Winnipeg – Edmonton 2:4 (kon.) | Ottawa – Boston 2:3 (po pr.) | Toronto – St. Louis 3:6 (kon.)
Arizona – Los Angeles 3:5 (kon.) | Calgary – Seattle 2:1 (kon.) | Vancouver – Anaheim 4:7 (kon.)
Pittsburgh – Carolina 3:4 (kon.) | NY Islanders – Montreal 2:3 (1:2 po s.n.) | Chicago – Florida 2:5 (kon.)
Ottawa – NY Rangers 1:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
Seattle Kraken
Neděle 20.02.2022, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:17
    Seattle už odvolal brankáře a zkouší to v šesti!
     
    57:53
    Seattle se dopustil hrubé chyby ve vlastním pásmu. Ke kotouči se zadarmo dostal Lucic a zkoušel střílet mezi tělo a ruku Grubauera. Ten však dokázal jeho střelu zastavit.
     
    52:08
    Andrew Mangiapane vyzval skvělou přihrávkou ke skórování Rasmuse Anderssona, který však tutovou šanci neuvěřitelně zahodil.
    47:31 Elias LINDHOLM - 2:1
     
    47:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí se vrací do vedení! A znovu se o branku postarala první formace. V hlavní roli byl tentokrát ELIAS LINDHOLM, který se prosadil po rychlé otočce dorážkou z mezikruží. Asistence: Christopher Tanev, Matthew Tkachuk.
     
    44:36
    Úžasný zákrok leovu nohou obránce Larsona ukradl Calgary vedení! Lindholm našel fantastickou přihrávkou Gaudreaua a Grubauer už se nestíhal přesunout, jenže ho skvěle nahradil na brankové čáře jeho spoluhráč.
     
    40:05
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Blake Coleman – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Seattle Kraken (Ryan Donato – 5 min., bitka).
     
    33:57
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Trevor Lewis – 2 min., hákování).
     
    23:59
    Larson našel v rychlém protiútoku přihrávkou Eberleho, proti kterému však skvělým zákrokem jako ze staré školy zasáhl Jacob Markström.
     
    17:48
    Poté ještě střílel sám Andrew Mangiapane a Philipp Grubauer předvedl zatím svůj nejlepší zákrok večera, aby udržel stav utkání nerozhodný!
    12:26 Calle JÄRNKROK - 1:1
     
    12:26
    Seattle právě vstřelil branku!
    Obrovskou chybu udělal ve vlastním obranném pásmu Andersson a je vyrovnáno! Obránce Calgary poslal nepochopitelně zadovkou puk před vlastní branku. Tam si kotouč našel CALLE JÄRNKROK a rychlou střelou zápěstím nedal Markströmovi šanci. Bez asistence.
     
    08:42
    Rozjetý Johnny Gaudreau dostal výbornou přihrávkou na pravé křídlo a vystřelil zápěstím zpoza obránce Larssona. Philipp Grubauer předvedl výborný zákrok lapačkou.
    03:02 Matthew TKACHUK - 1:0
     
    03:02
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Není na co čekat, nejlepší tým NHL a horký favorit tohoto utkání jde hned z první střely do vedení! Prosadil se MATTHEW TKACHUK střelou z mezikruží do horní části branky po přihrávce Lindholma zpoza branky. Asistence: Elias Lindholm, Nikita Zadorov.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 4. M. Tkachuk (E. Lindholm, Zadorov), 48. E. Lindholm (Ch. Tanev, M. Tkachuk) – 13. Järnkrok


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Kylington, Gudbranson, Zadorov – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – Coleman, Backlund (A), Mangiapane – Toffoli, Monahan (A), D. Dubé – T. Lewis, Adam Ružička, Lucic.
    Seattle Kraken: Grubauer (Driedger) – A. Larsson (A), Giordano (C), Lauzon, Vince Dunn, Oleksiak, H. Fleury – Jordan Eberle, Wennberg, Marcus Johansson – Donskoi, McCann, Donato – Appleton, Gourde (A), Järnkrok – Blackwell, Sheahan, Czarnik.
    bahis siteleri