Martin – Topoľčany 1:6 (kon.) | Pov. Bystrica – Vlci Žilina 0:0 (odl.) | Skalica – Trnava 6:5 (po pr.)
Levice – Dubnica 2:1 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
1:6 (1:1, 0:3, 0:2)
HC Topoľčany
sk Pátek 07.01.2022, 17:00 • Martinské hokejové centrum • 1. liga (SR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vyjadrenia po zápase:

    Ľubomír Hurtaj (tréner HC Topoľčany): "S Martinom sa nám v tejto sezóne darí. Na druhú stranu treba povedať, že má veľmi dobré mužstvo. V poslednom domácom zápase sme mali aj šťastie, keď sa nám podarilo v závere streliť dva zlepené góly. Dnes takisto. Martin išiel do vedenia, mal výhodu presilovej hry, nastrelil brvno. Začiatok bol pre nás veľmi ťažký. Podarilo sa nám ale vyrovnať skóre, takisto hru. Chceli sme byť aktívni, dnes nám to padalo, mali sme deň, kedy vám všetko vychádza. Sme za to radi, aj vzhľadom k televíznemu prenosu. Chlapcom za víťazstvo ďakujem. Osobne sa viem vžiť do kože Martina, keďže sme doma takisto podľahli či už Humennému 1:8 alebo Skalici 1:7. Ak to nepadá a súper je v laufe, nič vám nepomôže. Je to však z nášho pohľadu len jeden zápas, je treba sa sústrediť na ďalšie. Súťaž je mimoriadne vyrovnaná, z víťazstva preto nerobíme vedu, ani ho priveľmi neoslavujeme. Vieme, že najbližšie stretnutie bude opäť ťažké. Každú sezónu sa opierame o stabilných brankárov, vieme, že vzadu máme istotu. Dnes nám chýbali dvaja hráči, v útoku i v obrane. Nastúpili sme s mladou obranou, troma kompletnými dvojicami, rozhodoval však kolektívny výkon. Doma nás najbližšie čaká Žiar nad Hronom, potom cestujeme do Levíc. Sú to možno ešte horšie zápasy ako tento v Martine, keďže súperi nielen korčuľujú, ale hrajú iný štýl hokeja ako tímy v hornej časti tabuľky, ktoré sa prezentujú organizovanou hrou. Je to zápas hore – dole. Dnešné víťazstvo však musíme najbližšie doma potvrdiť."

    Daniel Babka (tréner HK VITAR Martin): "Strelili sme úvodný gól, čo vyzeralo nádejne. Potom sme ale urazili Šťastenu. V prvej tretine sme mali dobré príležitosti, nevyužili sme prečíslenie dvoch na jedného, kedy sme zaváhali. Nepodarilo sa nám zvýšiť na rozdiel dvoch gólov. Nastrelili sme aj hornú žŕdku. Súper sa chytil, vyrovnal. V druhej tretine sme mali smolu, kedy sa jeden hráč zo štyroch uvoľnil a my sme inkasovali odrazený gól od korčule. Zároveň sa v prostrednej časti potvrdilo známe – nedáš – dostaneš, kedy sme po našich nevyužitých akciách vzápätí inkasovali do našej bránky. Zároveň sme inkasovali tretí gól pri početnom oslabení o dvoch hráčov, čo sa ukázalo ako jeden z najdôležitejších faktorov. Pri štvrtom góle sme si nedokázali pokryť dorážajúceho hráča. V tretej tretine sme ešte so stretnutím chceli niečo urobiť, chýbalo nám ale sebavedomie, ktoré sme mali v predchádzajúcich zápasoch. Hrali sme komplikovane, kazili krátke prihrávky, puky nám odskakovali. Bolo to pre nás stretnutie, po ktorom sme padli všetci na zem. V zápase s húževnatým súperom sme boli prefackaní. Dúfam, že nám prehra pomôže k tomu, aby sme sa vrátili k jednoduchej hre, hrali účelne a kolektívne. Dnes nám chýbala väčšia vôľa po víťazstve. Zatiaľ to vyzerá tak, že nám tento súper príliš nesedí. V tejto sezóne sú Topoľčany jediným tímom, nad ktorým sme ešte nezvíťazili. V tíme majú skúsených hráčov, ktorí si vedia počkať na svoju príležitosť a zatlačiť v pravý moment. Naše mladé mužstvo dnes bolo vyškolené z toho, ako viesť zápas a reagovať v určitých momentoch. Ak nestrelíme v úvode potrebné góly, je to o to náročnejšie. Z našej strany sa ešte viac musíme zamerať na koncovku, byť dôraznejší a nájsť ten správny kľúč k zakončeniu. Treba si uvedomiť, kedy je ten správny čas zakončiť, prípadne potiahnuť ešte akciu. Dnes sme napríklad mohli počas prečíslenia dvoch na jedného zakončiť do prázdnej bránky. To sú veci, ktoré nám chýbali aj v iných zápasoch, najmä na začiatku sezóny, kedy sme neboli dostatočne dôrazní a efektívni. Program je náročný. Pre Michala Murčeka a Mareka Pacalaja to bude štvrtý zápas za päť dní. Nie je to jednoduché. Musíme sa zregenerovať, dobre pripraviť na súpera. Žiar nad Hronom hrá nepríjemný hokej, nebude to žiadna prechádzka ružovou záhradou."

    Hugo Kováč (útočník HC Topoľčany): "Dnes sa mi v zápase darilo, strelil som dva góly, druhý bol stým Topoľčian v tejto sezóne. Nie je to však iba o mne, dnes makali všetci hráči, čo je vidieť aj na výsledku. Do Martina sme cestovali s jasným cieľom, bodovať. Body sme chceli brať za každú cenu. V tejto sezóne sa nám s Martinom darí, chceli sme sériu potvrdiť aj na ľade súpera. Najbližšie nás čakajú nižšie postavené tímy v tabuľke, prílišné sebavedomie sa ale môže v takýchto tzv. povinných zápasoch vypomstiť. Pred play-off by sme sa ako tím chceli umiestniť čo najvyššie. Ciele nášho tímu sú naozaj vysoké. Určite máme tím minimálne na finále."

    František Poliaček (útočník HK VITAR Martin): "Svoj dvestý gól som si určite predstavoval inak. Myslel som si, že to bude najmä iný zápas. Úvodných desať minút sme boli lepším tímom. Mali sme určite viac príležitostí, ako len na strelenie jedného gólu. Zápas by pravdepodobne vyzeral z nášho pohľadu inak. Súper nás viackrát potočil v našej tretine, zároveň sme nechali vykúpať i oboch brankárov. V tejto sezóne nám stretnutia s Topoľčanmi nevychádzajú, je to niečo podobné ako mal náš súper v uplynulej sezóne s Dubnicou, kedy zvíťazil vo všetkých stretnutiach základnej časti a potom súperovi podľahol 0:4 v play-off. Ak by to bolo tak, neboli by sme proti. Na výsledku sa podľa mňa neprejavila zápasová záťaž niektorých hráčov, napríklad aj dvaja, ktorí mali v nohách o stretnutie viac, nezaostávali. Dnes sme zápas nezvládli jednoducho všetci. Vedeli sme, že máme za sebou úspešnú sériu a takýto zápas raz musí prísť. Ja dúfam, že v nedeľu začneme novú sériu a pôjde to tak, ako doteraz. Kedy načnem kariérnu tristovku? Nechajme sa prekvapiť, verím, že už čoskoro." (21:24:56)
     
    Hostia sa radujú z jednoznačného víťazstva 1:6. Góly: 2. Poliaček (Burzík, Novák I.) – 19. Kováč (Bečka), 25. Legalin (Bečka, Gergel D.), 36. Novák M. (Novák L., Čaládi), 37. Kováč (Dúžek, Vereš), 48. Tomčák (Kluka, Gubo), 54. Matej (Gergel D., Bystričan).
     
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    Michal Novák vyhadzuje puk. Do konca zápasu zostávajú posledné sekundy.
     
    59:33
    Tiainen do betónov brankára. Hra je prerušená.
     
    58:47
    Adam Matej (TOP) inkasuje dve minúty za sekanie.
     
    58:42
    Hostia v plnom počte. Lukáš Novák na ľadovej ploche.
     
    58:31
    Smidžárova kĺzaná strela. Brankárov betón.
     
    58:23
    Dírer z ostrého uhla. Dnes mu nie je dopriate streliť gól.
     
    57:46
    Michal Novák vyhadzuje puk. Hostia sa oslobodzujú.
     
    57:21
    Burzík na Huhtelu. Domáci majú príležitosť na zníženie.
     
    56:55
    Návrat Thomku na ľad. Domáci hrajú v plnom počte. Za hostí sa vrátil Kluka. Hostia so štyrmi hráčmi.
     
    56:41
    Lukáš Novák (TOP) inkasuje dve minúty za podrazenie.
     
    54:54
    Ivan Thomka (MAR) inkasuje dve minúty za údery.
     
    54:54
    Michal Kluka (TOP) inkasuje dve minúty za údery.
     
    54:54
    Thomka v potýčke s Klukom. Bude sa vylučovať.
     
    54:46
    Gubo sa natlačil do zakončenia. Nedal si vziať puk.
     
    54:22
    Dorážka Tomu. Po Lavičkovej strele.
     
    53:58
    Hostia v plnom počte. Zekucia na ľadovej ploche.
     
    53:52
    Topoľčany dali gól!
    Gól v oslabení. Únik Dávida Gergela s ADAMOM MATEJOM, ktorý vyškolil domáceho brankára. Druhú asistenciu si pripisuje Miloš Bystričan.
     
    52:49
    Charvátov pokus. Kompas pripravený.
     
    52:33
    Pacalajovi skĺzol puk po čepeli. Domácim sa nič nedarí.
     
    51:57
    Alexander Zekucia (TOP) inkasuje dve minúty za podrazenie.
     
    51:51
    Tiainen láme hokejku pri zakončení od modrej. Domáci budú hrať presilovú hru.
     
    51:46
    Paulínyho zakončenie nad bránku. Domáci zostávajú v pásme.
     
    51:23
    Lukáš Novák zastavený pred bránkou domáceho tímu. Zopakuje si vhadzovanie.
     
    50:50
    Bartoš zabránil Kováčovi v tom, aby zaznamenal hetrik. Hosťujúci útočník bol pritom tak blízko.
     
    50:10
    Hostia v plnom počte. Dávid Gergel na ľadovej ploche.
     
    49:54
    Poliaček pri pravom kruhu. Hľadá voľného spoluhráča.
     
    49:16
    Adrián Gergel odpálil puk do bezpečia. Bez väčších problémov.
     
    48:44
    Tomovi preskočil puk hokejku. Dírer už pásmo neudrží.
     
    48:09
    Dávid Gergel (TOP) inkasuje dve minúty za sekanie.
     
    47:40
    Topoľčany dali gól!
    JOZEF TOMČÁK vydoloval z predbránkového priestoru maximum a strieľa piaty gól. Asistencie si pripisujú Michal Kluka a Erik Gubo.
     
    47:20
    Kluka na Michala Nováka. Maťovčík v plnej permanencii.
     
    46:47
    Smidžárom vyhodený puk do stredného pásma. Domáci sa však dnes trápia.
     
    46:23
    Ďurina chcel oklamať Mateja. Skúsil to po ľavej strane, popri striedačke.
     
    45:56
    Čaládi smerujúci pred bránku. Bartoš pred ním zasiahol puk.
     
    45:33
    Hra vysokou hokejkou. Vhadzovať sa bude pred Maťovčíkom.
     
    44:52
    Hostia v plnom počte. Kováč na ľadovej ploche.
     
    44:11
    Pacalaj spoza pravého kruhu. Dírer sa k dorážke nedostal.
     
    43:54
    Tomčák si berie puk. V oslabení sa pokúsil o únik.
     
    43:21
    Tiainen strieľal pred bránku. Tam sa tlačili do bránky dvaja jeho spoluhráči.
     
    42:51
    Hugo Kováč (TOP) inkasuje dve minúty za podrazenie.
     
    41:44
    Legalin sa poľahky dostal pred bránku. Príliš však dvihol puk.
     
    41:14
    Dírerom nahodený puk do rohu. Domáci sa snažia udržať si útočné pásmo.
     
    40:46
    Zekucia od modrej. Maťovčík pozorný.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina patrila hosťujúcim hráčom, ktorí sa dostali do pohodlného trojgólového vedenia. Zdá sa tak, že Topoľčany zvíťazia nad Martinom i v treťom vzájomnom zápase tejto sezóny.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:45
    Dorážka Tomu. Kompas podržal puk.
     
    39:03
    Za bránkou súpera Dírer. Toma pripravený tečovať puk.
     
    38:46
    Michal Novák si vyšliapol na Ďurinu. Okamžite tu máme potýčku.
     
    38:09
    Charvát získava puk. Pokúša sa rozohrať.
     
    37:27
    Ďurina z medzikružia. Vedľa bránky.
     
    36:51
    Striedanie v tíme HK VITAR Martin: z klziska odchádza Glosár, prichádza Maťovčík.
     
    36:50
    Topoľčany dali gól!
    Rýchly protiútok súpera zakončený dorážkou HUGA KOVÁČA po asistencii Adama Dúžeka. Druhú asistenciu si pripisuje Gabriel Vereš.
     
    36:35
    Poliaček si berie puk. Nájazd však nepremieňa.
     
    36:35
    Patrik Bečka (TOP) hákoval Pacalaja, nariadené trestné strieľanie.
     
    36:27
    Domáci v plnom počte. Pacalaj na ľadovej ploche.
     
    35:32
    Topoľčany dali gól!
    Využitá dvojnásobná presilová hra. MICHAL NOVÁK z ľavej strany prestrelil brankára po asistenciách Lukáša Nováka a Erika Čaládiho.
     
    35:06
    Michal Novák z pravej strany. Hostia sa ponúkajú prihrávkami.
     
    34:52
    Lukáš Novák priamo do brankára. Hra je prerušená.
     
    34:40
    Dvořák sa pokúša vyhodiť puk. Spolu s Tomom.
     
    34:26
    Marek Pacalaj (MAR) inkasuje dve minúty za údery.
     
    34:06
    Bystričan z prvej. Prehodil si predtým puk s Bečkom.
     
    33:49
    Marek Charvát (MAR) inkasuje dve minúty za sekanie.
     
    33:36
    Prudká strela Dírera. Z ostrého uhla.
     
    33:24
    Lavička opäť hľadá Paulínyho. Tentoraz končí puk v rohu klziska.
     
    33:04
    Paulíny sa dostane len za modrú čiaru. Obrana hostí mu nedovolila pokračovať.
     
    32:33
    Nahodenie puku z hokejky Zekucie. Prerušená hra po tom, ako puk skončil na ochrannej sieti.
     
    32:01
    Kluka v súboji s Burzíkom. Hosťujúci hráč sťahoval puk vo vzduchu.
     
    31:44
    Legalin z ľavej strany. Napokon odovzdal puk Gubovi.
     
    31:12
    Kučerka spoza modrej. Glosárov betón.
     
    31:02
    Dorážajúci Kováč. Glosár sa musel hodiť po puku.
     
    30:38
    Tiainen za bránkou. V držaní Kapičáka.
     
    30:12
    Zakázané uvoľnenie na domácej strane. Babka už puk nestihne.
     
    29:40
    Babka na Paulínyho. Ten spomedzi kruhov zakončuje do stredu bránky.
     
    29:10
    Postavenie Čaládiho mimo hry. Vhadzovanie v strednom pásme.
     
    28:46
    Ivan Novák nachádza Murčeka. Tomu sa ukazuje pred bránkou Burzík.
     
    28:22
    Pacalajova prihrávka skončila na hokejke Lukáša Nováka. Hostia získavajú pásmo.
     
    27:43
    Tomčákov pokus. Glosárom prerušená hra.
     
    27:11
    Presun Glosára pri zakončení Legalina. Hosťujúci útočník bol blízko k druhému gólu v zápase.
     
    26:55
    Bartošov návrat pred domácu bránku. Glosár i napriek tomu musel čeliť pokusu Dúžeka.
     
    26:17
    Poliaček po prihrávke Murčeka triafa žŕdku. Smola na domácej strane.
     
    25:46
    Kapičák sa musí vrátiť pred svoju bránku. Paulíny i napriek tomu skúsil spoza brániaceho hráča vystreliť.
     
    25:06
    Pacalajov pokus skončil vedľa bránky. Domáci bojujú o puk.
     
    24:34
    Topoľčany dali gól!
    Dávid Gergel napokon profitoval zo svojho postavenia na pravej strane. Patrik Bečka bol medzi kruhmi, aby napokon jeho pokus elegantne nadvihol ANDREY LEGALIN.
     
    24:20
    Dávid Gergel po pravej strane. Pripravuje si pozíciu.
     
    24:04
    Babka stihne puk ešte pred Kováčom. Vhadzovanie pred domácou bránkou.
     
    23:33
    Juščák v súboji s Adriánom Gergelom. Prerušená hra.
     
    23:11
    Tiainen v streleckej pozícii. Skúsil to z prvej.
     
    22:48
    Domáci v plnom počte. Pacalaj na ľadovej ploche.
     
    22:16
    Charvát oslobodil svoj tím. Domáci získali cenné sekundy.
     
    21:52
    Bartoš s pukom na modrej čiare. Matej mu ho nedovolil vyhodiť.
     
    21:22
    Nátny vyhadzuje puk po strele Bečku. Domáci sa oslobodzujú.
     
    20:47
    Marek Pacalaj (MAR) inkasuje dve minúty za podrazenie.
     
    20:31
    Dvořák na Tiainena, ktorý sa pokúsil o únik. Napokon končí s pukom za bránkou súpera.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná tretina priniesla vyrovnané skóre s miernou prevahou na strane domáceho tímu, ktorý ale svoje príležitosti nedokázal využiť. Hostia v závere ukázali, že je potrebné s nimi, čo sa týka bodového zisku, počítať.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:49
    Kapičák nepustil do zakončenia Poliačeka. Blíži sa záver prvého dejstva.
     
    19:32
    Bartoš v súboji s Dúžekom. Domáci vytláčajú hostí z pásma.
     
    18:59
    Ďurina na Huhtelu. Táto spolupráca im nevyšla.
     
    18:27
    Topoľčany dali gól!
    Neustrážená dvojica protihráčov, kedy puk získal Patrik Bečka a dokázal vystreliť. Jeho pokus napokon musel dopraviť do bránky HUGO KOVÁČ.
     
    17:53
    Vereš v súboji s Dírerom. Deje sa to medzi striedačkami.
     
    17:26
    Kapičák vyviezol puk do stredného pásma. Hostia striedajú.
     
    16:44
    Lukáš Novák na pravej strane. Je pri ňom aj Poliaček.
     
    16:17
    Huhtela v súboji s Matejom. Pomôcť mu chcel ešte Ďurina.
     
    15:43
    Juščákov pokus o uvoľnenie spoluhráča. Tentoraz to nevyšlo.
     
    15:16
    Thomka na Babku. Dlhá prihrávka.
     
    14:55
    Paulínym vyhodený puk. Smidžár sa ho pokúsi dostihnúť.
     
    14:21
    Adrián Gergel si pomohol vo vzduchu rukou. Vhadzovanie v strednom pásme.
     
    13:56
    Kováčom zachytený puk. Bekendom ohrozuje Glosára.
     
    13:19
    Domáci v plnom počte. Bartoš na ľadovej ploche.
     
    13:01
    Opäť vyhodený puk. Hostia sa poň musia vrátiť.
     
    12:34
    Lukáš Novák z pravej strany. Prihrávka pred bránku a Čaládiho zakončenie.
     
    12:09
    Pacalajom vyhodený puk. Zatiaľ bez súvislej aktivity hostí.
     
    11:43
    Bečka od modrej. Domáci vyhadzujú puk.
     
    11:18
    Antonín Bartoš (MAR) inkasuje dve minúty za sekanie.
     
    11:10
    Puk za domácou bránkou. Je pri ňom Burzík.
     
    10:44
    Murček v súboji s Čaládim. Pri mantineli si nič nedarovali.
     
    10:16
    Glosárom zachytený puk. Prerušil hru.
     
    09:46
    Kluka neuspel pri prechode do útočného pásma. Bojuje sa v strede klziska.
     
    09:14
    Hostia v plnom počte. Gubo na ľadovej ploche.
     
    09:02
    Bečka nepríjemný pri Charvátovi. Takmer mu berie pred bránkou puk.
     
    08:47
    Zekucia berie puk pred Poliačekom. Opäť tu máme jeho vyhodenie.
     
    08:12
    Toma v súboji s Čaládim. Hostia vyhadzujú puk.
     
    07:38
    Lapačkou vytlačený puk Kompasom na žŕdku. Skvelý zákrok.
     
    07:30
    Murček na Tiainena. Huhtela si za kruhmi pýta puk.
     
    07:13
    Erik Gubo (TOP) inkasuje dve minúty za hákovanie.
     
    06:45
    Burzíkom prevzatý puk. V ceste mu stojí Tomčák.
     
    06:23
    Nátny na Thomku. Ďalšia rýchla akcia.
     
    05:57
    Paulínym predĺžená prihrávka. Puk končí v rohu klziska.
     
    05:32
    Rohaľova hokejka zostala zacviknutá pri vstupe od šatní. Zaujímavá situácia, spoluhráči ju napokon odstraňujú.
     
    04:55
    Legalin na Bečku. Máme tu zakončenie na hosťujúcej strane.
     
    04:21
    Tiainen medzi kruhmi. Zakončil po vyhranom buly.
     
    03:56
    Murček prenechal puk Novákovi. Ten netrafil odkrytú bránku.
     
    03:22
    Tomčákom potiahnutá akcia. Bol však vpredu sám.
     
    02:50
    Lavička s pukom. Naďalej sú domáci hráči vytláčaní do stredného pásma.
     
    02:10
    Prihrávka dozadu na Pacalaja. Domácim sa nepodarilo udržať pásmo.
     
    01:25
    Martin dal gól!
    Strela Jakuba Burzíka po prihrávke Ivana Nováka, ktorá bola vyrazená. FRANTIŠEK POLIAČEK sa tak dostáva k svojmu 200-tému kariérnemu gólu.
     
    01:02
    Burzíkova strela od modrej. Vyrazená brankárom.
     
    00:34
    Lukáš Novák rozbehol akciu hosťujúceho tímu. Puk prešiel popred bránku.
     
    00:22
    Huhtela na útočnom výlete. Zastavený Michalom Novákom.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK VITAR Martin: Glosár (Maťovčík) – Charvát, Dvořák – Lavička, Pacalaj – Burzík, Bartoš A. – Nátny, Thomka – Tiainen, Huhtela, Ďurina – Toma, Dírer, Juščák – Novák, Murček, Poliaček – Smidžár, Babka, Paulíny
    Trenér: Daniel Babka

    HC Topoľčany: Kompas (Komžík) – Novák M., Zekucia – Bystričan, Dúžek – Kučerka, Kapičák – Rohaľ – Čaládi, Tomčák, Novák L. – Kluka, Bečka, Gergel D. – Legalin, Gubo, Matej – Kováč, Gergel A., Vereš
    Trenér: Ľubomír Hurtaj

    Rozhodca: Smerek, Jobbágy – Pribula, Tomáš, Bačo (inštruktor).
     
    Martin sa pred dvoma dňami vytrápil s Modrými krídlami Slovana a napokon zvíťazil 3:0 vďaka gólom Huhtelu, Tomu a Babku. Topoľčany takisto narazili na nepríjemného súpera, doma podľahli Humennému 3:5, kedy im na body nestačili ani góly Tomčáka, Bystričana a Nováka.

    Aktuálne má tretí Martin na svojom konte po 29 stretnutiach 59 bodov a patrí mu naďalej tretia priečka. Topoľčany majú po 31 zápasoch 55 bodov a sú na piatom mieste.

    Počas sezóny sa títo dvaja súperi stretli už dvakrát. V úvodnom meraní síl podľahol Martin na svojom ľade Topoľčanom 3:4 po nájazdoch a následne im podľahol aj u nich doma 3:2.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Daniel Modrovský

    Branky a nahrávky: 2. Poliaček (Burzík, Novák) – 19. Kováč (Bečka), 25. Legalin (Bečka, Gergel), 36. Novák (Novák, Čaládi), 37. Kováč (Dúžek, Vereš), 48. Tomčák (Kluka, Gubo), 54. Matej (Gergel, Bystričan)


    HK VITAR Martin: Glosár (Maťovčík) – Charvát, Dvořák – Lavička, Pacalaj – Burzík, Bartoš A. – Nátny, Thomka – Tiainen, Huhtela, Ďurina – Toma, Dírer, Juščák – Novák, Murček, Poliaček – Smidžár, Babka, Paulíny
    Trenér: Daniel Babka

    HC Topoľčany: Kompas (Komžík) – Novák M., Zekucia – Bystričan, Dúžek – Kučerka, Kapičák – Rohaľ – Čaládi, Tomčák, Novák L. – Kluka, Bečka, Gergel D. – Legalin, Gubo, Matej – Kováč, Gergel A., Vereš
    Trenér: Ľubomír Hurtaj

    Rozhodčí: Smerek, Jobbágy – Pribula, Tomáš, Bačo (inštruktor)
    bahis siteleri