Vsetín – Prostějov 6:3 (kon.) | Kadaň – Havířov 0:5 (kont.) | Šumperk – Frýdek-M. 6:3 (kon.)
Kolín – Benátky n/J 8:4 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 4:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:3 (2:3, 2:0, 2:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 11.12.2021, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:43
    Pohledná akce Valachů! Demontáž jestřábí obrany řídil Štach s Vlachem, druhý jmenovaný doslova vyšperkoval pozici Bergerovi, ale ten možná ani nechápe, jak nemohl puk uklidit za záda Bláhy, puk se nejspíš svezl po brankové čáře!
    56:22 Vít JONÁK - 6:3
     
    56:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín míří k pátému tříbodovému zisku v řadě! Akci hostů v útočném pásmu vystihl VÍT JONÁK, popojel si s pukem do středního pásma a s přehledem trefil odkrytou branku Prostějova. Bez asistence.
     
    55:06
    Prostějov to zkusí už nyní v šesti! Bláha je na střídačce.
     
    51:19
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Michal Hryciow – 2 min., podrážení).
     
    49:52
    Mrázek a Pšurný si nyní střihli pěstní souboj, zdá se, že úspěšnější byl hostující útočník, ovšem nejproduktivnější hráč teď bude Jestřábům chybět, protože jej čeká pobyt na trestné lavici. Stejně tak i vsetínského Pšurného.
     
    48:46
    Na dvakrát zakončoval ze slotu Jelínek, skvělý Málek nyní podržel Vsetín, když oba pokusy vyrazil! Mezitím hrají Valaši v plném počtu.
     
    47:44
    Pitule se rozjel vstříc Bláhovi a zkusil jej vymíchat kličkou do bekhendu, tady ovšem musíme prostějovského brankáře pochválit, ten si v klidu počkal na úmysly vsetínského nájezdníka a vychytal jej krásným zákrokem lapačkou!
     
    47:32
    Ve vlastním oslabení vyrazili do přečíslení Hořanský s Pitulem, druhý jmenovaný obdržel puk, ale byl nedovoleně zastaven a rozhodčí nařizuje trestné střílení!
     
    46:44
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jan Berger – 2 min., držení).
     
    45:45
    Dnešní utkání sleduje 1000 diváků.
    43:25 Ondřej SMETANA - 5:3
     
    43:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už se Vsetín raduje a odskakuje Jestřábům do dvoubrankového náskoku! Valašský nápor pokračoval a Rob si velmi dobře všiml najíždějícího ONDŘEJE SMETANY, jenž zpracoval přihrávku a překonal brankáře Bláhu, vsetínský zadák tak potvrzuje produktivní formu z posledních zápasů. Asistence: Luboš Rob.
     
    42:57
    Pšurný měl na hokejce druhou trefu v dnešním utkání, když zachytil nahození Jerofejevse, přehodit Bláhův beton se mu však ani nadvakrát nepodařilo!
     
    38:30
    Pšurný poslal povedený pas Jonákovi, jenž od modré čáry postupoval s Robem na osamoceného Bláhu, oba si několikrát vyměnili puk, nakonec se k zakončení odhodlal Rob, výborně tuto akci však přečetl Bláha a jen díky němu Prostějov na Lapači neztrácí už dvě branky!
    36:51 Jan BERGER - 4:3
     
    36:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín mimořádnou početní výhodou nepohrdl a podruhé v dnešním utkání otáčí skóre! Výstavní trefou z voleje se prezentoval JAN BERGER, když přijal výzvu od Štacha a nedal Bláhovi šanci. Asistence: Lubomír Štach, Luboš Rob.
     
    35:18
    Vsetín si podruhé v zápase zahraje přesilovou hru v pěti proti třem, tato mimořádná výhoda domácích bude trvat jednu minutu a devětatřicet vteřin.
     
    35:18
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Adam Havlík – 2 min., krosček).
     
    34:57
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jan Rudovský – 2 min., hákování).
     
    32:09
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Lubomír Štach – 2 min., hákování).
     
    31:06
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Michal Gago – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jakub Babka – 2 min., hrubost).
    29:37 Vít JONÁK - 3:3
     
    29:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Na Lapači je znovu srovnáno! Vsetínská aktivita nakonec nese ovoce, dobrou kombinaci předvedlo duo Kucharczyk – Gago, prvně jmenovaný nakonec zpoza branky našel ideálně postaveného VÍTA JONÁKA, vsetínský kapitán si srovnal puk na holi, zamířil a trefil přesně. Asistence: Radim Kucharczyk, Michal Gago.
     
    28:19
    Berger si nyní najel mezi kruhy a trefil tyč Bláhovy klece!
     
    23:11
    Krejčí směřoval puk do vsetínského brankoviště, kde měl čtvrtou branku Prostějova na holi Babka, ovšem zpracování kotouče mu trvalo až příliš dlouho, naštěstí pro Vsetín.
    19:02 Jan ŠTEFKA - 2:3
     
    19:02
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov dnes na Lapači předvádí efektivní koncovku a využívá druhou přesilovou hru v zápase! Mrázek se snažil na hranici brankoviště srovnat puk ke koncovce, hru však dobře vnímal JAN ŠTEFKA, jenž přispěchal na pomoc a volný puk trefil přesně do vsetínské branky nad rameno bezmocného Málka. Asistence: Petr Mrázek, Adam Havlík.
     
    17:34
    Obrovská příležitost Vsetína, když chyby v rozehrávce mohl využít Pitule, ten předložil puk Hořanskému, aby celou akci do prázdné branky uklidil Ondračka, ale na poslední chvíli zasáhl bránící hráč Prostějova. Rozhodčí však před startem této kombinace nejspíš přehlédli vysokou hůl ve tváří Havlíka, a tak možná spíš štěstí nakonec pro Vsetín, že nešel do tří.
     
    17:06
    Přesilovka Vsetína končí, hákováním ji ukončil Radim Kucharczyk, po sedmapadesáti vteřinách bude zahájena početní výhoda hostů.
    16:16 Petr BERÁNEK - 2:2
     
    16:16
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hrubá chyba vsetínské obrany, kterou ve vlastním oslabení trestá krásnou střelou do růžku vsetínské branky PETR BERÁNEK. Bez asistence.
    14:00 Roman PŠURNÝ - 2:1
     
    14:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru a otáčejí skóre! Na modrou čáru dostal nabito Smetana, jeho střelu dokázal ideálně tečovat ROMAN PŠURNÝ, pro nějž se jedná o první trefu ve vsetínském dresu. Asistence: Ondřej Smetana, Vít Jonák.
     
    13:03
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Tomáš Jáchym – 5 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku).
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Šimon Jelínek – 2 min., zdržování hry / brankář – u hráčské lavice v přeru).
     
    10:09
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jan Rudovský – 2 min., hákování).
    09:36 Lubomír ŠTACH - 1:1
     
    09:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínská aktivita je odměněna vyrovnávací brankou! Valaši přitahovali šrouby v pásmu Jestřábů, od modré čáry vypálil Jerofejevs, už tato rána dala Bláhovi zabrat, když se musel pořádné roztáhnout, odražený puk se dostal na hůl Vlacha, jenž našel LUBOMÍRA ŠTACHA a vsetínský zadák po výborném čtení hry zamířil do odkrytého prostoru v brance Prostějova. Asistence: Roman Vlach, Aleksandrs Jerofejevs.
    07:17 Petr MRÁZEK - 0:1
     
    07:17
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nedáš? Dostaneš! Známé pořekadlo nyní Jestřábi naplnili do puntíku. Po usazení hostů v útočném pásmu se kotouč dostal na levý kruh, kde přesně zamířil PETR MRÁZEK a Málek se pouze ohlédl za pukem ve své brance. Asistence: Martin Novák, Jiří Klimíček.
     
    06:40
    Vsetín se do největší příležitosti dostal ve vlastním oslabení! Pitule obdržel přihrávku od Jerofejevse na pravé křídlo a v přečíslení předkládal puk Hořanskému, ten na nic nečekal a z voleje usměrnil puk na branku Prostějova, dobře však zasáhl brankář Bláha!
     
    06:19
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Radim Kucharczyk – 2 min., sekání).
     
    03:56
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Petr Mrázek – 2 min., sekání).
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 10. Štach (R. Vlach, Jerofejevs), 14. Pšurný (Smetana, Jonák), 30. Jonák (Kucharczyk, Gago), 37. Berger (Štach, Rob), 44. Smetana (Rob), 57. Jonák – 8. Mrázek (Martin Novák, Klimíček), 17. P. Beránek, 20. Štefka (Mrázek, A. Havlík)


    VHK ROBE Vsetín: J. Málek (A. Beran) – Jerofejevs, Štach (A), Š. Jenáček, Smetana, J. Jenáček, Ondračka, Hryciow – Jonák (C), Pšurný, Rob – Hořanský, Pitule, R. Půček – Berger, R. Vlach, Gago – D. Březina, Kucharczyk (A), A. Zeman.
    Trenér: Stantien

    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (M. Altrichter) – M. Jáchym, Klimíček, A. Havlík, Zajíc, Vala, Babka, P. Krejčí – Martin Novák (C), J. Kloz (A), Rudovský – M. Švec, T. Jáchym, Mrázek – Š. Jelínek, Janeček, Štefka – P. Beránek, T. Koblížek, Dubský.
    Trenér: Totter

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Gančarčík, Konvička

    Diváci: 1000
    bahis siteleri