Boston – Los Angeles 2:3 (po pr.) | Buffalo – Florida 1:6 (kon.) | Columbus – Toronto 4:5 (kon.)
NY Islanders – Colorado 4:5 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:1 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
Los Angeles Kings
Úterý 08.03.2022, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:53 Andreas ATHANASIOU - 2:3
     
    61:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings to mrzet nemusí! Rozhodující gól padl jen o chvíli později. Coyle v útočném pásmu chyboval a špatnou přihrávkou odevzdal puk ANDREASOVI ATHANASIOUOVI. Rychlonohý útočník LA se dostal do samostatného úniku a situaci vyřešil střelou nad pravé rameno Ullmarka. Bez asistence.
    59:35 Trevor MOORE - 2:2
     
    59:35
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají 25,2 sekund před koncem! Důležitým faktorem bylo vyhrané buly. Po něm kotouč doputoval na pravou stranu útočného pásma, odkud vypálil Arthur Kaliyev. Jeho rána nebyla přesná, ovšem kotouč se několikrát odrazil a vyplaval na vzdálenější tyčce před TREVOREM MOOREM, kterému ho stačilo blízka poslat do odkryté klece – 2:2. Asistence: Arthur Kaliyev a Sean Durzi.
    39:05 Craig SMITH - 2:1
     
    39:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení gólem do šatny! Skvěle to udělal Charlie Coyle, který s pukem kroužil v levém rohu útočného pásma a tím zřejmě uspal defenzivu soupeře. Ta totiž nechala mezi kruhy zcela volného CRAIGA SMITHE, který také dostal přihrávku a z ideální pozice překonal brankáře Petersena. Asistence: Charlie Coyle a Morgan Reilly.
    15:11 Blake LIZOTTE - 1:1
     
    15:11
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Rychlá odpověď Králů! Nešťastné střídání prožil David Pastrňák. Ten nejprve prohrál souboj za vlastní brankou a tím odstartovala gólová akce Kings. Následně se český útočník přemístil před brankoviště, kde bránil prostor. Přihrávku Olliho Määttäho, která tam směřovala, také zastavil, ovšem kotouč nestačil včas odehrát. Toho využil BLAKE LIZOTTE, který do puku před Ullmarkem plácnul a poslal ho za jeho záda – 1:1. Asistence: Olli Määttä a Carl Grundström.
    14:02 Trent FREDERIC - 1:0
     
    14:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    nedáš – dostaneš! Do vedení jdou domácí. Craig Smith střílel z pravého kruhu. Po zákroku Petersena si našel volný puk Charlie Coyle, který ho pohotově posunul do mezikruží a TRENT FREDERIC odsud zamířil do odkryté klece. Asistence: Charlie Coyle a Craig Smith.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 15. Frederic (Coyle, Craig Smith), 40. Craig Smith (Coyle, M. Reilly) – 16. B. Lizotte (O. Määttä, Grundström), 60. T. Moore (Kaliyev, Durzi), 62. Athanasiou


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy (A), M. Reilly, Carlo, Clifton, Ahcan, Forbort – DeBrusk, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Pastrňák, Haula, T. Hall – Craig Smith, Coyle, Frederic – Lazar, T. Nosek, N. Foligno.
    Trenér: Cassidy

    Los Angeles Kings: C. Petersen (Quick) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, O. Määttä, Durzi, Björnfot – A. Kempe, Kopitar (C), Anderson-Dolan – Grundström, Danault, T. Moore – D. Brown (A), Byfield, Iafallo – Kaliyev, B. Lizotte, Athanasiou.
    Trenér: McLellan

    Rozhodčí: Syvret, McCauley – MacPherson, O’Quinn

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri