Finsko – Tým ROV 2:1 (kon.)
konec
Finsko
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Ruský olympijský výbor
Neděle 20.02.2022, 05:10Olympijské hry - muži • Finále
Sledujte:
    40:31 Hannes BJÖRNINEN - 2:1
     
    40:31
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Fantastický vstup Finska do třetí třetiny! Finové hned v úvodu závěrečné periody dávají gól a dostávají se do vedení! Marko Anttila se dostal mezi kruhy, odkud vypálil a HANNES BJÖRNINEN jeho pokus tečoval za Fedotova! Asistence: Marko Anttila, Atte Ohtamaa.
    23:28 Ville POKKA - 1:1
     
    23:28
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Finsko se v úvodu prostřední periody dostává zpátky do hry! Hráči v modrém udeřili z nenápadné akce. VILLE POKKA jednoduše nahodil kotouč od střídačky a jeho pokus propadl mezi betony ruského brankáře! Asistence: Hannes Björninen, Atte Ohtamaa.
    07:17 Michail GRIGORENKO - 0:1
     
    07:17
    Olympijští sportovci z Ruska právě vstřelili branku!
    Rusové se dostávají do vedení využitou přesilovkou. Početní převaha netrvala vůbec dlouho. Hráči v bílém se usadili v útočném pásmu, kde dostal přihrávku MICHAIL GRIGORENKO a jeho rána zápěstím zapadla do branky! Asistence: Nikita Nestěrov, Nikita Gusev.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 24. Pokka (Björninen, Ohtamaa), 41. Björninen (M. Anttila, Ohtamaa) – 8. Grigorenko (N. Nestěrov, N. Gusev)


    Finsko: Säteri (Olkinuora) – Hietanen, M. Lehtonen, Vatanen, Lindbohm, Kemiläinen, Friman, Pokka, Ohtamaa (A) – Hartikainen, S. Manninen, Markus Granlund – Pakarinen, V. Filppula (C), H. Pesonen – L. Komarov, Joonas Nättinen, M. Aaltonen – M. Anttila (A), Björninen, Mäenalanen.
    Ruský olympijský výbor: Ivan Fedotov (T. Biljalov) – N. Nestěrov, Nikišin, Jelesin, J. Jakovlev (A), Vojnov, S. Tělegin, Šaripzjanov – K. Semjonov, Šipačov (C), Čibisov – Gricjuk, V. A. Tkačov, N. Gusev – D. Voronkov, P. Karnauchov, Slepyšev – Grigorenko, Andronov (A), S. Plotnikov – Kajumov.

    Rozhodčí: Bjork, Bruggeman – Hancock, McCrank
    bahis siteleri