Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Chabarovsk 5:2 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Minsk – Čerepovec 3:4 (1:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 2:3 (1:2 po s.n.) | Jokerit – Vladivostok 4:1 (kon.)
Kunlun – Omsk 1:4 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavl 1:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Středa 17.11.2021, 17:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:35 Anton BURDASOV - 1:3
     
    45:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohradu se daří snížit, čímž zadělává na menší drama. V přečíslení dva na jednoho předložil Kuzmenko kotouč ANTONOVI BURDASOVI, který tvrdou ranou nad lapačku poprvé překonává gólmana hostů.
    Asistence: Andrej Kuzmenko a Jurij Pautov.
    44:11 Alexandr POLUNIN - 0:3
     
    44:11
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Čepice na led, je tu hattrick. ALEXANDR POLUNIN sebral za brankou Petrohradu puk, dokázal se dostat před ni do dobré palebné pozice, domácí obrana mu to až moc usnadnila, a zamířil do vzdálenějšího horního rohu brány, kde bylo dost místa.
    Asistence: Pavel Kraskovskij.
    21:35 Alexandr POLUNIN - 0:2
     
    21:35
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Velkou práci odvedl Korškov, který u pravého mantinelu zavezl puk do pásma, poté z otočky přihrál téměř přes celou útočnou třetinu na levou stranu, kde číhal zcela volný ALEXANDR POLUNIN, jenž pálil bez přípravy do odkryté brány a gólman Petrohradu se už nestačil přesunout.
    Asistence: Jegor Korškov.
    04:41 Alexandr POLUNIN - 0:1
     
    04:41
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté se po necelých pěti minutách hry ujímají vedení. ALEXANDR POLUNIN se svou první nebezpečnou střelou ještě úspěšný nebyl, ale dostal se k dorážce s trochu se štěstím překonal domácího gólmana střelou do bližšího horního rohu brány.
    Asistence: Pavel Kraskovskij.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 46. Burdasov (Kuzmenko, Pautov) – 5. Polunin (Kraskovskij), 22. Polunin (Korškov), 45. Polunin (Kraskovskij)


    SKA Petrohrad: Lars Johansson (D. Nikolajev) – Kirsanov, Fantenberg (A), Pautov, M. Robinson, Falkovskij, Pylenkov, Koromyslov – Burdasov (C), M. Vorobjov, Kuzmenko – Švec-Rogovoj, L. Komarov, N. Gusev (A) – Ketov, Danila Moisejev, E. Galimov – Chusnutdinov, Ivan Morozov, K. Marčenko – Cicjura.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (D. Isajev) – A. Marčenko (C), Rafikov, Barancev, Jelesin, M. Osipov (A), Čerepanov, Misjul, Romanov – Kajumov, Maxim Šalunov, P. Kudrjavcev – Korškov, Kraskovskij, Polunin – Denis Alexejev, A. Anisimov (A), Boucher – J. Averin, Georgij Ivanov, Tesanov.

    Rozhodčí: Olenin, Fatejev – Zacharenkov, Novikov

    Diváci: 3642
    bahis siteleri