Chabarovsk – Spartak Moskva 3:2 (po pr.) | Vladivostok – Kazaň 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 3:4 (po pr.)
Magnitogorsk – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Petrohrad – N.Novgorod 3:0 (kon.) | Soči – Nižněkamsk 4:1 (kon.)
Omsk – Minsk 3:0 (kon.) | Riga – Jekatěrinburg 0:0 (odl.)
konec
HK Soči
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pátek 07.01.2022, 15:00 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:59 Martin BAKOŠ - 4:1
     
    53:59
    Soči právě vstřelilo branku!
    Feoktistov ve středním pásmu přilákal dva protihráče. Včas se ale zbavil puku a vysunul tím do šance MARTINA BAKOŠE. Tuohimaa střelu slovenského útočníka podruhé za sebou neudržel a kotouč pomalu doskákal za brankovou čáru. Smolné minuty pro finského gólmana. Asistence: Nikita Feoktistov.
    52:19 Martin BAKOŠ - 3:1
     
    52:19
    Soči právě vstřelilo branku!
    Sexton fatálně propadl na červené čáře a už nemohl nic dělat s protiútokem Glotova, po jehož zadovce z jedničky vypálil MARTIN BAKOŠ a rychle letící puk přepadl přes levou ruku brankáře dovnitř brány. Asistence: Vasilij Glotov.
    41:07 Jurij ALEXANDROV - 2:1
     
    41:07
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí se na celou minutu usadili v útočném pásmu a získali zpátky ztracený náskok! Morozov o puk přišel, nicméně rozhodil soupeře a ten nezvládl vyhodit. Díky tomu na modré masivně napřáhl JURIJ ALEXANDROV a tvrdá rána zapadla do horního rohu brány. Bez asistence.
    30:59 Eduard GIMATOV - 1:1
     
    30:59
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Po dlouhém čekání na úvodní gól je tady druhý zásah během pár desítek vteřin! Šutov odvedl dobrou práci u krátkého mantinelu. Vybojoval puk pro Popova, jenž ho zpoza branky naservíroval mezi kruhy a tam vyprodukoval gólovou ránu nikým nebráněný EDUARD GIMATOV. Asistence: Jegor Popov.
    29:33 Jurij ALEXANDROV - 1:0
     
    29:33
    Soči právě vstřelilo branku!
    Jedna z mála domácích útočných aktivit končí prvním gólem zápasu! Poprvé v sezóně se prosadil JURIJ ALEXANDROV, jenž zezadu vkročil do útočného pásma. Převzal si volný puk od Morozova a z osy se trefil ze svého pohledu k levé tyčce. Asistence: Ivan Morozov.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 30. J. Alexandrov (Ivan Morozov), 42. J. Alexandrov, 53. Bakoš (Glotov), 54. Bakoš (Feoktistov) – 31. Gimatov (J. Popov)


    HK Soči: Hellberg (Treťjak) – Galeňuk, Rundblad, Zorkin, J. Alexandrov, Kroščinskij, Jaks, Valencov – Zavgorodnij, Garajev (A), Ivan Morozov (A) – Žabrejev, Točickij (C), Peťkov – Feoktistov, Glotov, Bakoš – Averšin, Alijev, Romajev – Gordin.
    Trenér: Andrej Nazarov

    Neftěchimik Nižněkamsk: Tuohimaa (Sudnicin) – M. Sidorov, G. Semjonov, Petriščev, Knot, Sevosťjanov, Berezin (C) – Čiviljov, Miťakin, Porjadin – Šafigullin, Vicharev (A), Kupcov – D. Sexton, Ansel Galimov (A), V. Leščenko – Gimatov, J. Popov, Arťuchin – Vladislav Šutov.
    Trenér: Oleg Leontěv

    Rozhodčí: Beljajev, Romasko – Sadovnikov, Šalagin

    Diváci: 3 317
    bahis siteleri