Akademici Plzeň – HC UP Olomouc 6:3 (kon.) | VUT Cavaliers Brno – HC MUNI 2:4 (kon.) | UK Kings Prague – Engineers Prague 5:1 (kon.)
konec
Akademici Plzeň
6:3 (2:0, 3:2, 1:1)
HC Univerzita Palackého v Olomouci
Středa 02.02.2022, 19:30 • ICE ARENA, Plzeň • Univerzitní liga ledního hokeje • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Poslední gól utkání má na svědomí JAN ŠIBRA, neboť sice nezvládl trefit prázdnou klec ze středního pásma, ale pak dojel až před brankoviště a dostal lákavý pas.
    44:33 ZMEŠKAL - 5:3
     
    44:33
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Zmatek před brankou zužitkoval LUKÁŠ ZMEŠKAL, nadvakrát dorazil svou střelu do sítě. Olomouc dokáže i v malém počtu komplikovat cestu Plzně za vítězstvím, třeba se i dočkáme velkého comebacku v poslední dvacetiminutovce. Toto je důležitý předpoklad. Asistece: Hajšman a Dubovčí.
    38:54 REITSPIES - 5:2
     
    38:54
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    V závěru se s góly roztrhl pytel. Plzeň znovu vede o tři trefy poté, co obránci Olomouce vyrazili za branku a ve slotu tak zůstal zcela sám VÍT REITSPIES. Stačilo zkontrolovat postavení gólmana a krátkou kličkou pohodlně zakončit. Stav je 5:2. Asistence: Prachař a Princl.
     
    38:37
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosty jsme zřejmě odepsali předčasně, nyní se jim daří snížit na rozdíl svou branek. Z pravé strany dokázal prostřeli brankáře FILIP PALIČKA, a třebaže Štekr při přesunu hnul svou svatyní, o gól už to Univerzitu Palackého nepřipraví. Sudí mají jasno, tato branka bude platit. Asistence: Rimmel.
    36:33 SKOPAL - 4:1
     
    36:33
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouci se podařil rychlý protiútok a využila tak ponechanou výhodu. V pádu se prosadil PAVEL SKOPAL. Nejlepší střelec Univerzity Palackého si povšiml rozhozené obrany i brankáře Štekra, který tak přichází o čisté konto. Asistence: Hajšman a Zmeškal.
    35:30 KALUS - 4:0
     
    35:30
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Zřejmě je rozhodnuto, těžko si představit, že by unavená Olomouc čtyři branky stáhla. Tu zatím poslední z pohledu Akademiků obstaral znovu JAN KALUS, trefil se tak podruhé v této třetině. Dostal pěknou přihrávku na střed a trpělivě si počkal, až se otevře prostor ke střele na levou tyčku, od které se Novotný těsně předtím odpoutal. Asistence: Švec.
    21:12 KALUS - 3:0
     
    21:12
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Dobře sehraná kombinace otevírá cestu k třetímu gólu Akademiků. Přenesení hry obstaral Princl a na druhé straně stojící JAN KALUS mohl pálit z první do odkryté části branky. Navíc Plzeň bude pokračovat v načaté přesilovce. Asistence: Princl a Hanzlík.
    12:25 ŠVEC - 2:0
     
    12:25
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    V oslabení dokázal prchnout Olomouci JAKUB ŠVEC a svůj samostatný nájezd zakončil ve velkém stylu. Novotný nevěděl, kde mu hlava stojí, protože kličky Švece byly opravdu svižné. Plzeň slaví druhý gól v zápase. Asistence: Jan Šibra.
    06:33 HANZLÍK - 1:0
     
    06:33
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Skvělý individuální průnik středním pásmem a pak i nechytatelná rána do horních pater branky. ŠTĚPÁN HANZLÍK využívá aktivitu Akademiků a už tak složitá situace Olomouce se ještě komplikuje. Hosté přivezli do Plzně jen 12 hráčů, o to hůř se bude výsledek dohánět. Bez asistence.
    Marken.cz

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 7. Hanzlík, 13. Švec (Šibra), 22. Kalus (Princl, Hanzlík), 36. Kalus (Švec), 39. Reitspies (Prachař, Princl), 60. Šibra – 37. Skopal (Hajšman, Zmeškal), 39. Palička (Rimmel), 45. Zmeškal (Hajšman, Dubovčí)


    Akademici Plzeň: Štekr (Černý) – Beer, Koco, Štochl, Prachař, Malý, Šimůnek, Jankovský, Soukup – Říha, Králíček, Šibra, Kalus, Hanzlík, Rejzek, Princl, Šiška, Švec, Reitspies, Šucha
    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Novotný (Šoustal) – Dubovčí, Fojtášek – Kropáč, Rimmel, Palička, Skopal, Matuška, Hajšman, Rosecký, Zmeškal
    Trenér: Michal Janeček

    Rozhodčí: Jílek – Kubíček, Tuháček
    bahis siteleri