Boston – New Jersey 5:3 (kon.) | Florida – Calgary 6:2 (kon.) | Columbus – Tampa 2:7 (kon.)
Detroit – San Jose 6:2 (kon.) | Chicago – Colorado 3:4 (po pr.) | Arizona – Winnipeg 1:3 (kon.)
Vegas – Nashville 2:3 (kon.) | Anaheim – Philadelphia 4:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
New Jersey Devils
Středa 05.01.2022, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Brandon CARLO - 5:3
     
    59:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Třiadvacet sekund před třetí sirénou přichází pojistka. Blackwood v bráně musel zůstat, neboť Boston napadal. Tomáš Nosek navíc předložil puk na modrou čáru BRANDONU CARLOVI, který našel skulinku mezi betony gólmana i s pomocí nechtěné teče Mercera. 5:3. Asistence: Tomáš Nosek.
    54:11 David PASTRŇÁK - 4:3
     
    54:11
    Bruins právě vstřelili branku!
    Znovu jsou Medvědi o krok napřed! Střeleckou smůlu navíc protrhl velmi pěkným gólem DAVID PASTRŇÁK. Český útočník vydoloval puk v rohu kluziště, natlačil se před Michaela McLeoda a poté forehandem zakončil. Napoprvé sice neuspěl, ale dorážka se už třepetala v síti. 4:3. Asistence: Taylor Hall a Erik Haula.
     
    53:14
    Úplně volný vyplaval na pravém kruhu Foligno. Velezkušený útočník tlačil hrací předmět nahoru, avšak branku Blackwooda o kousek minul. Zajímavá příležitost.
     
    48:08
    Obrovský závar před brankou New Jersey dalším gólem Bostonu neskončil. Domácí mohli znovu okamžitě odpovědět.
    47:36 Damon SEVERSON - 3:3
     
    47:36
    Devils právě vstřelili branku!
    Tohle si domácí vůbec nepohlídali! Craig Smith ztratil puk v útočném pásmu, přičemž se zrovna z trestné lavice vracel DAMON SEVERSON. Obránce New Jersey se po přesné přihrávce spoluhráče dostal do úniku, který proměnil forehandovou kličkou. 3:3. Asistence: Michael McLeod.
     
    45:28
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Damon Severson – 2 min., držení hole).
     
    44:12
    Po rychlé pobídce Bergerona zpoza brány se do ideální pozice dostal Craig Smith. Blackwood s obtížemi vyrazil před Taylora Halla, který ale poloprázdnou svatyni netrefil.
     
    42:37
    Trent Frederic se objevil úplně sám před ležícím Blackwoodem hned po přihrávce Lazara, nicméně klec New Jersey byla znovu posunuta. Postaral se o to domácí hráč, takže vylučovat se nebude.
     
    Střely na branku po 2. třetině: 25 – 17
     
    34:01
    Znovu si Mackenzie Blackwood vůbec nebyl jistý situací. Z brankové čáry z rohu kluziště se jej bekhendem v oslabení snažil překvapit Bergeron a málem se mu to povedlo.
     
    33:45
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Taylor Hall – 2 min., podrážení).
    29:42 Trent FREDERIC - 3:2
     
    29:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak tohle si gólman Blackwood za rámeček nedá! Curtis Lazar posouval puk k zadní tyči, ale z tohoto místa zakončení nepřišlo. Kotouč se odrazil od zadního mantinelu k holi TRENTA FREDERICA, který ze záporného úhlu nachytal Blackwooda u tyče naprosto dokonale. 3:2. Asistence: Curtis Lazar.
    23:05 Tomáš TATAR - 2:2
     
    23:05
    Devils právě vstřelili branku!
    Také u této trefy budeme pravděpodobně dlouho luštit, kdo ji vlastně vstřelil. Jack Hughes poslal kotouč do brankoviště, kde se k zakončení bekhendem dostal TOMÁŠ TATAR. Je možné, že ještě od těla Jespera Bratta se černá guma dokutálela za Ullmarka. Gól je ale zatím připsán Tatarovi. 2:2. Asistence: Jack Hughes a Jesper Bratt.
    21:17 Oskar STEEN - 2:1
     
    21:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Vzápětí jdou domácí znovu do vedení, a to velmi kuriózním způsobem. Po vyražené střele Foligna se touš dostal na horní síťku, ze které jej sklepl OSKAR STEEN a od zad Blackwooda puk zapadl za brankovou čáru. Je však otázka, jestli se Steen hracího předmětu vůbec dotkl a jestli gól tedy bude připsán jemu. 2:1. Asistence: Nick Foligno a Derek Forbort.
    20:57 Nathan BASTIAN - 1:1
     
    20:57
    Devils právě vstřelili branku!
    Po chybě Medvědů hosté srovnávají! Carlo na útočné modré čáře přihrával Pastrňákovi, ke kterému ale puk nedoletěl a rázem se do samostatného úniku dostal NATHAN BASTIAN, jenž zacílil přesně. 1:1. Bez asistence.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 10 – 6
     
    18:53
    Obrovskou šanci měl na hokejce Patrice Bergeron, ke kterému se dostal puk po sražené střele Brada Marchanda. Kapitán Bostonu ale nedokázal usměrnit puk za brankovou čáru. Blackwood skvěle zakročil levým betonem.
    02:53 Curtis LAZAR - 1:0
     
    02:53
    Bruins právě vstřelili branku!
    CURTIS LAZAR teď nachytal Blackwooda a máme tady rychlou úvodní branku! Útočník Bruins získal kotouč na vlastní modré čáře a poté si to po křídle mířil vpřed. Jeho střílené nahození po ledě zaplulo mezi betony hostujícího brankáře. Z pohledu Devils laciný gól. 1:0. Bez asistence.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 3. Lazar, 22. O. Steen (N. Foligno, Forbort), 30. Frederic (Lazar), 55. Pastrňák (T. Hall, Haula), 60. Carlo (T. Nosek) – 21. Bastian, 24. Tatar (J. Hughes, Bratt), 48. Severson (M. McLeod)


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy, Grzelcyk, Carlo (A), M. Reilly, Clifton, Forbort – Craig Smith, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Pastrňák, Haula, T. Hall – O. Steen, Coyle, N. Foligno – Lazar, T. Nosek, Frederic.
    Trenér: Bruce Cassidy

    New Jersey Devils: Blackwood (A. Schmid) – P. K. Subban (A), Graves, Severson (A), Siegenthaler, Ch. Jaroš, Ty Smith, Geertsen – Bratt, J. Hughes, Tatar – Kuokkanen, Mercer, A. Johnsson – Bastian, M. McLeod, Studenič – Holtz, J. Boqvist.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: O’Rourke, MacDougall – Baker, Gibbons

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri