Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:1 (kon.) | Košice – Michalovce 5:3 (kon.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 3:2 (kon.)
Nitra – Spišská N. Ves 5:2 (kon.) | Prešov – Poprad 2:4 (kon.) | HC Slovan – Zvolen 5:3 (kon.)
konec
HC Košice
5:3 (1:0, 1:2, 3:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 10.12.2021, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Košice dali gól!
    Zdá sa, že je definitívne rozhodnuté. ALLAN McPHERSON sa neunáhlil, počkal si na ideálny moment a trafil prázdnu michalovskú bránku. Asistencie: Pavel Klhůfek, Marek Slovák.
     
    56:48
    Košice dali gól!
    Tak sa na to pozrime. Oceliari vyhrávali dvakrát a teraz tak robia aj po tretíkrát. Skvelú prácu odviedol Paršin, ktorý podržal puk na svojej čepeli a poslal ho najlepšiemu košickému strelcovi. PAVEL KLHŮFEK sa už nemýlil. Asistencie: Denis Paršin.
     
    55:38
    Košice dali gól!
    Záver stretnutia je z pohľadu celkového obrazu hry poriadne zaujímavý. Stará sa o to ALLAN McPHERSON, ktorý strelou z vonkajšej hranice ľavého kruhu vyrovnáva stav na 3:3. Asistencia: Colton Saucerman.
     
    54:06
    Dukla Michalovce dala gól!
    Líšky po prvýkrát v zápase vedú, svoj gól pritom strieľajú v ideálnom čase. PAVOL REGENDA skóroval z podobnej pozície, ako Saucerman. Teraz to už budú mať oceliari len veľmi ťažké. Asistencie: Dávid Buc, Peter Galamboš.
     
    39:30
    Dukla Michalovce dala gól!
    Domácim sa to nedarí. Erkinjuntti odviedol pri mantineli kus práce, keď puk dostal do pásma. Tam si ho Michalovčania rozhodili a po Stripaiovom zakončení ho do siete tečoval JAKUB SUJA. Asistencie: Adam Stripai, Dávid Buc.
     
    30:31
    Košice dali gól!
    Už to neplatí. Domáci sa dostali do pásma, Šedivý posunul puk od čiary za ľavý kruh Saucermanovi a COLTON JAY SAUCERMAN už nedal Williamsovi najmenšiu šancu na úspešný zákrok. Asistencie: Eduard Šedivý, Michal Chovan.
     
    21:08
    Dukla Michalovce dala gól!
    Sekundu pred návratom Klhůfka dostávajú Košice gól. Prvý puk Košarišťanovi vypadol, domáci ho upratať nestihli. Využil to PAVOL REGENDA. Asistencie: Roman Žitný, Tony Cameranesi.
     
    13:50
    Košice dali gól!
    Oceliari si však vypracovali priveľký tlak, ktorý už jednoducho Michalovce zvládnuť nemohli. MICHAL MRÁZIK nemal ťažkú úlohu, puk zasúval do odkrytej časti Williamsovej svätyne. Asistencie: Colton Saucerman, Eduard Šedivý.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 14. Mrázik (Saucerman, Šedivý), 31. Saucerman (Šedivý, Chovan), 56. McPherson (Saucerman), 57. Klhůfek (Paršin), 60. McPherson (Klhůfek, Slovák) – 22. Regenda (Žitný, Cameranesi), 40. Suja (Stripai, Buc), 55. Regenda (Buc, Galamboš)


    HC Košice: Košarišťan (Jurčák) — Deyl, Snuggerud, Romančík, Šedivý, Saucerman, Cibák, Jacko — Pereskokov, Slovák, McPherson — Klhůfek, Chovan, Paršin — Bartánus, Mrázik, Rogoň — Milý, Havrila, Jokeľ
    Trenér: Kalle Kaskinen

    HK DUKLA Ingema Michalovce: Williams (Kaarlehto) — Bokroš, Macejko, Mudrák, Bača, Pavlin, Mihalik, Stripai — Žitný, Cameranesi, Keränen — Regenda, Suja, Faith — Galamboš, Erkinjuntti, Kukuča — Mašlonka, Buc, Chalupa
    Trenér: Tomek Valtonen

    Rozhodčí: Orolin, Krajčík — Valo, Hajnik
    bahis siteleri