Boston – New Jersey 5:3 (kon.) | Florida – Calgary 6:2 (kon.) | Columbus – Tampa 2:7 (kon.)
Detroit – San Jose 6:2 (kon.) | Chicago – Colorado 3:4 (po pr.) | Arizona – Winnipeg 1:3 (kon.)
Vegas – Nashville 2:3 (kon.) | Anaheim – Philadelphia 4:1 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
6:2 (1:0, 3:1, 2:1)
San Jose Sharks
Středa 05.01.2022, 01:40 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:01 Robby FABBRI - 6:2
     
    45:01
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings vedou již 6:2! Nick Leddy vystřelil z levé strany od modré čáry, puk se jen odrazil od zadního hrazení, Brent Burns ho však poslal přímo na hůl ROBBYHO FABBRIHO, který prudkou ranou z levého kruhu na zadní tyč trefil přesně a náskok Detroitu je nyní už velký!
    43:53 Dylan LARKIN - 5:2
     
    43:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit zase vede o tři branky! Tomu říkám průnik po křídle! DYLAN LARKIN nabral na pravém hrazení rychlost, pronikl podél mantinelu až do útočného pásma a tvrdou ranou z kruhu do bližšího horního růžku nedal Hillovi šanci zasáhnout! Detroit vede 5:2! Asistence: Lucas Raymond, Gustav Lindström.
    41:40 Alexandr BARABANOV - 4:2
     
    41:40
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Alex Nedeljkovic nyní mizerně rozehrál zpoza vlastní klece a Carter Rowney jej napodobil. Tomáš Hertl se v mezikruží dostal ke střele, která se otřela o brusli ALEXANDRA BARABANOVA a skončila v síti Red Wings! San Jose snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Tomáš Hertl, Timo Meier.
    29:32 Pius SUTER - 4:1
     
    29:32
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit přidává další branku a vede zase o tři góly! Michael Rasmussen tečoval v předbrankovém prostoru střelu Leddyho z levé strany od modré čáry do Reimera, jenž puk vyrazil jen před sebe, Rasmussen pak bekhendem vrátil kotouč za sebe do předbrankového prostoru, kde byl s dorážkou připravený PIUS SUTER. Ten napodobuje Bertuzziho a rovněž přidává svůj druhý gól v utkání! Tentokrát snadnou dorážkou z bezprostřední blízkosti! Asistence: Michael Rasmussen, Nick Leddy.
    24:03 Jasper WEATHERBY - 3:1
     
    24:03
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks snižují na 1:3, s góly se nám tu roztrhl pytel! Brent Burns nahazoval kotouč z pravé strany od modré čáry do předbrankového prostoru, kde puk mimo dosah Nedeljkovice tečoval JASPER WEATHERBY, San Jose ztrácí už jen dvě branky! Asistence: Brent Burns, Jeffrey Viel.
    22:45 Tyler BERTUZZI - 3:0
     
    22:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit ničí svého soupeře v jeho početní výhodě! Rowney unikl do situace dva na jednoho s TYLEREM BERTUZZIM, kterému naservíroval kotouč na levý kruh a jeho parťák rychlou ranou pod horní tyč překonal Reimera, jenž se nestihl včas přesunout, Red Wings vedou nad San Jose již 3:0! Tyler Bertuzzi navíc zapisuje již druhý gól v utkání. Asistence: Carter Rowney, Moritz Seider.
    22:04 Pius SUTER - 2:0
     
    22:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit v oslabení zdvojnásobuje své vedení! PIUS SUTER obral v obranném pásmu o puk Burnse, prohnal se po levém hrazení přes celé kluziště a tvrdou ranou na vyrážečku překonal Reimera, Red Wings vedou 2:0! Bez asistence.
    13:02 Tyler BERTUZZI - 1:0
     
    13:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Ale tohle je gól! Naprosto z ničeho se Detroit dostává do vedení! Gustav Lindström nahazoval kotouč na zadní mantinel, kde se k němu dostal TYLER BERTUZZI, jenž bekhendovou zadovkou vracel puk za sebe do brankoviště na slepici. Brankář James Reimer si velice nešťastně srazil puk svou hokejkou mezi betony do vlastní sítě a Red Wings vedou 1:0! Asistence: Gustav Lindström, Dylan Larkin.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 14. Bertuzzi (G. Lindström, Dylan Larkin), 23. P. Suter, 23. Bertuzzi (Rowney, Seider), 30. P. Suter (M. Rasmussen, Leddy), 44. Dylan Larkin (L. Raymond, G. Lindström), 46. Fabbri – 25. Weatherby (B. Burns, Viel), 42. Barabanov (Hertl, T. Meier)


    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (Greiss) – Seider, DeKeyser (A), Hronek, M. Staal (A), G. Lindström, Leddy – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Bertuzzi – P. Suter, Fabbri, Naměstnikov – M. Rasmussen, Erne, Gagner – Veleno, Givani Smith, Rowney.
    Trenér: Jeff Blashill.

    San Jose Sharks: J. Reimer (41. Hill) – E. Karlsson (A), J. Middleton, B. Burns (A), R. Šimek, Meloche, Jaycob Megna – T. Meier, Hertl (A), Dahlén – Barabanov, Bonino, Gregor – Nieto, Weatherby, Cogliano – Viel, Reedy, Halbgewachs.
    Trenér: Bob Boughner.

    Rozhodčí: McCauley, Nicholson – Berg, Smith.

    Diváci: 14 524
    bahis siteleri