojel puk VÍT JONÁK a bez problémů trefil odkrytou klec Jihlavy. Vsetínský Lapač propukl v obrovský jásot, zdá se, že jihlavská vítězná série nad Vsetínem je u konce. Asistence: Lubomír Štach.
     
    59:07
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Luboš Rob – 2 min., podrážení).
     
    57:17
    Jihlava jde do akce bez brankáře!
     
    53:44
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Radim Kucharczyk – 2 min., vysoká hůl).
     
    51:49
    Roby nyní vybídl Štacha ke čtvrté brance Vsetína, volej domácího hráče byla vyražena skvělým Žukovem, který se stačil roztáhnout na brankové čáře!
     
    51:03
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Peter Lichanec – 2 min., nedovolené bránění).
     
    50:17
    Gago nyní získal puk za brankou a okamžitě jej směřoval před bránu, kde byl najetý Zeman, jeho bleskové zakončení z voleje však dokázal Žukovy zneškodnit!
     
    48:23
    Dnešní utkání sleduje 3020 diváků. Jedná se o nejvyšší návštěvnost v rámci letošního ročníku Chance ligy.
     
    42:41
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Zeman – 2 min., vysoká hůl).
    38:47 Tomáš HARKABUS - 3:2
     
    38:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vsetín už byl v plném počtu, ale Dukla přeci jen z pokračujícího náporu znovu snižuje na rozdíl jediné branky! Od modré čáry se do puku opřel TOMÁŠ HARKABUS, zdálo se, že Málek kotouč ukryl mezi svými betony, ale ten vsetínskému brankář propadl a hlemýždím tempem se dokutálel za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Mareš, Tomáš Havránek.
     
    37:06
    Vsetín zahrozil ve vlastním oslabení, když se do přečíslení dva na jednoho dostal Hořanský s Jonákem, vsetínský kapitán obdržel puk na hůl a měl dostatek času zamířit, Žukov si však prostor u tyče pohlídal a úspěšně vystihl úmysl domácího střelce!
     
    36:43
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Aleksandrs Jerofejevs – 2 min., podrážení).
    36:22 Adam HOŘANSKÝ - 3:1
     
    36:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přišla třetí branka Vsetína! Druhé formaci se podařilo usadit v útočném pásmu a od modré čáry vystřelil Graborenko, do dráhy puku se vložil ADAM HOŘANSKÝ a Žukov nedokázal na prudkou změnu směru kotouče nestačil reagovat. Asistence: Roman Graborenko, David Březina.
    29:29 Matěj ZADRAŽIL - 2:1
     
    29:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava snižuje na rozdíl jediné branky! Valaši nyní dali až moc prostoru Marešovi, jenž si od modré čáry najel až před Málka a jeho bekhend pravděpodobně tečoval MATĚJ ZADRAŽIL. Asistence: Lukáš Mareš, Vladislav Houška.
     
    25:06
    Skvělý Málek drží Vsetín! Illéš našel ideálně hůl Helta, jehož teč rozhodně měla oči, ovšem Málek se dokázal orientovat a zlikvidoval i dorážku jihlavského útočníka!
     
    24:21
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Aleksandrs Jerofejevs – 2 min., krosček).
     
    21:46
    Velmi dobré napadání v podání Hořanského udělalo jihlavské obrany značné problémy a k odraženému puku se dostal Březina, hosté teď mohou děkovat Žukovovi, že byl ve střehu a zabránil třetí brance!
    18:17 Roman PŮČEK - 2:0
     
    18:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už vsetínský tým slaví a odskakuje do dvoubrankového náskoku! Vsacanům se podařilo Jihlavu sevřít v obranném pásmu a po střele Březiny se tentokrát už ROMAN PŮČEK nemýlil. Asistence: David Březina.
     
    14:53
    Kritické chvíle pro Vsetín, další dvouminutový trest fasuje Lubomír Štach a domácí se po dobu třiadvaceti vteřin budou bránit ve třech proti pěti.
     
    13:16
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Aleksandrs Jerofejevs – 2 min., podrážení).
    11:15 Jan BERGER - 1:0
     
    11:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už jihlavský brankář Žukov musel kapitulovat! Ostřelování jihlavské branky nebral konce, Žukov stačil úspěšně vyrazit střelu Buchty, ale na dorážku JANA BERGERA už nestačil. Asistence: Lukáš Buchta, David Březina.
     
    08:46
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Havránek – 2 min., držení + 2 min., nesportovní chování).
     
    08:34
    Havránek zpoza branky našel ideálně postaveného Semana, Málek situaci kontroloval a Vsetín teď podržel!
     
    06:18
    Šimon Jenáček nyní předvedl individuální průnik do útočného pásma, dostal se za obranné linie Jihlavy a bekhendem se snažil najít skulinku mezi betony Žukova, brankář Dukly neměl puk pod kontrolou a na snahu o dorážku přispěchal Gago, jihlavské obraně se však nakonec podařilo krizovou situaci ustát. Ovšem to byl velmi dobrý počin od vsetínského Šimona Jenáčka, jenž normálně nastupuje v obraně.
     
    05:11
    Kucharczykovu přihrávku v útočném pásmu vystihl Fronk a díky své rychlosti se dostal až za vsetínskou obranu, koncovka mu však nevyšla dle představ, když zamířil nad branku Jakuba Málka.
     
    03:27
    Vsetínské první formaci se podařilo usadit v útočném pásmu a Jonák vybízel přihrávkou k otevření skóre Smetanu, který si najel do volného prostoru a z voleje zakončil, ovšem včas se dokázal přesunout i jihlavský brankář Žukov!
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 12. Berger (Buchta, D. Březina), 19. R. Půček (D. Březina), 37. Hořanský (Graborenko, D. Březina), 60. Jonák (Štach) – 30. M. Zadražil (L. Mareš, Houška), 39. T. Harkabus (L. Mareš, T. Havránek)


    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (D. Sachr) – Jerofejevs, Štach (A), Smetana, Buchta, Graborenko, Ondračka, Hryciow – Jonák (C), Rob, Hořanský – D. Březina, Vítek, R. Půček – Kucharczyk (A), Klímek, Gago – Berger, A. Zeman.
    HC Dukla Jihlava: A. Wolf – Bilčík (C), L. Mareš, Kowalczyk, Niko, T. Harkabus, Machů – Helt, Lichanec, Fronk – T. Havránek, F. Seman, Illéš – Cachnín, M. Juda, Vítězslav Brož – M. Zadražil, Houška.

    Rozhodčí: Kubičík, Šudoma – Konvička, Hranoš

    Diváci: 3020
    bahis siteleri