New Jersey – Florida 7:3 (kon.) | Boston – Ottawa 3:2 (kon.) | Montreal – Los Angeles 2:3 (po pr.)
Tampa – Carolina 1:2 (po pr.) | Detroit – Edmonton 4:2 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.)
Chicago – Pittsburgh 3:2 (2:0 po s.n.) | Calgary – San Jose 1:4 (kon.) | Vegas – Seattle 4:2 (kon.)
Vancouver – Anaheim 2:3 (po pr.)
po s.n. (0:1)
Winnipeg Jets
2:3 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:0)
St. Louis Blues
Středa 10.11.2021, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Ryan O'REILLY - 2:3
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým St. Louis Blues.
    Autorem vítězné branky je RYAN O'REILLY.
    63:06 Saad v prodloužení označkoval tyč.
     
    63:06
    Rozhodnout mohl Brandon Saad, jenže na Connorem Hellebuyckem řinčí tyč. To byla ukázková rána, které chyběly milimetry.
     
    53:49
    Dvojitou příležitost k dorážce dostal po střele Morrisseyho Blake Wheeler, ale sedícího Jordana Binningtona nepřekonal! Vypadá to, že v tomto zápase zapne ten tým, který zrovna inkasoval gól.
    51:54 Jordan KYROU - 2:2
     
    51:54
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Utkání ale zdaleka není rozhodnuto, Blues se dočkali vyrovnávací branky. Pochvalu zaslouží Pavel Bučněvič, který proháčkoval kotouč kolem Dylana DeMela a pak ho velmi šikovně poslal do slotu. Tam už stál připravený JORDAN KYROU a z první namířil puk do sítě. Znovu nastává vyrovnaný výsledek. Asistence: Pavel Bučněvič a Calle Rosén.
    46:22 Kyle CONNOR - 2:1
     
    46:22
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tentokrát už Jordan Binnington zůstane bez možnosti na zákrok. Chladnou hlavu zachoval KYLE CONNOR, po přihrávce Blakea Wheelera nezpanikařil, dvakrát naznačil ránu, ale vypálil až ve chvíli, kdy ležel Binnington na břiše. Pro kapitána Jets znamená asistence zároveň 700. bod v rámci klubového působení, což je samozřejmě parádní milník. Asistence: Blake Wheeler a Logan Stanley.
    40:44 Samostatný nájezd zahodil Neal Pionk.
     
    40:44
    Neal Pionk mohl přidat svůj druhý zářez v utkání, komentátor i gólová grafika už oznamovaly úspěšnou trefu. Jenže obránce Winnipegu ve velké rychlosti minul zcela odkrytou branku.
     
    35:43
    Na trestnou lavici zamířil Robert Thomas, který hasil požár před vlastní brankou hákováním.
    33:47 Binnington opět hrdinou: pohlídal si dvě extra nebezpečné střely.
     
    33:47
    To je neskutečný zákrok Jordana Binningtona! Nejprve přežil klinickou smrt po nájezdu Blakea Wheelera a pak neuvěřitelně vytáhl vyrážečku proti Marku Scheifelemu, navíc ve chvíli, kdy už dávno ztratil hůl...
    30:56 Neal PIONK - 1:1
     
    30:56
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nádherná branka v podání zadáka NEALA PIONKA, který zase pro jednou ukázal své ofenzivní choutky. Na modrou čáru poslal kotouč Dominic Toninato, Pionk si jako poslední muž v poli troufnul na nápaditou otočku, uvolnil se ke střele a využil nechtěné clony i teče hostujícího obránce Marca Scandelly k tomu, aby konečně srovnal skóre zápasu. Pokud budou Jets pokračovat ve stejném tempu, obrat by je neměl minout. Asistence: Dominic Toninato a Kristian Vesalainen.
     
    19:08
    Znovu se za bránu vydal Connor Hellebuyck a tentokrát už chybu vyrobil. Teč finální přihrávky přišla v pravý čas, Ryan O'Reilly nezvládl náročné zakončení ze vzduchu namířit mezi tři tyče.
    18:09 Pavel BUČNĚVIČ - 0:1
     
    18:09
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak tento gól by se snad jako přesilovkový ani počítat neměl. Blues půl druhé minuty marně hledali cestu přes domácí bariéru u modré čáry, jenže jakmile se jim jednou průnik podařil, okamžitě mohou zvedat ruce ke stropu haly. Rychlý kontr vedl Jordan Kyrou a přihrávkou do strany vyzval k zakončení PAVLA BUČNĚVIČE. Na jeho střelu bude chtít co nejdříve zapomenout brankář Connor Hellebuyck, jehož návrat po nemoci zatím neprobíhá ideálně, což nyní podpořil gólem inkasovaným mezi betony. Jako by snad s tímto řešením ani nepočítal. Asistence: Jordan Kyrou a James Neal.
     
    16:37
    Změnu pohybu soupeře neočekával Jevgenij Svečnikov, takže podrážel v útočné třetině hřiště. Musí na trestnou lavici, třebaže si může hlavu ukroutit.
    11:24 Hellebuyck vyřešil nejen přihrávku do brankoviště, ale hlavně dorážku Scandelly.
     
    11:24
    U pravé tyčky vyplaval Ivan Barbašev a pak ještě od modré čáry pálil Marco Scandella. O nejlepší zákrok dosavadního průběhu se musel postarat Connor Hellebuyck.
     
    08:36
    Hosté si nepohlídali střídání, naskočili v šesti a trest tak odpyká David Perron.
    06:48 Zklamaný Kyle Connor se musel spokojit se stopkou v podobě brankové konstrukce.
     
    06:48
    Spolupráce mezi Duboisem a Svečnikovem nefungovala ideálně, pak ale Kyle Connor zůstal zcela sám před brankářem a trefil přední tyčku! Winnipeg nadále jasně lepším týmem.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 31. Pionk (Toninato, Vesalainen), 47. Connor (Wheeler, Stanley) – 19. Bučněvič (Kyrou, Neal), 52. Kyrou (Bučněvič, C. Rosén), rozh. náj. R. O'Reilly

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   David Perron (STL)
    0:0   Kyle Connor (WPG)
    2. série:
    0:0   Jordan Kyrou (STL)
    0:0   Pierre-Luc Dubois (WPG)
    3. série:
    0:0   Vladimir Tarasenko (STL)
    0:0   Mark Scheifele (WPG)
    4. série:
    0:1   Ryan O'Reilly (STL)
    0:1   Blake Wheeler (WPG)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Morrissey, N. Schmidt, Dillon, Pionk, Stanley, DeMelo – Connor, Dubois, J. Svečnikov – Harkins, Copp, Ehlers – Lowry, Scheifele, Wheeler – Toninato, Riley Nash, Vesalainen.
    St. Louis Blues: Binnington (J. Hofer) – M. Scandella, Parayko, Walman, Faulk, C. Rosén, Bortuzzo – Saad, R. O'Reilly, Perron – Tarasenko, R. Thomas, Kyrou – K. Kostin, I. Barbašev, Bučněvič – Neighbours, Bozak, Neal.

    Rozhodčí: Rank, StLaurent – Berg, Hunt
    bahis siteleri