New Jersey – Florida 7:3 (kon.) | Boston – Ottawa 3:2 (kon.) | Montreal – Los Angeles 2:3 (po pr.)
Tampa – Carolina 1:2 (po pr.) | Detroit – Edmonton 4:2 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.)
Chicago – Pittsburgh 3:2 (2:0 po s.n.) | Calgary – San Jose 1:4 (kon.) | Vegas – Seattle 4:2 (kon.)
Vancouver – Anaheim 2:3 (po pr.)
po prodl.
Vancouver Canucks
2:3 (0:1, 0:0, 2:1 - 0:1)
Anaheim Ducks
Středa 10.11.2021, 04:10 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:52 Troy TERRY - 2:3
     
    63:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři i přes ztrátu dvoubrankového vedení nakonec zaznamenají plný bodový zisk! Vancouver to totiž nevychytal se střídáním, kvůli čemuž hosté mířili do přečíslení tři na jednoho. To využil TROY TERRY, který po přihrávce Ryana Getzlafa využil špatného přesunu Jaroslava Haláka. Asistence: Ryan Getzlaf, Jamie Drysdale.
     
    63:05
    Bo Horvat mohl jako správný kapitán rozhodnout, protože úplně sám uháněl na Johna Gibsona! Ten však jeho první pokus pokryl a dorážku už zastavila tyčka!
    59:06 Elias PETTERSSON - 2:2
     
    59:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky i v oslabení dokonávají comeback, čímž si nejspíš zajistili minimálně bod! Jeden z hráčů Anaheimu zlomil hůl, čehož dokonale využil ELIAS PETTERSSON, jenž měl díky tomu více prostoru a z pravého kruhu tak zaskočil Johna Gibsona střelou na vyrážečku. Asistence: Quinn Hughes, Brock Boeser.
     
    58:36
    Jaroslav Halák míří na střídačku, Canucks se tedy pokusí o vyrovnání při hře pět na pět!
     
    57:11
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Jaroslav Halák – 2 min., podrážení). Trest odpyká Conor Garland.
     
    55:18
    John Gibson se inkasovanou brankou nenechal rozhodit a pokračuje v tom své, nyní zlikvidoval nebezpečnou dorážku z hole Vasilije Podkolzina!
    53:29 J. T. Miller - 1:2
     
    53:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak přece jen to ještě bude drama, protože Vancouver snižuje na rozdíl jediné branky! Anaheim doplatil na to, že nedokázal dostat kotouč z pásma, což vzápětí potrestal J. T. MILLER, který sice pálil do Johna Gibsona, ale ten vůbec nic neviděl, takže si kotouč smolně srazil do vlastní sítě. Asistence: Quinn Hughes, Brock Boeser.
     
    51:54
    Gólman hostů se ale ještě bude muset zapotit, což dokázal Tyler Myers, jehož pokus John Gibson vůbec neviděl, ale přesto ho dokázal vyrazit!
    49:16 Isac LUNDESTRÖM - 0:2
     
    49:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak po kontrole u videa je to nakonec gól, protože kotouč těsně přešel brankovou čáru! ISAC LUNDESTRÖM sice při úniku pálil do gólmana, ale ten vyrazil puk jen do přijíždějícího J. T. Millera, jenž si kus gumy srazil směrem do brány, přičemž ho zachraňoval až těsně za brankovou čárou! Asistence: Jamie Drysdale, Maxime Comtois.
     
    44:49
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Trevor Zegras – 2 min., sekání).
     
    43:00
    Nakonec se do dobré pozice dostal Tyler Myers, který z mezikruží mířil do protipohybu Johna Gibsona, ale ten tam nechal svůj beton!
     
    41:41
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Elias Pettersson – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Trevor Zegras – 2 min., držení).
     
    35:04
    Tak to byl parádní zákrok Jaroslava Halák! Ten totiž zakončení Adam Henriqueho vyrazil jen před sebe, kde okamžitě dorážel Troy Terry, ale slovenský brankář stihl vytasit svůj beton a zastavil velkou příležitost soupeře!
     
    32:08
    Nyní ale trestuhodně ztratili kotouč ve středním pásmu i hosté, díky čemuž Vancouver šel do přečíslení tři na jednoho, které ale zhatilo špatné zpracování Brocka Boesera!
     
    30:30
    Bo Horvat tentokrát zazářil v útoku! Šikovným prohozením mezi nohama se dostal přes posledního beka až před brankáře, kterého si položil, ale následně pálil jen do jeho betonu!
     
    27:33
    Domácí se ve druhé části dlouho hledali, nyní se ale konečně usadili v útočném pásmu, což přineslo nastřelenou tyčku, o což se postaral Quinn Hughes.
     
    23:52
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Tanner Pearson – 2 min., hákování).
     
    19:10
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (J. T. Miller – 2 min., držení hole).
     
    16:49
    Trevor Zegras se opravdu tvrdě napřáhl z pozice mezi kruhy, zakončení se mu ale příliš nepovedlo, protože skončilo jen na betonu domácího brankáře, který poté za pomoci obránců pokryl i dorážku!
     
    13:29
    John Gibson přesto musí zasahovat, protože se na modré čáry dvakrát napřahoval Travis Hamonic, ale brankář hostů v obou případech dokázal zasáhnout!
    11:18 Cam FOWLER - 0:1
     
    11:18
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks početní výhodu využívají a i přes pasivnější přístup se dostávají do vedení! CAM FOWLER svým gólem dokázal svůj skvělý hokejový um, z horní hrany levého kruhu totiž šikovně schoval puk mezi obránce, mířil navíc přímo ke vzdálenější tyči, takže Jaroslav Halák mohl reagovat jen těžko. Asistence: Sonny Milano, Troy Terry.
     
    10:33
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Quinn Hughes – 2 min., hákování).
     
    09:00
    Jason Dickinson měl před sebou odkrytou branku, protože se gólman Anaheimu nestíhal přesunout, ale domácí forvard velkou šanci nevyužil, protože pod tlakem mířil jen nad horní tyč!
     
    06:23
    Vancouver se poměrně rychle usazuje v útočném pásmo, což otevřelo cestu k tvrdé ráně od modré čáry, která snad lízla brankovou konstrukci!
     
    05:54
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Josh Manson – 2 min., držení).
     
    03:48
    Tak to je obrovské štěstí pro slovenského gólmana! Maxime Comtois se totiž zničehonic dostal do zakončení z levé strany, které Jaroslavu Halákovi propadlo až na brankovou čáru, kde jeho obránci na poslední chvíli vystřelili puk pryč!

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 54. J. T. Miller (Q. Hughes, Boeser), 60. Elias Pettersson (Q. Hughes, Boeser) – 12. Fowler (Milano, T. Terry), 50. Lundeström (Drysdale, Comtois), 64. T. Terry (Getzlaf, Drysdale)


    Vancouver Canucks: Halák (Demko) – Ekman-Larsson (A), T. Myers, Q. Hughes, Poolman, B. Hunt, Hamonic – J. T. Miller (A), Elias Pettersson, Boeser – Pearson, Horvat (C), Höglander – Podkolzin, Dickinson, Garland – Dowling, Lammikko, Justin Bailey.
    Anaheim Ducks: J. Gibson (Stolarz) – H. Lindholm, Drysdale, Fowler, Manson (A), Benoit, Shattenkirk – Henrique (A), Getzlaf (C), T. Terry – Deslauriers, Zegras, Milano – McTavish, Lundeström, Comtois – D. Grant, Groulx, S. Carrick.

    Rozhodčí: Meier, Syvret – Mills, Kovachik
    bahis siteleri