New Jersey – Florida 7:3 (kon.) | Boston – Ottawa 3:2 (kon.) | Montreal – Los Angeles 2:3 (po pr.)
Tampa – Carolina 1:2 (po pr.) | Detroit – Edmonton 4:2 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.)
Chicago – Pittsburgh 3:2 (2:0 po s.n.) | Calgary – San Jose 1:4 (kon.) | Vegas – Seattle 4:2 (kon.)
Vancouver – Anaheim 2:3 (po pr.)
po prodl.
Vancouver Canucks
2:3 (0:1, 0:0, 2:1 - 0:1)
Anaheim Ducks
Středa 10.11.2021, 04:10 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:52 Troy TERRY - 2:3
     
    63:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři i přes ztrátu dvoubrankového vedení nakonec zaznamenají plný bodový zisk! Vancouver to totiž nevychytal se střídáním, kvůli čemuž hosté mířili do přečíslení tři na jednoho. To využil TROY TERRY, který po přihrávce Ryana Getzlafa využil špatného přesunu Jaroslava Haláka. Asistence: Ryan Getzlaf, Jamie Drysdale.
    59:06 Elias PETTERSSON - 2:2
     
    59:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky i v oslabení dokonávají comeback, čímž si nejspíš zajistili minimálně bod! Jeden z hráčů Anaheimu zlomil hůl, čehož dokonale využil ELIAS PETTERSSON, jenž měl díky tomu více prostoru a z pravého kruhu tak zaskočil Johna Gibsona střelou na vyrážečku. Asistence: Quinn Hughes, Brock Boeser.
    53:29 J. T. Miller - 1:2
     
    53:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak přece jen to ještě bude drama, protože Vancouver snižuje na rozdíl jediné branky! Anaheim doplatil na to, že nedokázal dostat kotouč z pásma, což vzápětí potrestal J. T. MILLER, který sice pálil do Johna Gibsona, ale ten vůbec nic neviděl, takže si kotouč smolně srazil do vlastní sítě. Asistence: Quinn Hughes, Brock Boeser.
    49:16 Isac LUNDESTRÖM - 0:2
     
    49:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak po kontrole u videa je to nakonec gól, protože kotouč těsně přešel brankovou čáru! ISAC LUNDESTRÖM sice při úniku pálil do gólmana, ale ten vyrazil puk jen do přijíždějícího J. T. Millera, jenž si kus gumy srazil směrem do brány, přičemž ho zachraňoval až těsně za brankovou čárou! Asistence: Jamie Drysdale, Maxime Comtois.
    11:18 Cam FOWLER - 0:1
     
    11:18
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks početní výhodu využívají a i přes pasivnější přístup se dostávají do vedení! CAM FOWLER svým gólem dokázal svůj skvělý hokejový um, z horní hrany levého kruhu totiž šikovně schoval puk mezi obránce, mířil navíc přímo ke vzdálenější tyči, takže Jaroslav Halák mohl reagovat jen těžko. Asistence: Sonny Milano, Troy Terry.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 54. J. T. Miller (Q. Hughes, Boeser), 60. Elias Pettersson (Q. Hughes, Boeser) – 12. Fowler (Milano, T. Terry), 50. Lundeström (Drysdale, Comtois), 64. T. Terry (Getzlaf, Drysdale)


    Vancouver Canucks: Halák (Demko) – Ekman-Larsson (A), T. Myers, Q. Hughes, Poolman, B. Hunt, Hamonic – J. T. Miller (A), Elias Pettersson, Boeser – Pearson, Horvat (C), Höglander – Podkolzin, Dickinson, Garland – Dowling, Lammikko, Justin Bailey.
    Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – H. Lindholm, Drysdale, Fowler, Manson (A), Benoit, Shattenkirk – Henrique (A), Getzlaf (C), T. Terry – Deslauriers, Zegras, Milano – McTavish, Lundeström, Comtois – D. Grant, Groulx, S. Carrick.

    Rozhodčí: Meier, Syvret – Mills, Kovachik
    bahis siteleri