Kladno – Pardubice 4:5 (po pr.) | Třinec – Motor ČB 3:0 (kon.) | Zlín – Litvínov 4:1 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 3:4 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 3:2 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 10.12.2021, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:58 Ondřej KOVAŘČÍK - 3:0
     
    58:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pechovi nevyšla střela z první z pravé strany a Musil odrazil puk k Michalu Kovařčíkovi který jej posunul Nestrašilovi. Ten jej vyvezl do středního pásma a poslal na branku. Kotouč by tam asi nedoputoval, nebo by jej dřív dojel bránící hráč českobudějovického Motoru, a tak jej do sítě poslal ONDŘEJ KOVAŘČÍK. Asistence: Andrej Nestrašil, Michal Kovařčík. Stav utkání 3:0.
    46:30 Andrej NESTRAŠIL - 2:0
     
    46:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Michal Kovařčík udržel na modré čáře puk a pro domácí útočnou třetinu. Kotouč se rychle dostal na zcela volného ANDREJE NESTRAŠILA, který se z předbrankového prostoru neměl problém prosadit. Asistence: Ondřej Kovařčík, Michal Kovařčík. Stav utkání 2:0.
    15:58 Tomáš KUNDRÁTEK - 1:0
     
    15:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Druhá přesilovka Ocelářů už je úspěšná. Třinečtí získal u pravého mantinelu puk, který putoval na modrou na Marinčina. Slovenský bek jej posunul do levé strany na TOMÁŠE KUNDRÁTKA, jehož prudkou střelu z první Hrachovina neudržel. Asistence: Martin Marinčin, Miloš Roman. Stav utkání 1:0.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 16. Kundrátek (Marinčin, Miloš Roman), 47. A. Nestrašil (O. Kovařčík, M. Kovařčík), 59. O. Kovařčík (A. Nestrašil, M. Kovařčík)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – Marinčin, M. Doudera, Kundrátek, D. Musil, M. Adámek, Jaroměřský – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), O. Šedivý – O. Kovařčík, M. Kovařčík, A. Nestrašil – Hrňa, Marcinko, Chmielewski – Dravecký (A), Miloš Roman, Hrehorčák – Kofroň.
    Trenér: Václav Varaďa

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Bindulis, Percy, Šenkeřík, Bučko, Štencel, Vráblík, Štich, Piskáček (A) – J. Novotný (C), M. Hanzl, Valský – Abdul, Pech (A), J. Ondráček – Vondrka, D. Voženílek, Karabáček – Holec, M. Beránek.
    Trenér: Jaroslav Modrý

    Rozhodčí: Jeřábek, Šindel – Rožánek, Malý

    Diváci: 1 000
    bahis siteleri