Vítkovice – Plzeň 2:3 (kon.) | Kladno – K. Vary 3:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 17.11.2021, 17:10 • Rocknet Arena, Chomutov • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:01
    Pozor! Nyní už je Habal na střídačce a místo něho naskočil na led Kulich.
     
    57:52
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Marek Baránek – 2 min., krosček).
     
    49:15
    Po nepřesné přihrávce v útočném pásmu nepřesně přihrál Jakub Flek. Z toho mohl těžit Ladislav Zikmnund, který byl vyslán do samostatného úniku. Habal mu ale nakonec nedal příliš prostoru a uchránil svůj tým od čtvrtého inkasovaného gólu.
    46:57 Jaromír JÁGR - 3:2
     
    46:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A Rytíři jdou podruhé v utkání do vedení! Tomáš Plekanec objel soupeřovu branku a hledal, komu by mohl přihrát. Viděl před brankou stojícího JAROMÍRA JÁGRA. Ten nastavil hůl a kotouč dostal přesně pod tyč. Asistence: Tomáš Plekanec.
     
    39:23
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Martin Osmík – 2 min., hákování).
     
    37:08
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Nicolas Hlava – 2 min., nedovolené bránění).
    33:01 Adam KUBÍK - 2:2
     
    33:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno. V přesilovce se to Rytířům ještě nepovedlo, o chvíli později potom ano. ADAM KUBÍK nabruslil do střelecké pozice. Nejprve odrazil kotouč od betonu, následně z dorážky už posílá kotouč přesně, kam bylo třeba. Bez asistence.
     
    29:05
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Martin Weinhold – 2 min., držení).
     
    24:29
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jake Dotchin – 2 min., držení).
     
    19:28
    Nakonec je tedy branka neuznána, rozohdčí ji zkoumali na videu a dle nich jí bylo dosaženo vysokou holí!
     
    19:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nenápadná akce hostujících hráčů a je z toho třetí branka v kladenské kleci! Pulpán nahodil od modré čáry. Kotouč se pak odrazil od rukavice JANA HLADONIKA a skončil za zády gólmana. Asistence: Lukáš Pulpán.
     
    13:37
    A na opačné straně gólová příležitost! Jakub Flek se opět dostal do samostného úniku, ani tentokrát ale neuspěl. Zkoušel kotouč procpat mezi betony, ty však měl Bow pevně secvaklé.
    11:53 Ondřej BERÁNEK - 1:2
     
    11:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A máme tu druhou branku. Pulpán zavezl kotouč do pásma, pak se jeho spoluhráči dostali do tlaku a proměňují jej. ONDŘEJ BERÁNEK objel soupeřovu branku, napoprvé se střelou neuspěl, napodruhé už ale kotouč dostal, kam bylo potřeba. Asistence: Jan Hladoník.
    08:48 Michal PLUTNAR - 1:1
     
    08:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A máme srovnáno, početný zástup hostujících fanoušků se raduje! MICHAL PLUTNAR sebral kotouč na modré čáře. Jeho následný průstřel byl naprosto čistý. Letěl v ideální výšce, otřel se o tyčku a zapadl za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    08:09
    Kladno se rychle po vhazování dostalo do brejku. Ladislav Zikmund adresoval přihrávku před branku, kam najížděl Jágr. Ten do kotouče spíše jen plácl, ale za Habalova záda jej nedostal. Dobrá šance!
    02:50 Ladislav ZIKMUND - 1:0
     
    02:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se znovu dostali do pásma a připisují si první branku! Jaromír Jágr šikovně podržel kotouč a směřoval k brance. Pak ale uviděl LADISLAVA ZIKMUNDA, ten puk zpracoval a poslal jej až za záda soupeřova gólmana! Asistence: Jaromír Jágr, Jake Dotchin.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 3. Zikmund (Jágr, Dotchin), 34. A. Kubík, 47. Jágr (Plekanec) – 9. Plutnar, 12. O. Beránek (Hladonik)


    Rytíři Kladno: Bow (Stahl) – K. Wood, Kehar, Ticháček, Dotchin, Donaghey, Baránek – Zikmund, Plekanec, Ciampini – Hajný, Filip, Melka – A. Kubík, Jágr, Račuk – Hlava, Kristo, M. Beran.
    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Hamalčík) – Plutnar, Pulpán, Weinhold, Parkkonen, Dlapa, T. Havlín, Martin Rohan – Vondráček, O. Beránek, Flek – Koblasa, Kracík, Průžek – Redlich, T. Mikúš, Jiří Kulich – Šik, Hladonik, Osmík.

    Rozhodčí: Jeřábek, Pešina – Lhotský, Svoboda
    thejrc.org