Třinec – Mountfield HK 0:2 (kon.) | Litvínov – Motor ČB 3:4 (kon.) | Plzeň – Zlín 4:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 1:4 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 4:0 (kon.) | Kladno – K. Vary 5:0 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 1:4 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 11.02.2022, 18:00 • ROCKNET Arena, Chomutov • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:14 Adam KUBÍK - 5:0
     
    57:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno naděluje Energii bůra! Hlava v pádu na pravé straně po zásahu Weinholda posunul kotouč před bránu na hůl ADAMA KUBÍKA, jenž z bezprostřední blízkosti propálil Štěpána Lukeše a zvyšuje na 5:0! Asistence: Nicolas Hlava, Tomáš Plekanec.
    54:55 Tomáš PLEKANEC - 4:0
     
    54:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    V oslabení tří proti pěti dává Kladno čtvrtý gól! TOMÁŠ PLEKANEC vystihl Pulpánovu přihrávku a šel sám na klec Energie, bekhendovou kličku vyrazil Lukeš do břevna, jenže vracející se Pulpán si vzápětí srazil puk zády do vlastní klece a protrhává tak za Plekance jeho dnešní střeleckou mizérii. Kladno vede 4:0! Bez asistence.
     
    54:38
    Tomáš Rachůnek dostal puk na vrchol pravého kruhu a měl v podstatě ideální pozici na střelu, jenže se rozhodl ještě přihrát a akci Varů zazdil.
     
    54:14
    Minutu a čtyři sekundy budou hrát Energetici přesilovku pět na tři! Marek Baránek zastavil Plutnara na obranné modré tvrdým zákrokem a fasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    53:18
    Kyle Wood tak za krosček na Víta Jiskru za vlastní klecí inkasuje dvě trestné minuty. Vary mají už opravdu poslední šanci na to, aby začaly s utkáním něco dělat.
     
    50:04
    Nyní dostal pas do předbrankového prostoru Ladislav Zikmund, jenž však z bezprostřední blízkosti nepropálil pozorného brankáře Karlových Varů.
     
    48:04
    Lukáš Pulpán nahazoval od modré čáry, jeho pokus v předbrankovém prostoru snad lehce tečoval Jiří Černoch a po jeho zásahu pomohla Landonu Bowovi tyč!
     
    46:11
    Jaromír Pytlík putuje na trestnou lavici, když před vlastní klecí podrazil jednoho ze soupeřů. Energetici tak dostávají ještě jednu šanci v podobě přesilové hry.
     
    45:49
    Energetici se nyní drží delší dobu za útočnou modrou, jenže Kladno nasadilo rychlý presink a získává puk. Teď pálil z pravého kruhu Adam Kubík, jehož rána šla těsně nad břevno svatyně Energie!
     
    43:25
    Jaromír Pytlík se v oslabení dostal do obrovské šance, kdy šel sám na klec Energie! Jeho ránu na bližší tyč z bezprostřední blízkosti likviduje Lukeš skvělým zákrokem vyrážečkou!
     
    42:17
    Početní výhodu si nyní vyzkouší Karlovy Vary. Filip Kuťák zbytečně v útočném pásmu zahákoval soupeře a už sedí na trestné, aby si odpykal svůj dvouminutový trest.
     
    40:58
    Ondřej Beránek se dostal do úniku na ose hřiště, jeho přízemní tvrdou ránu však vyráží Landon Bow svými betony, důležitý zákrok pro vývoj utkání!
     
    40:30
    Tomáš Plekanec se dostal do další obrovské šance, když obdržel přihrávku do mezikruží, jeho přízemní ránu však vykopává Štěpán Lukeš betonem!
     
    37:29
    Ondřej Beránek si šikovně vyjel na levý kruh a tvrdě pálil na zadní tyč, Landon Bow však předvedl parádní semafor a jeho ránu zastavil lapačkou.
    36:22 Matěj BERAN - 3:0
     
    36:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Krátce po konci přesilovky se Kladno prosazuje potřetí a vede 3:0! MATĚJ BERAN si šikovně počíhal před bránou Varů na střelu Melky z pravé strany, kterou Lukeš vyrazil jen před sebe. Útočník Rytířů následně dvěma dorážkami procedil touš do sítě Energie a Středočeši tak mají už tříbrankový náskok! Asistence: Antonín Melka, Kyle Wood.
     
    34:20
    Vzrušení na ledě, čárový si myslel, že kotouč skončí na střídačce, takže předčasně odpískal a když se jeho předtucha nenaplnila, tak se musí hokejistům omlouvat.

    A pozor, je tu přesilovka pro Kladno, Vít Jisrka už sedí na trestné lavici, fasuje dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Takže sudí nejspíš pískal toto.
     
    33:05
    Petr Koblasa teď na pravém hrazení špatně rozehrál a o chvilku později byl v mezikruží zcela sám Tomáš Plekanec, jenž ale v obrovské šanci nepropálil Štěpána Lukeše, který si připisuje důležitý zákrok!
     
    32:49
    Martin Osmík se nyní prosmýkl před bránu Rytířů, v cestě už mu nestálo zhola nic kromě Bowa! Kotouč mu však v klíčové chvilce při zakončení a kličce sjel z čepele, takže z akce nebude nic.
     
    31:05
    Martin Kohout se nyní na pravém kruhu dostal do dobré pozice a jeho rána šla jen těsně nad břevno svatyně Rytířů!
     
    29:08
    Marek Baránek fasuje dvě trestné minuty za držení Osmíka v rohu kluziště. Karlovy Vary tak dostanou příležitost v podobě přesilové hry.
     
    22:29
    Matěj Beran nyní šikovně přihrál před bránu Ladislavu Zikmundovi, jenž ale ranou z bezprostřední blízkosti Štěpána Lukeše neprocedil!
     
    20:23
    Přesilovka pro Kladno, Martin Rohan za vlastí klecí lehce zahákoval jednoho ze soupeřů a už sedí na trestné lavici.
     
    15:27
    Jiří Průžek se nyní dostal do obrovské šance, když šel už v podstatě sám na klec Rytířů, bekhendovou střelou však vůbec netrefil bránu!
     
    12:27
    Adam Kubík pálil na pravém kruhu, Štěpán Lukeš jeho střelu vyrazil, jenže s dorážkou hned přispěchal Nicolas Hlava, který si ovšem na gólmana Energie také nepřišel.
     
    10:19
    Ladislav Zikmund nyní dostal nabito na levý kruh a jeho rána na zadní tyč skončila na brankové konstrukci, Miroslav Indrák mohl dorážet, jenže kotouč promáchl, Rytíři promarnili velkou šanci!
    07:15 Ladislav ZIKMUND - 2:0
     
    07:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno zdvojnásobuje své vedení! Energetici ztratili ve středním pásmu puk, Antonín Melka ho poslal na hůl LADISLAVA ZIKMUNDA, jenž na vrcholcích kruhů vypálil přes beka a Štěpán Lukeš nepředvedl nejlepší zákrok, když rukou sice puk trefil, ale nezastavil a ten mu propadl za záda do sítě! Rytíři tak vedou 2:0! Asistence: Antonín Melka.
     
    05:59
    Vít Jiskra nyní nalil kotouč do předbrankového prostoru, kde měl ohromnou příležitost Jiří Průžek, jenž ale z bezprostřední blízkosti nechal vyniknout rychle se přesunuvšího Landona Bowa, jenž předvádí skvělý zákrok!
    01:25 Jaromír PYTLÍK - 1:0
     
    01:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno jde po pětaosmdesáti vteřinách do vedení! JAROMÍR PYTLÍK si nejprve vyjel na vrchol levého kruhu krátce po vhazování. Odtud vyslal střelu, kterou sice Lukeš vyrazil, jenže následně se strhla neskutečná šťouchaná před klecí Energie, kotouč se k mladému útočníkovi Rytířů vrátil a ten ho z bezprostřední blízkosti uklidil do sítě – 1:0 pro Středočechy! Asistence: Ladislav Zikmund.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 2. Pytlík (Zikmund), 8. Zikmund (Melka), 37. M. Beran (Melka, K. Wood), 55. Plekanec, 58. A. Kubík (Hlava, Plekanec)


    Rytíři Kladno: Bow (Janus) – Arzamascev, Dotchin (A), K. Wood, Ticháček, Baránek, J. Suchánek (A), Donaghey – Hlava, Plekanec (C), A. Kubík – Melka, Zikmund, M. Beran – Filip, M. Indrák, Babka – Kuťák, Pytlík, Jágr.
    Trenér: David Čermák.

    HC Energie Karlovy Vary: Š. Lukeš (Habal) – Martin Rohan, Plutnar, Dlapa, Parkkonen, Pulpán (A), T. Havlín, Weinhold – T. Rachůnek (A), T. Mikúš, O. Beránek – Redlich, Hladonik, Vondráček (C) – Koblasa, Černoch, Kohout – Průžek, Jiskra, Osmík.
    Trenér: Martin Pešout.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hejduk – Komárek, Malý.

    Diváci: 1000 (omezená kapacita)
    bahis siteleri