Třebíč – Prostějov 3:0 (kon.) | Litoměřice – Havířov 6:1 (kon.) | Poruba 2011 – Kolín 3:0 (kon.)
Vsetín – Šumperk 1:4 (kon.) | Jihlava – Kadaň 5:0 (kont.) | Sokolov – Jihlava 4:0 (kon.)
Slavia – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 2:0 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
6:1 (0:0, 2:1, 4:0)
AZ Havířov
Středa 05.01.2022, 17:30 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Riku SIHVONEN - 6:1
     
    59:23
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion v závěru přidává šestý gól a využívá pátou přesilovou hru! Holý poslal křižnou přihrávku na RIKU SIHVONENA, který z levého kruhu prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Holý a Roman Přikryl.
    57:23 Martin PROCHÁZKA - 5:1
     
    57:23
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kalich Arenou zní pátá! Kracík našel křižnou přihrávkou na levém kruhu MARTINA PROCHÁZKU, který parádní dělovkou z první zamířil pod horní tyč. Asistence: Jaroslav Kracík a Ondřej Procházka.
    48:51 Josef JÍCHA - 4:1
     
    48:51
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci vedou o tři góly! Kracík si chvíli počkal s pukem na holi na pravém kruhu a poslal přihrávku do brankoviště, kde stál JOSEF JÍCHA, kterému stačilo nastavit hokejku a puk skončil v brance. Asistence: Jaroslav Kracík a Karel Klikorka.
    47:03 Petr HAUSER - 3:1
     
    47:03
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion zvyšuje na rozdíl dvou branek! Jebavý vystřelil od modré čáry a Lukáš vyrazil kotouč před sebe, kde se nejrychleji zorientoval PETR HAUSER, který poslal puk pod horní tyč. Asistence: Jiří Jebavý a Michal Rouha.
    37:47 Vlastimil DOSTÁLEK - 2:1
     
    37:47
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov před koncem druhé třetiny snižuje! Kremláček udělal chybu na vlastní modré a puku se zmocnil Doktor, který si vybruslil až na levý kruh a poslal přihrávku přes osu na VLASTIMILA DOSTÁLKA, jenž zamířil přesně pod horní tyč. Asistence: Jakub Doktor.
    35:20 Lukáš VÁLEK - 2:0
     
    35:20
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion navyšuje vedení! Roman Přikryl našel na hranici brankoviště Kadlece, který ještě poslal křižnou přihrávku na LUKÁŠE VÁLKA, jenž zasunul puk do prázdné branky. Asistence: Martin Kadlec a Roman Přikryl.
    33:39 Roman PŘIKRYL - 1:0
     
    33:39
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion využívá přesilovou hru a jde do vedení! ROMAN PŘIKRYL dostal po vhazování přihrávku na pravý kruh a zkoušel najít před brankou Sihvonena, ale Doktor si srazil kotouč do vlastní branky. Asistence: Jan Holý a Lukáš Válek.
    Marken.cz

    Filip Hulín

    Branky a nahrávky: 34. R. Přikryl (J. Holý, Válek), 36. Válek (M. Kadlec, R. Přikryl), 48. Hauser (Jebavý, Rouha), 49. J. Jícha (Kracík, Klikorka), 58. Martin Procházka (Kracík, O. Procházka), 60. Sihvonen (J. Holý, R. Přikryl) – 38. Dostálek (J. Doktor)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – P. Marcel, Kremláček, Výtisk (C), J. Holý, Jebavý, Klikorka, Kuboš – Válek, R. Přikryl, M. Kadlec – O. Procházka, Kracík, Martin Procházka – F. Přikryl, J. Jícha, Sihvonen – Rouha, Berka, Hauser.
    Trenér: Daniel Tvrzník

    AZ Havířov: Lukáš (Štipčák) – Kadeřávek, F. Kočí, Šindelář, M. Hlaváč, G. Jansons, Lytvynov, Korím – Dostálek, Hudeček, J. Doktor – L. Bednář, Becher, J. Žolobov – Maruna (C), Hotěk, Křemen – Horváth, D. Pastor, M. Hrubec.
    Trenér: Tomáš Potěšil

    Rozhodčí: Petružálek, Čáp – Štofa, Horažďovský

    Diváci: 1000
    bahis siteleri