Montreal – Chicago 0:2 (kon.) | Toronto – Tampa 3:5 (kon.) | Columbus – Anaheim 1:2 (1:2 po s.n.)
NY Islanders – Nashville 3:4 (kon.) | St. Louis – Detroit 6:2 (kon.) | Calgary – Carolina 1:2 (po pr.)
Edmonton – Boston 2:3 (kon.) | Seattle – Winnipeg 0:3 (kon.) | Los Angeles – Dallas 4:0 (kon.)
San Jose – Minnesota 2:5 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Boston Bruins
Pátek 10.12.2021, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:27 Matt GRZELCYK - 2:3
     
    57:27
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se zase přibližuje vítězství! Craig Smith na sebe natáhl hned tři protihráče nabídl puk volnému MATTU GRZELCYKOVI, který překonal Skinnera z pravého kruhu a zaznamenal vůbec první gól v tomto ročníku. Asistence: Craig Smith, Taylor Hall.
    49:50 Leon DRAISAITL - 2:2
     
    49:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Vyrovnání na 2:2 je logickým vyústěním dlouhodobého tlaku Oilers! Barrie na modré rozehrál do pravého kruhu. McDavid nestřílel a ještě posunul puk k LEONU DRAISAITLOVI. Ten se z ostrého úhlu opět trefil k bližší tyčce nad lapačku gólmana a zapsal už 23. gól v sezóně. Asistence: Connor McDavid, Tyson Barrie.
    38:14 Leon DRAISAITL - 1:2
     
    38:14
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Přesilovkový zmar Edmontonu končí! Hyman vybojoval puk za bránou a zahájil rychlou kombinaci. Barrie si vyměnil nahrávky s McDavidem a přeadresoval kotouč na LEONA DRAISAITLA. Ten nebyl v lehkém úhlu, ale zprava přesto našel mezeru u bližší tyče. Tyson Barrie, Connor McDavid.
    22:02 Jake DEBRUSK - 0:2
     
    22:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    Po gólu v oslabení se Boston trefuje i v početní výhodě! Yamamoto u zadního mantinelu zakopl o hokejku Smithe. Ztracený puk si poté získal Hall a zleva ho přihrál JAKEU DEBRUSKOVI, jenž ho zblízka poslal k bližší horní tyčce. Asistence: Taylor Hall.
    16:15 Brad MARCHAND - 0:1
     
    16:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston otevírá skóre ve vlastním oslabení! Bergeron vybojoval puk u mantinelu a přes Nurse vyslal do úniku BRADA MARCHANDA, jenž bekhendovým blafákem zvedl puk za Skinnerova záda. Asistence: Patrice Bergeron.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 39. Draisaitl (Barrie, McDavid), 50. Draisaitl (McDavid, Barrie) – 17. B. Marchand (Bergeron), 23. DeBrusk (T. Hall), 58. Grzelcyk (Craig Smith, T. Hall)


    Edmonton Oilers: S. Skinner (Koskinen) – Bouchard, Nurse (A), Ceci, K. Russell, Barrie, Niemeläinen – Puljujärvi, McDavid (C), Hyman – Yamamoto, Draisaitl (A), Nugent-Hopkins – Kassian, R. McLeod, Foegele – Sceviour, D. Ryan, Devin Shore.
    Trenér: Dave Tippett

    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy (A), Forbort, J. Moore, Grzelcyk, Clifton, M. Reilly – Pastrňák, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Craig Smith, Coyle, T. Hall – N. Foligno, Haula, DeBrusk – Kuhlman, Frederic, Blidh.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Rozhodčí: Hanson, L´Ecuyer – Apperson, Kovachik

    Diváci: 16 112
    bahis siteleri