Winnipeg – Edmonton 2:4 (kon.) | Ottawa – Boston 2:3 (po pr.) | Toronto – St. Louis 3:6 (kon.)
Arizona – Los Angeles 3:5 (kon.) | Calgary – Seattle 2:1 (kon.) | Vancouver – Anaheim 4:7 (kon.)
Pittsburgh – Carolina 3:4 (kon.) | NY Islanders – Montreal 2:3 (1:2 po s.n.) | Chicago – Florida 2:5 (kon.)
Ottawa – NY Rangers 1:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
3:4 (0:1, 2:1, 1:2)
Carolina Hurricanes
Neděle 20.02.2022, 19:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:48 Evan RODRIGUES - 3:4
     
    58:48
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak pozor, EVAN RODRIGUES vyslal z "Ovečkinovy" pozice dělovou ránu, překonal gólmana a dává svému týmu poslední naději na bodový zisk! Do konce zápasu zbývá více než minuta. Asistence: Jevgenij Malkin, Kris Letang.
    54:18 Sebastian AHO - 2:4
     
    54:18
    Carolina právě vstřelila branku!
    Skvěle sehraná přesilovka. Teräväinen našel v mezikruží SEBASTIANA AHA, který z první vyslal střelu přímo mezi nohy Jarryho. Asistence: Teuvo Teräväinen, Anthony DeAngelo.
    40:09 Jesper FAST - 2:3
     
    40:09
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tohle je pro Pittsburgh velký problém. Carolina opět nastoupila do třetiny ve velkém stylu, Niederreiter našel diagonálním pasem volného JESPERA FASTA, který překonal přesouvajícího se Jarryho. Asistence: Nino Niederreiter, Brady Skjei.
    37:59 Sidney CROSBY - 2:2
     
    37:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Kdo jiný! SIDNEY CROSBY dostal kotouč na levé křídlo, nabruslil si do útočného pásma a dělovou ranou na zadní tyčku propálil Raantu! Asistence: Jake Guentzel, Bryan Rust.
    34:43 Bryan RUST - 1:2
     
    34:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Velký tlak byl nakonec přetaven ve snížení. Tučňáci dlouho nepustili soupeře z pásma a nakonec přeci jen skórovali. Raanta vyrazil střelu Letanga pouze před sebe, kde byl nachystaný BRYAN RUST, jenž odražený touš zametl mezi betony finského gólmana. Asistence: Kris Letang, Jevgenij Malkin.
    20:09 Jordan STAAL - 0:2
     
    20:09
    Carolina právě vstřelila branku!
    A je to o dvě branky! Jarry vyrazil střelu Niederreitera pouze před sebe, načež se kotouč odrazil od těla JORDANA STAALA a dolétl až do branky. Bez asistence.
    15:19 Jesperi KOTKANIEMI - 0:1
     
    15:19
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes se ujímají vedení! JESPERI KOTKANIEMI se dostal k puku v mezikruží, ihned vypálil a trefil to skvěle, Jarry tady neměl příliš mnoho šancí zasáhnout. Asistence: Jordan Martinook, Seth Jarvis.

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 35. Rust (Letang, Malkin), 38. Crosby (Guentzel, Rust), 59. Rodrigues (Malkin, Letang) – 16. Kotkaniemi (Martinook, Jarvis), 21. J. Staal, 41. Fast (Niederreiter, Skjei), 55. Aho (T. Teräväinen, A. DeAngelo)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, Marino, M. Pettersson, Ruhwedel, Matheson – Rust, Crosby (C), Guentzel – J. Carter, Malkin (A), D. Heinen – Kasperi Kapanen, Rodrigues, B. McGinn – D. Simon, Boyle, Aston-Reese.
    Trenér: Sullivan

    Carolina Hurricanes: Raanta (F. Andersen) – A. DeAngelo, Slavin (A), Pesce, Skjei, Brendan Smith, Bear – T. Teräväinen, Aho (A), A. Svečnikov – M. Nečas, Kotkaniemi, Lorentz – Fast, J. Staal (C), Niederreiter – Jarvis, Trocheck, Martinook.
    Trenér: Brind'Amour

    Rozhodčí: O'Donnell, Sutherland – Marquis, MacPherson
    bahis siteleri