New Jersey – Florida 7:3 (kon.) | Boston – Ottawa 3:2 (kon.) | Montreal – Los Angeles 2:3 (po pr.)
Tampa – Carolina 1:2 (po pr.) | Detroit – Edmonton 4:2 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.)
Chicago – Pittsburgh 3:2 (2:0 po s.n.) | Calgary – San Jose 1:4 (kon.) | Vegas – Seattle 4:2 (kon.)
Vancouver – Anaheim 2:3 (po pr.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
Carolina Hurricanes
Středa 10.11.2021, 01:08 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:54
    Velká šance pro Tampu, ta bude hrát přesilovou hru! Hodně nespokojeně odjel na trestnou lavici Vincent Trocheck, Američan vyfasoval dvě minuty za podrážení.
     
    48:10
    Zdálo se, že byl Steven Stamkos do brankoviště Caroliny natlačen v době, kdy přepadl přes gólmana. Nicméně muži v pruhovaném byli jiného názoru a domácího kapitána vyloučili za nedovolené bránění.
     
    34:40
    Podruhé v rozmezí pěti minut míří za katr Ethan Bear a i v tomto případě je na vině sekání, tím se provinil proti Josephovi. Faulovaný hráč však následně neudržel nervy na uzdě a soupeři uštědřil ránu do obličeje, takže rovněž dostává dvě minuty, a to za hrubost. Hrát se bude ve čtyřech.
     
    30:24
    Hurikáni jdou navíc do čtyř, protože Ethan Bear se ve středním pásmu ohnal hokejkou, jíž vysekl náčiní z rukou protihráče Cirelliho.
     
    23:59
    Tak pozor! Další vyloučení a opět na domácí straně. Pierre-Édouard Bellemare si jde sednout za krosček na Trochecka, na Hurikány čeká dlouhá přesilovka pěti proti třem.
     
    23:33
    Už podruhé je dnes vyloučen český zadák Jan Rutta. V obranném pásmu nabral kotouč na hokejku a vyhodil jej mimo hru bez doteku tvrzeného skla.
     
    18:27
    Tampa stráví zbytek úvodního dějství v přesilové hře, samozřejmě pokud ji nevyužije. Brendan Smith nedovoleným bráněním zastavil Killorna.
     
    13:04
    Další faul jednoho z domácích hráčů. A je to český obránce Jan Rutta, kdo byl vykázán na lavici hanby, a sice za lehký háček na Martinooka.
     
    10:51
    Nejprve ofsajd, následně zakázané uvolnění. Domácí pak ještě podnikli jeden poslední útok v početní převaze, nicméně výsledkem byl pouze faul Coreyho Perryho, který při Fastově snaze vyhodit přidržel jeho hokejku.
     
    08:53
    Premiérovou přesilovou si zahrají hokejisté Tampy. Na trestnou lavici smutně odjíždí Sebastian Aho, jenž se provinil podrážením proti Černákovi.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 29. Stamkos (M. Joseph, Killorn) – 50. T. Teräväinen (Trocheck, A. Svečnikov), 64. M. Nečas (Aho, A. DeAngelo)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – Rutta, Hedman (A), Černák, McDonagh (A), C. Foote, Claesson – Cirelli, B. Point, Palát – M. Joseph, Stamkos (C), Killorn – Perry, Bellemare, Maroon – Barre-Boulet, Colton, Raddysh.
    Carolina Hurricanes: F. Andersen (Lyon) – Bear, Slavin (A), A. DeAngelo, Skjei, Brendan Smith, Cole – T. Teräväinen, Aho, A. Svečnikov – M. Nečas, Trocheck, Kotkaniemi – Fast, J. Staal (C), Lorentz – Jarvis, Stepan, Martinook (A).

    Rozhodčí: Nicholson, Rooney – Deschamps, Murray

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri