Boston – New Jersey 5:3 (kon.) | Florida – Calgary 6:2 (kon.) | Columbus – Tampa 2:7 (kon.)
Detroit – San Jose 6:2 (kon.) | Chicago – Colorado 3:4 (po pr.) | Arizona – Winnipeg 1:3 (kon.)
Vegas – Nashville 2:3 (kon.) | Anaheim – Philadelphia 4:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:7 (0:3, 2:2, 0:2)
Tampa Bay Lightning
Středa 05.01.2022, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:20 Alex KILLORN - 2:7
     
    52:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté navyšují náskok a o vítězi je už definitivně rozhodnuto. Tampa Bay teď měla štěstí na odrazy puku a u brankoviště se objevili hned dři hráči. Zakončoval ALEX KILLORN a jeho švih z bezprostřední blízkosti neměl Korpisalo šanci vyrazit – 2:7. Asistence: Anthony Cirelli, Steven Stamkos.
    40:36 Pierre-Édouard BELLEMARE - 2:6
     
    40:36
    Tampa právě vstřelila branku!
    I třetí třetina přinesla rychlý gól a dali jej hosté. Boqvistovi se nepovedlo vyhodit, k puku se tak dostal PIERRE-ÉDOUARD BELLEMARE a měl dostatek času na to, aby z pravého kruhu trefil prostor pod pravou rukou gólmana Korpisala – 2:6. Asistence: Jan Rutta.
    32:19 Patrick MAROON - 2:5
     
    32:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je bleskově využitá a hosté zase vedou o tři branky. Hned po buly se hosté snažili dostat puk před brankoviště, Perry se svým zakončením ještě úspěšný nebyl, ale PATRICK MAROON ano a bekhendem zblízka celou akci dokončil – 2:5. Asistence: Corey Perry, Anthony Cirelli.
    24:16 Gustav NYQUIST - 2:4
     
    24:16
    Columbus právě vstřelil branku!
    Výsledkem je další gól. Domácí využili pomalejšího střídání soupeře, GUSTAV NYQUIST dostal na modrou útočnou čáru dlouhý pas, zleva si najel před Vasilevského a křížnou střelou do horního růžku upravil na 2:4. Asistence: Andrew Peeke, Vladislav Gavrikov.
    21:36 Brayden POINT - 1:4
     
    21:36
    Tampa právě vstřelila branku!
    odpověď ale na sebe nenechala dlouho čekat a je to zase o tři branky. Hosté vybojovali puk, po rychlém přechodu do rozhozené obrany vystřelil z vrcholu kruhu BRAYDEN POINT a jeho golfák se zastavil až v síti – 1:4. Asistence: Cal Foote, Ondřej Palát.
    20:37 Dean KUKAN - 1:3
     
    20:37
    Columbus právě vstřelil branku!
    Výborný vstup domácích do druhé třetiny a je sníženo. Columbus se dostal do útočného pásma, Boqvistovu střelu Vasilevskij pouze vyrazil na levý kruh, kde se k dorážce dostal DEAN KUKAN a jeho švih už gólman Tampy Bay zastavit nedokázal – 1:3. Asistence: Gustav Nyquist, Adam Boqvist.
    17:27 Corey PERRY - 0:3
     
    17:27
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak i druhá přesilovka je nakonec využitá! Po kombinaci přišla sražená střela zpoza kruhů, puk se odrazil na brankoviště, odkud jej pohotový COREY PERRY doklepl za marně zasahujícího Korpisala – 0:3. Asistence: Patrick Maroon, Michail Sergačjov.
    09:30 Ondřej PALÁT - 0:2
     
    09:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté utíkají do dvoubrankového náskoku! Od modré čáry nahodil McDonagh, jeho švih skvěle sklepl holí ONDŘEJ PALÁT a puk tečoval mimo Korpisalův dosah. Pro českého útočníka je to dnes druhá trefa a je to 0:2. Asistence: Ryan McDonagh, Brayden Point.
    04:53 Ondřej PALÁT - 0:1
     
    04:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je rychle využitá a hosté jdou do vedení. Tampa Bay se dostala přes modrou čáru, kde Point přiklepl na ONDŘEJE PALÁTA, ten si v plné rychlosti najel před Korpisala a překonal jej ranou pod pravou ruku – 0:1. Asistence: Brayden Point, Victor Hedman.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 21. Kukan (Nyquist, A. Boqvist), 25. Nyquist (Peeke, Gavrikov) – 5. Palát (B. Point, Hedman), 10. Palát (McDonagh, B. Point), 18. Perry (Maroon, Sergačjov), 22. B. Point (C. Foote, Palát), 33. Maroon (Perry, Cirelli), 41. Bellemare (Rutta), 53. Killorn (Cirelli, Stamkos)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bérubé) – Peeke, Gavrikov, A. Boqvist, Kukan, G. Carlsson, Harrington – J. Voráček, Sillinger, Laine – O. Bjorkstrand (A), Jenner (C), Činachov – Bemström, Roslovic, E. Robinson – Domi, Kuraly, Nyquist (A).
    Trenér: Brad Larsen

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – Rutta, Hedman, Černák, McDonagh (A), Sergačjov, C. Foote – Cirelli, B. Point, Palát – M. Joseph, Stamkos (C), Killorn (A) – Perry, Bellemare, Maroon – Raddysh, Riley Nash, Katchouk.
    Trenér: Jon Cooper

    Rozhodčí: Walsh, Dunning – Brisebois, Daisy

    Diváci: 14 816
    bahis siteleri