Třinec – Liberec 2:4 (kon.) | K. Vary – Pardubice 5:4 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:2 (1:0 po s.n.)
Litvínov – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Sparta – Vítkovice 2:3 (0:1 po s.n.) | Motor ČB – Kometa Brno 3:1 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 6:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 20.02.2022, 15:30Tipsport extraliga • 54. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:37
    Růžička zůstává na střídačce a hosté to zkusí v šesti!
     
    55:35
    Obrovská šance hostů na snížení! Najman se dostal ke střele z mezikruží a pálil do protipohybu Godly a branku jen těsně minul! Další ránu z pravého kruhu obětavě zblokoval Irving!
     
    55:27
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Martin Havelka – 2 min., podrážení).
    54:35 Uvis Janis Balinskis - 3:1
     
    54:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A Litvínov využívá druhou přesilovku v zápase a jde do dvoubrankového vedení! Aaron Irving dostal přihrávku na levý kruh od Giorgia Estephana a nabil na modrou čáru, kde byl připravený JANIS UVIS BALINSKIS a ten propálil Růžičku 3:1! Asistence: Aaron Irving a Giorgio Estephan.
     
    53:18
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Adam Raška I – 2 min., vražení na mantinel).
     
    45:33
    Z pravé strany ohrozil branku domácích Stříteský. Brankář hostů puk vyrazil nad. Verva kombinuje v pásmu a obrovská šance! Jarůšek dostal puk zpoza branky a byl úplně sám před Růžičkou, jenže minul!
     
    39:50
    A mohlo být veseleji! Hübl ale napálil jen tyč!
    39:35 Aaron IRVING - 2:1
     
    39:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Velký tlak domácích končí brankou! Nevyšlo to ani na poprvé, ani na podruhé, ale na potřetí už ano! AARON IRVING dostal znovu nabito na levou stranu od Estephana a tvrdou ránou propálil Růžičku, který se nestihl přesunout 2:1! Asistence: Giorgio Estephan.
     
    37:35
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Pavel Pýcha – 2 min., držení).
     
    34:33
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Petr Straka – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    33:20
    A další šance Litvínova! Demel poslal puk na Estephana a rázem vzniklo přečíslení dva na jednoho. Kanadský forvard přihrál na druhou stranu na Zdráhala, ale ten si tentokrát na Růžičku nepřišel!
     
    31:34
    To byla skvostná kombinace od domácích! Irving si vyměnil kotouč s Estephanem a objevil se úplně sám na levém kruhu! Kanadský bek zkoušel najít ještě někoho u pravé tyče, ale puk skončil vedle branky!
    29:21 Patrik ZDRÁHAL - 1:1
     
    29:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno po parádní kombinaci! Janis Uvis Balinskis poslal prudkou přihrávku na modrou čáru kde byl Přemysl Svoboda. Mladý útočník přenechal pěknou zadovkou puk na PATRIKA ZDRÁHALA, která si po ose najel až do bekhendového zakončení a vymetl levý roh mladoboleslavské branky 1:1! Asistence: Přemysl Svoboda a Janis Uvis Balinskis.
     
    27:00
    Obrovská šance hostů! Ti ujížděli dva na jednoho. Lunter předal na Kousala a toho Godla vychytal! Kousal se dostal z těžké pozice k dorážce a trefil tyč!
     
    13:51
    Stříteský se nažil zavést puk do útočného pásma, jenže obrana hostů ho tam nepustila. Až teď se v dobré šanci objevil Jarůšek! Ale puk byl příliš skákavý a domácí útočník ho netrefil přesně.
     
    08:14
    Domácí se znovu vyhodili pouze na icing. A to byla obrovská šance mladoboleslavských! Ti vyhráli buly v pásmu a k bekhendové střele se dostal jeden z hostů. Godla vyrazil puk na sebe a ten poskakoval po brankové čáře, ale branka z toho není!
    04:53 Adam JÁNOŠÍK - 0:1
     
    04:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! A máme tu první branku zápasu! Mladá Boleslav vyhrála buly v útočném pásmu a puk získal Alex Lintuniemi, který kotouč předložil na levou stranu, kde byl ADAM JÁNOŠÍK. Ten poslal střelu po ledě a ta prošla smolně mezi betony Denise Godly 0:1! Asistence: Alex Lintuniemi a Tomáš Fořt.
    Marken.cz

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 30. P. Zdráhal (P. Svoboda, Balinskis), 40. Irving (Estephan), 55. Balinskis (Irving) – 5. Jánošík (Lintuniemi, Fořt)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Neužil) – Balinskis, Irving, Demel, Stříteský, Hrbas, Strejček, D. Zeman – Kudrna, Estephan, P. Zdráhal – P. Straka (A), Sukeľ, Jarůšek – M. Chalupa, Gerhát, F. Lukeš (A) – P. Svoboda, V. Hübl (C), M. Havelka.
    Trenér: Vladimír Růžička

    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Jánošík, Lintuniemi, Bernad, Pláněk (C), Pavel Pýcha, Fillman, D. Moravec – Lunter, Kotala, D. Šťastný (A) – Kantner, O. Najman, P. Kousal – Adam Raška I, Fořt, J. Stránský (A) – O. Flynn, Bičevskis, Závora.
    Trenér: Radim Rulík

    Rozhodčí: Horák, Kika – Kis, Malý.
    bahis siteleri