Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Chabarovsk 5:2 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Minsk – Čerepovec 3:4 (1:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 2:3 (1:2 po s.n.) | Jokerit – Vladivostok 4:1 (kon.)
Kunlun – Omsk 1:4 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavl 1:3 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
4:1 (3:1, 0:0, 1:0)
Admiral Vladivostok
Středa 17.11.2021, 17:30 • Hartwall Arena, Helsinky • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:10 Julius JUNTTILA - 4:1
     
    59:10
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Přesto je tu pojistka na výhru. Domácí tým se dostal do útočného pásma, po Anttilově přihrávce z levé strany na pravý kruh si zpracoval JULIUS JUNTTILA a i když mu Serebrjakov první pokus vyrazil, tak ze vzduchu už puk srazil do sítě – 4:1. Asistence: Marko Anttila, Otto Leskinen.
    16:27 Hannes BJÖRNINEN - 3:1
     
    16:27
    Jokerit právě vstřelil branku!
    No a přesilovka je velice rychle využitá. Zpoza branky přihrával O'Neill, našel HANNESE BJÖRNINENA a ten, i když byl těsně bráněn, dokázal si zpracovat a po ledě a podél Serebrjakova betonu skórovat střelou po ledě – 3:1. Asistence: Brian O'Neill, Alex Grant.
    12:02 Brian O'NEILL - 2:1
     
    12:02
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je tu další gól, Helsinky jdou zase do vedení. Z pravého kruhu přihrával Schroeder, BRIAN O'NEILL sice z první nezakončil, ale dokázal puk udržet a z bekhendu překvapil Serebrjakova – 2:1. Asistence: Jordan Schroeder, Niklas Friman.
    09:42 Andrej OBIDIN - 1:1
     
    09:42
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno! Hosté se dostali do přečíslení dvou na jednoho a tuto výbornou situaci přetavili v jednoduché zakončení. Jevgenij Gračov přihrál na levou stranu na ANDREJE OBIDINA a ten z první překonal přemisťujícího se Juvonena. Asistence: Jevgenij Gračov.
    06:45 Nicklas JENSEN - 1:0
     
    06:45
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde do vedení. Puk prošel na pravou stranu, kde měl hromadu prostoru NICKLAS JENSEN, ten si najel do útočného pásma a z kruhu se mu povedlo svou střelu procedit přes Serebrjakova za brankovou čáru – 1:0. Asistence: Niklas O'Neill, Otto Leskinen.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 7. Nicklas Jensen (B. O'Neill, O. Leskinen), 13. B. O'Neill (Schroeder, Friman), 17. Björninen (B. O'Neill, A. Grant), 60. Junttila (M. Anttila, O. Leskinen) – 10. Obidin (Gračov)


    Jokerit Helsinky: Juvonen (Lindbäck) – A. Grant, Lindbohm (A), D. Sklenička, O. Leskinen, Friman, Kivistö – B. O'Neill (A), Schroeder, Nicklas Jensen – Pakarinen, Norman, Savinainen – Turunen, Kossila, Hännikäinen – M. Anttila (C), Björninen, Junttila.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Nalimov) – Chamidullin, F. Beljakov, Šulák, Mozík, Kolokolcev, Jermakov, Palivko, Fazylzjanov – Lugin (C), Gračov (A), Obidin – Rihards Bukarts, Sajustov, Kestner – Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin, A. Ševčenko – Verba, Kaletnik, Arťuchin (A).

    Rozhodčí: Vasiljev, Kuljov – Antonov, Ivanov

    Diváci: 5 671
    bahis siteleri