Slavia – Kolín 4:0 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 5:0 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 5:3 (kon.)
Prostějov – Havířov 3:2 (kon.) | Sokolov – Frýdek-M. 3:0 (kon.) | Vrchlabí – Kadaň 5:0 (kont.)
Přerov – Jihlava 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 2:0 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 17.11.2021, 18:00Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    30:26 Jakub KUBEŠ - 1:2
     
    30:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři po ubráněném oslabení ožili a dostávají se na rozdíl jedné branky! Roman Pšurný si udržel puk v rohu kluziště stejně jako přehled o postavení svých hráčů a nasměroval na osu hřiště k modré čáře přihrávku JAKUBU KUBEŠOVI. Jeho střela zápěstím pak proletěla do branky Wolfa zřejmě bez přičinění některého z jeho spoluhráčů! Asistence: R. Pšurný, M. Novák.
    19:09 Jakub ŠTOCHL - 0:2
     
    19:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava těží z minima maximum a utíká do dvoubrankového vedení! Domácí nedokázali soupeře vyhnat z vlastního pásma, čehož chtěl rychle využít JAKUB ŠTOCHL a zápěstím vyslal nahození od modré čáry, které propadlo až za Petráskova záda! Asistence: J. Fronk, V. Houška.
    13:40 Vladislav HOUŠKA - 0:1
     
    13:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš, Jihlava jde ve vlastním oslabení do vedení! Domácí obrana soupeři opět věnovala možnost jít do brejku, kterého nejprve nevyužil Skořepa, následnou dorážku do odkryté klece už si ale vychutnal VLADISLAV HOUŠKA, jehož pracovní zadání nebylo příliš komplikované. Asistence: J. Skořepa.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 31. Kubeš (Pšurný, Matěj Novák) – 14. Houška (Skořepa), 20. Štochl (Fronk, Houška)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (21. Postava) – R. Černý, D. Krenželok, Kubeš, Hrabal, Ševčík, Krisl (C), Hrdinka – Süss, Pšurný (A), Sebera – Jan Svoboda, Herman, Jakub Svoboda – T. Doležal (A), M. Kratochvil, D. Indrák – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Matěj Novák.
    HC Dukla Jihlava: A. Wolf (Žukov) – Bilčík (A), Zeleňák, L. Mareš, Eliáš, Kowalczyk, Niko, Štochl – M. Zadražil, Fronk, Houška – F. Seman, Skořepa (C), Illéš – Cachnín, M. Juda, Vítězslav Brož.

    Rozhodčí: Bejček, Marek – Otáhal, Roischel
    thejrc.org