Akademici Plzeň – HC UP Olomouc 6:3 (kon.) | VUT Cavaliers Brno – HC MUNI 2:4 (kon.) | UK Kings Prague – Engineers Prague 5:1 (kon.)
konec
UK Kings Prague
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
ČVUT Engineers Prague
Středa 02.02.2022, 20:00 • ZS Hvězda Praha • Univerzitní liga ledního hokeje • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (22:23:47)
     
    Během poslední třetiny jsme byli svědky tří branek, které přinesly výhru a zisk tří bodů Univerzitě Karlově. Tu první však lovil ze své sítě David Mašek, který si tak čisté konto v dnešním utkání neudržel. Následně na to ale jeho spoluhráči začali opět dominovat hře, s čímž jim pomohl nespočet vyloučení hostů, a to hlavně v závěru zápasu. Díky tomu tak můžou dneska slavit hráči domácího celku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Poslední minuta dnešního utkání nám už poměrně nepřekvapivě příliš akce nepřinese. I přesto se ale snaží Engineers dohrát derby čestně a hrnou se ještě naposledy do útoku.
    58:29 Filip ČMEJLA - 5:1
     
    58:29
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tak tady je opravdu s největší pravděpodobností rozhodnuto. Minutu a půl před koncem trestá nespočet vyloučení soupeře FILIP ČMEJLA, který si tak připsal již druhou branku. Asistence: Viktor Martínek a Oliver Glitta.
     
    58:18
    Mezitím co si hráči Engineers připisují jedno vyloučení za druhým, jejich soupeř si připisuje jednu střelu za druhou. K velice nadějné se dostal Jan Vávra, který se pokusil tečovat střelu jednoho z jeho spoluhráčů. K jeho smůle ale zasáhl pouze betony gólmana.
     
    57:19
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (Petr Janásek – 2 min., sekání).
     
    56:19
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (Jan Raiterman – 2 min., hrubost).
     
    56:04
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (Vojtěch Matějka – 2 min., hákování).
     
    55:54
    Od levého kruhu se pokusil o křižnou přihrávku Milan Bořík. K jeho smůle ale trefil pouze jednoho z obránců soupeře, který se tak může vydat vstříc svatyni domácích.
     
    55:28
    Ihned po odjezdu z trestné lavice se na druhé straně dostal k zakončení David Blažek. Jeho pokus mu ale vůbec nesedl, jelikož mu na poslední chvíli sjel kotouč z hole.
     
    54:29
    Na vhazování po levici Tomáše Horáka získal kotouč jeden ze soupeřů. Následně na to se dostal k prudké střele od modré Jakub Kopenec.
     
    53:30
    Ani přes početní výhodu se zatím hráčům Univerzity Karlovy nepodařilo usadit v útočném pásmu. Nutno ale uznat že tento celek již nemá kam spěchat.
     
    52:31
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (David Blažek – 2 min., podrážení).
    51:42 Dominik HAVELKA - 4:1
     
    51:42
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tak toto je velice smolný gól pro Engineers. Po nahození před bránu si omylem tečoval kotouč za záda svého gólmana Matek Šonský. Jako autor se uvádí DOMINIK HAVELKA, který právě poslal puk před svatyni soupeře. Asistence: Matěj Síla.
     
    50:26
    Na druhé straně se do obdobně nadějné příležitosti dostal David Volf v podobě úniku dva na jednoho. Nakonec se právě on dostal k zakončení, které ale již nějak zázračně provedené nebylo.
     
    49:27
    První početní výhodu čtyři na tři zatím vedou jasně lépe hráči ve větším počtu. Velkou šanci díky tomu dostal Vojtěch Matějka, který mohl dorážet do odkryté brány.
     
    48:28
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Daniel Piskač – 2 min., vražení na mantinel).
     
    48:01
    Již druhá situace čtyři na čtyři zatím vyhází lépe Engineers. Díky tomu se dostal k zakončení Jan Janiurek, který ale trefil pouze lapačku gólmana.
     
    47:32
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (David Rudolph – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (Petr Janásek – 2 min., hrubost).
     
    46:26
    Jednoznačně největší šanci na vstřelení gólu měl David Volf. Ten se po zisku kotouče ve středním pásmu pokusil probít přes dva obránce. Nakonec se mu ale tento počin nezdařil a puk získává soupeř.
     
    45:27
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (David Blažek – 2 min., podrážení).
     
    45:17
    Tak tato přihrávka se Matoušovi Najmanovi vůbec nepodařila. Ten se pokusil o dlouhou přihrávku přes téměř celé kluziště, která ale skončila zakázaným uvolněním.
     
    44:18
    Stejně jako v minulé, tak i tentokrát je vstup do třetiny jasně lepší ze strany hostů. To nyní i dokazuje Pavel Vaňous, který si pokusil připsat první gól na své konto.
     
    43:19
    Pokus o další přesun do útočného pásma už Engineers příliš nevyšel. V tomto případě je zastavila vlastní chyba, a to v podobě nepozornosti, díky které se dostali do ofsajdu.
     
    42:20
    Engineers právě vstřelili branku!
    Tak se nám přece jenom utkání ještě pořádně dramatizuje. Po pouhých dvou minutách snižuje na rozdíl dvou branek JAN JANIUREK, který po křižné přihrávce od jednoho z jeho spoluhráčů uklidil kotouč do zcela odkryté brány. Asistence: Pavel Vaňous.
     
    41:43
    Ani pokus Tomáše Březiny neskončil o moc lépe. V tomto případě ale bylo šancí na úspěch málo, jelikož tento hráč pálil z poměrně dost velkého úhlu.
     
    40:44
    Po začátku druhé třetiny se momentálně drží v útočném pásmu Engineers, a to možná i díky stále probíhající přesilové hře. Toho využívá Matouš Najman, který ale minul bránu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Během druhé dvacetiminutovky jsme byli svědky rovnou dvou gólů, z čehož oba padly opět za záda Tomáše Horáka. Ze začátku třetiny to ale vypadalo, že by se brzy k vyrovnání mohli dostat Engineers, kteří měli po úvodním buly jasně navrch. V cestě za úspěchem jim ale po celé toto dějství stála zeď jménem David Mašek, který dneska předvádí opravdu neskutečný výkon.
     
    Další třetina začne přibližně v 21:34.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:31
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Jan Vávra – 2 min., podrážení).
     
    38:29
    Tak toto byla další velká chyba obrany domácích, která opět vyústila do obrovské šance jejich soupeře, kterou opět zastavil skvělým zákrokem David Mašek. Ten tak okradl o gól Vojtěcha Matějku.
     
    37:30
    Mezitím co se pomalu, ale jistě, blíží druhá dvacetiminutovka ke konci, se drží hráči Univerzity Karlovy v útočném pásmu. Ani přesto se ale hráčům tohoto mančaftu nepodařilo potrestat poslední vyloučení.
     
    36:31
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (David Vobořil – 2 min., podrážení).
     
    35:22
    Tak toto byl neuvěřitelný zákrok, který ze své dílny vytáhl David Mašek. Ten po masivní hrubce ve střídání jeho spoluhráčů čelil zcela sám třem útočníkům. Ani tentokrát ale tento gólman nepustil puk za svá záda.
     
    34:13
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    A máme tady již třetí branku do sítě hostů. Tentokrát se o ní postaral FILIP RUBEŠ, který stejně jako v předchozím případě perfektně tečoval střelu jeho kolegy. Asistence: Jan Málek.
     
    33:57
    Dlouhý souboj v rohu kluziště, který nebral konce, nakonec dopadl lépe pro domácí celek. Ten se tak může usadit v útočném pásmu, kde zakládá další tlak na jejich soka.
     
    32:58
    Do dalšího útoku se hnali hráči Univerzity Karlovy. Jejich tažení vstříc svatyni Engineers ale skončilo ještě dříve, než vůbec začalo, a to ofsajdem.
     
    31:59
    Tak přece jenom hosté neusnuli na vavřínech. O zakončení po akci dva na dva se postaral Petr Janásek. Jeho pokus ale na skvěle chytajícího gólmana nestačil.
     
    31:00
    Po druhé obdržené brance hrají hráči Engineers jako orosení. Jejich výkony značně klesli, což dokazuje i tlak, který se podařilo momentálně vytvořit jejich soupeři.
     
    30:01
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    A je tu další gól ze strany domácích! Poté co se jeden ze soupeřů dopustil faulů zahájil sudí výhodu hráčů UK. Právě tohoto přečíslení na ledě využil DAVID ŠIMANSKÝ, který tečoval dobře mířenou střelu jeho spoluhráče. Asistence: Viktor Martínek.
     
    29:38
    Ani jednomu z celků se momentálně nedaří se usadit v útočném pásmu. Ani to ale neznamená, že by byly poslední minuty na střely chudé. O jednu z nich se nyní postaral David Volf.
     
    28:39
    O střelu od pravého kruhu se postaral Viktor Martínek. Jeho pokus se ale zastavil pouze o betony gólmana. Na buly se k puku navíc dostávají hosté, kteří putují do útočného pásma.
     
    27:40
    Po zdlouhavém souboji za bránou Univerzity Karlovy se ani jednomu z týmu kotouč vybojovat nepodařilo, jelikož sudí přerušuje hru. Následně na to se ale na druhé straně dostal ke střele Benjamín Velas, který ale trefil pouze vyrážečku soupeře.
     
    26:41
    O hrubku ve středním pásmu se postarali Matouš Najman s Lukášem Vopatem. Ti se při snaze přejít přes modrou čáru vzájemně srazili a připravili tak svůj celek o puk.
     
    25:42
    Ani přes konec obou vyloučení se tempo hry nijak nezklidnilo. Nyní se toho pokusil využít Josef Hynek, který ale svou střelou minul svatyni soupeře.
     
    24:43
    Ani přes poměrně dost otevřenou obranu na obou stranách jsme zatím při hře čtyři na čtyři neviděli ani jeden gól a s největší pravděpodobností už ani neuvidíme. Nejblíže k němu měl ale jednoznačně Jan Janiurek při akci dva na jednoho.
     
    23:44
    V obranném pásmu se pokusil vybojovat kotouč Matouš Horský. Ani přes tvrdý hit v rohu kluziště ale neobral soupeře o puk, který tak zůstává v útoku.
     
    22:45
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Jan Vávra – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (Vojtěch Matějka – 2 min., hrubost).
     
    22:42
    A máme tady další příležitost ze strany Engineers a opět se jednalo o Davida Blažka. Ten využil obrovské hrubky obránců a opět se tak hnal na bránu sám. Ani tentokrát ale na gólmana nevyzrál.
     
    22:12
    Tak tato rozehrávka se Univerzitě Karlově vůbec nepodařila. O přihrávku přes celé kluziště se pokusil jeden z obránců. Ta ale byla příliš prudká a Oliver Glitta tak stíhal kotouč marně.
     
    21:43
    Tak toto byla obrovská šance na vyrovnání. Po dlouhé přihrávce od jednoho z jeho spoluhráčů se dostal do samostatného úniku David Blažek. Jeho následnou kličkou ale na gólmana nevyzrál.
     
    20:44
    Po úvodním buly se dostali do první šance Engineers. O zakončení této akce se svou střelou postaral Lukáš Vopat. Jeho pokus ale skončil pouze v lapačce gólmana.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Během úvodní dvacetiminutovky jsme byli svědky poměrně dosti vyrovnané hry. Oba dva celky se dostali do mnoho příležitostí, které ale často brankou neskončili. Vyrovnaně skončil dokonce i počet vyloučení. Co ale po první třetině není vyrovnané, je skóre, těsně před vypršením časomíry se totiž do vedení dostal domácí celek.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:32
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    A máme tady první gól dámy a pánové. Těsně přes zazněním závěrečné sirény se prosazuje FILIP ČMEJLA, který okamžitě po vyhraném buly poslal kotouč do pravého horního roku. Asistence: Oliver Glitta.
     
    18:38
    Blíží se nám závěr úvodní dvacetiminutovky a do útočného pásma se pokusil poslat puk Jan Janiurek. Jeho nahození ale skončilo pouze na holi soupeře, díky čemuž se dostal k zakončení jeden ze soupeřů.
     
    17:39
    K další střele se dostal Jan Kubata. Jeho pokus do levého dolního rohu nebyl vůbec špatně mířený. Po zákroku brankáře ale končí puk v ochranné síti.
     
    16:40
    Velice blízko ke gólu měl Jan Janiurek. Ten se po několika odrazech pokusil dorazit kotouč za záda gólmana. Nakonec ale trefil pouze betony Davida Maška.
     
    15:41
    První početní výhodu můžou ochutnat i Engineers Prague. Po zisku kotouče pod jejich moc se ale okamžitě přerušuje, jelikož puk skončil na jedné ze střídaček.
     
    14:42
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Jan Vávra – 2 min., vysoká hůl).
     
    13:47
    Tak toto byla velká šance, do které se probojoval David Blažek. Ten se díky svým hbitým nohám dostal do samostatného úniku. Jeho následné zakončení ale už tak zázračné nebylo, jelikož minulo horní tyč.
     
    12:48
    Druhá půlka přesilovky byla ze strany Univerzity Karlovy značně lepší. Po dlouhé kombinaci se mohl dostat k nadějnému zakončení Viktor Martínek, kterému ale střela vůbec nesedla.
     
    11:49
    První početní výhoda hostům zatím příliš nevychází. Největší šanci měl paradoxně Matouš Najman, který ale přišel o puk v útočném pásmu v rohu kluziště.
     
    10:50
    Vyloučení v týmu Engineers Prague (Petr Janásek – 2 min., vysoká hůl).
     
    10:34
    O nahození do útočného pásma se pokusil Benjamin Velas. K jeho smůle se ale kotouč nedostal ani přes modrou čáru, jelikož jeho myšlenku přečetl skvěle jeden z obránců.
     
    09:35
    Brilantní zákrok si na své konto připsal Tomáš Horák. Ten zastavil velmi nebezpečné zakončení Viktora Martínka, který se pokusil poslat kotouč do téměř prázdné brány.
     
    08:36
    Zpoza vlastní brány zakládá útočnou akci Filip Čmejla. Jeho následná přihrávka ale skončila na holích soupeře. Nakonec se ale podařilo jednomu z jeho spoluhráčů získat puk zpět.
     
    07:37
    A máme tady další zakázané uvolnění ze strany hráčů Univerzity Karlovy. Těm se tady tato chyba stává poměrně často. Nakonec je tato ale zaváhání nemuší příliš mrzet, jelikož se jim podařilo získat puk zpět.
     
    06:38
    O zajímavě vyhlížející přihrávku se pokusil Vojtěch Matějka. Jeho pokus o poslání puku křižně přes útočné pásmo se ale zastavil o brusli jednoho z protihráčů.
     
    05:39
    Za bránou přišel o puk Daniel Piskač. K jeho smůle byl navíc v útočném pásmu zcela sám. Díky tomu se můžou hráči Engineers Prague hnát do útoku.
     
    04:40
    Na vhazování po pravici Tomáše Horáka získal kotouč jeden z jeho protihráčů. Následný tlak ale neměl příliš dlouhého trvání, jelikož se podařilo jednomu z obránců Engineers vybojovat puk.
     
    03:41
    Ve středním pásmu získal puk David Rudolph. Díky tomu se dostal k následné střele Martin Dlabola. Jeho pokus od modré nebyl špatně mířený, na brankáře ale nestačil.
     
    02:42
    Jednu z prvních chyb si připsali Engineers. Po špatné domluvě mezi hráči se jeden z nich dostal přes modrou čáru dříve než puk. Sudí tak odpískal ofsajd.
     
    01:43
    Tak toto bylo perfektní zakončení, o které se postaral Viktor Martínek. Jeho pokus od modré čáry ale skončil pouze na betonech gólmana soupeře.
     
    00:44
    Na úvodním buly dnešního utkání získali kotouč pod svou moc Engineers. Po špatné rozehře, která skončila zakázaným uvolněním, ale o puk přicházejí a bude se vhazovat po pravici Horáka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    UK Hockey Prague: Mašek (Baloun) – Havelka, Vávra, Málek, Dlabola, Piskač, Chládek, Kopenec – Volf, Síla, Čmejla, Jindra, Šimanský, Rudolph, Martínek, Velas, Rubeš, Halberštát, Bořík, Glitta
    Trenér: Hybner

    Engineers Prague: Horák (Maštalířský) – Raiterman, Šonský, Vobořil, Kubata, Horský, Najman J., Janásek – Březina, Janiurek, Blažek, Vopat, Fiala, Burda, Vaňous, Hynek, Matějka, Najman M.
    Trenér: Fuks

    Rozhodčí: Battěk – Hradil, Štěpánek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 20. Čmejla (Glitta), 31. Šimanský (Martínek), 35. Rubeš (Málek), 52. Havelka (Síla), 59. Čmejla (Martínek, Glitta) – 43. Janiurek (Vaňous)


    UK Kings Prague: Mašek (Baloun) – Havelka, Vávra, Málek, Dlabola, Piskač, Chládek, Kopenec – Volf, Síla, Čmejla, Jindra, Šimanský, Rudolph, Martínek, Velas, Rubeš, Halberštát, Bořík, Glitta
    Trenér: Hybner

    ČVUT Engineers Prague: Horák (Maštalířský) – Raiterman, Šonský, Vobořil, Kubata, Horský, Najman J., Janásek – Březina, Janiurek, Blažek, Vopat, Fiala, Burda, Vaňous, Hynek, Matějka, Najman M.
    Trenér: Fuks

    Rozhodčí: Battěk – Hradil, Štěpánek
    bahis siteleri