Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Chabarovsk 5:2 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Minsk – Čerepovec 3:4 (1:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 2:3 (1:2 po s.n.) | Jokerit – Vladivostok 4:1 (kon.)
Kunlun – Omsk 1:4 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavl 1:3 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
5:2 (0:2, 3:0, 2:0)
Amur Chabarovsk
Středa 17.11.2021, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:31 Semjon KOŠELEV - 5:2
     
    47:31
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí skórují ve vlastním oslabení! Po chybě obránce Volgina na útočné modré poslal Alexej Makljukov do samostatného úniku SEMJONA KOŠELEVA, který uspěl se střelou mezi Alikonovy betony. Asistence: Alexej Makljukov.
    42:18 Nikita KOROSTELJOV - 4:2
     
    42:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Skórují ale domácí! Amur ztratil puk ve středním pásmu. Z toho těžil NIKITA KOROSTELJOV, jehož první střela sice minula branku, ovšem domácí útočník dobře sledoval kotouč, který se odrazil před brankoviště a mezi betony gólmana Alikina ho uklidil do hostující klece – 4:2. Asistence: Arťom Minulin.
    27:50 Nikolaj GOLDOBIN - 3:2
     
    27:50
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácím stačilo ve druhé třetině necelých osm minut na to, aby otočili skóre z 0:2 na 3:2! Linus Hultström vypálil od modré čáry. Po zákroku Alikina si našel odražený puk NIKOLAJ GOLDOBIN, který bekhendovou dorážkou z ostrého úhlu našel mezírku mezi bližší tyčkou a pravým betonem a vyrážečkou hostujícího gólmana. Využitá přesilovka Magnitky. Asistence: Linus Hultström.
    26:04 Arťom MINULIN - 2:2
     
    26:04
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí hned po komerčním brejku srovnávají! Josh Currie vyhrál buly na Maxima Karpova. Ten puk posunul na modrou čáru, kde byl ARŤOM MINULIN a ten ranou na lapačku Alikina rozvlnil síťku ve svatyni Amuru – 2:2. Asistence: Maxim Karpov a Josh Currie.
    22:01 Philippe MAILLET - 1:2
     
    22:01
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Hosté začali druhou část velmi aktivně, ovšem teď v útočném pásmu propadli. Brendan Leipsic našel diagonální přihrávkou na pravém křídle rozjetého PHILIPPEHO MAILLETA. Ten mohl v situaci 2 na 1 i nahrávat, ale volil střelu, kterou umístil ke vzdálenější tyčce. Asistence: Brendan Leipsic.
    18:38 Michal JORDÁN - 0:2
     
    18:38
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec početní výhodu využívají a vedou o dva góly! Vladimir Galuzin nahrál na modrou čáru MICHALOVI JORDÁNOVI. Kapitán Amuru vystřelil švihem a puk zapadl až za záda brankáře Olkinoury, který měl zakrytý výhled – 0:2. Asistence: Vladimir Galuzin.
    07:25 Radan LENC - 0:1
     
    07:25
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Currie nedokázal dostat puk z obranného pásma Magnitky a za to přichází trest. Útočné trio Amuru to sehrálo parádně. Roman Ljubimov našel bekhendovou přihrávkou Vladimira Galuzina, který poslal do šance RADANA LENCE. Český útočník už byl sám před Olkinourou a pokořil ho kličkou do forhendu. Asistence: Roman Ljubimov a Vladimir Galuzin.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 23. Maillet (Leipsic), 27. Minulin (M. Karpov, Currie), 28. Goldobin (Hultström), 43. Korosteljov (Minulin), 48. S. Košelev (Makljukov) – 8. Lenc (Ljubimov, Galuzin), 19. Jordán (Galuzin)


    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – Minulin, J. Jakovlev (C), Hultström, I. Nikolajev, M. Grigorjev, Makljukov, J. Chabarov – D. Jurov, Currie (A), Čibisov – M. Karpov, Zernov, Nikoncev (A) – Goldobin, Maillet, Leipsic – S. Košelev, Akolzin, A. Několenko – Korosteljov.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Bartošák, Jevgrafov) – R. Pedan, Jordán (C), Volgin, V. Vasiljev, Znacharenko, S. Těreščenko, Byčkov – Ljubimov, Galuzin (A), Lenc – A. Gorškov, Nikolišin, V. Butuzov (A) – Grebenščikov, Šarov, Fajzullin – Archipov, A. Kuzněcov, Alexejev.

    Rozhodčí: Odins, Hribik – Zacharov, Slavikovskij

    Diváci: 1197
    bahis siteleri