Boston – Chicago 4:3 (kon.) | Buffalo – Vegas 3:1 (kon.) | Toronto – Arizona 4:5 (po pr.)
Detroit – Minnesota 5:6 (0:2 po s.n.) | Florida – Philadelphia 6:3 (kon.) | Carolina – Colorado 2:0 (kon.)
Ottawa – Seattle 4:3 (po pr.) | New Jersey – Winnipeg 1:2 (kon.) | NY Islanders – Columbus 6:0 (kon.)
St. Louis – NY Rangers 6:2 (kon.) | Nashville – Anaheim 4:1 (kon.) | Calgary – Tampa 4:1 (kon.)
Los Angeles – San Jose 3:4 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
Winnipeg Jets
Pátek 11.03.2022, 01:15 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:25
    Tomáš Tatar hasil na levé straně vlastní selhání faulem, když podrazil pronikajícího Marka Scheifeleho, který se už řítil na prázdnou klec Devils. Slovenský hokejista zachránil svůj tým od obdržené branky, ale inkasuje trest na dvě minuty a New Jersey má nejspíš po nadějích.
     
    58:05
    Winnipeg hrál dosud skvěle, závěrečný tlak New Jersey vůbec nepřipustil. Tak je tomu zatím i nyní, kdy už Devils odvolávají Nica Dawse z brány.
     
    57:05
    Paul Stastny se dostal v mezikruží ke střele z dobré pozice a Nico Daws vykopl jeho pokus betony s největšími potížemi!
     
    56:20
    Blake Wheeler se prohnal po pravé straně a jeho ostrý projektil musí Nico Daws udržet na svém hrudníku, což se mu daří.
     
    52:26
    Blake Wheeler přihrál od levého hrazení na pravou stranu, Pierre-Luc Dubois chtěl udělat Dawsovi kličku, jenže v obrovské šanci selhal, brankář Devils mu touš vypíchl!
     
    51:50
    Ty Smith nyní musel hasit svou chybu faulem, když špatně přihrával na útočné modré, Nikolaje Ehlerse nyní zadržel v úniku na klec Devils a dostává dvě trestné minuty.
     
    48:26
    Logan Stanley se na levém hrazení nyní protáhl až na kruh a jeho ránu na přední tyč musí řešit Nico Daws svou vyrážečkou!
     
    46:10
    Jimmy Vesey se krásně vykroutil na pravém kruhu a po střele z otočky na přední tyč musel Eric Comrie uvést do stavu bdělosti svou lapačku.
     
    44:30
    Kyle Connor mohl dnes podruhé skórovat z úniku, tentokrát v oslabení, když šel do situace dva na jednoho, rozhodl se pro střelu, ale Nico Daws byl na přední tyči pozorný.
     
    42:59
    Dylan DeMelo bude vyloučen a New Jersey bude hrát přesilovku. Před chvílí se však Jesper Bratt a Pavel Zacha hnali do akce dva na jednoho, český útočník obdržel křižný pas na pravou stranu, jenže z bezprostřední blízkosti nepropálil Comrieho! DeMelo má dvě minuty za hákování.
    39:10 Kyle CONNOR - 1:2
     
    39:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je to gól, Winnipeg znovu vede, tentokrát 2:1! KYLE CONNOR získal kotouč a od vlastní obranné modré čáry se hnal sám na klec New Jersey, Ryan Graves ho stíhal marně. Útočník Jets zvolil bekhendový blafák a střelu pod horní tyč, kterou svým projektilem trefil a touš se od ní odrazil do sítě Ďáblů! Nico Daws se k puku ani nepřiblížil a Tryskáče tak jdou opět do vedení! Bez asistence.
     
    34:36
    Tomáš Tatar šel nyní z hodně ostrého úhlu na klec Winnipegu, Erica Comrieho však svým pokusem na přední tyč nepřekvapil.
     
    33:26
    Hraje se v hodně rychlém tempu, přerušuje se málo, puk se nyní od hrazení divně odrazil před klec Devils, kde ho Adam Lowry bekhendem zametal k zadní tyči, kterou minul jen o fous!
     
    31:05
    Tomáš Tatar šikovně předal touš na Jespera Bratta, jehož tvrdou ránu z levého kruhu musel Eric Comrie vyrážet s velkými problémy!
     
    27:04
    Po icingu New Jersey se vhazuje před Nicem Dawsem, jenže Zacha na buly neuspěl a brankář Devils musel po střele od modré ustát dvě dorážky z čepele Jevgenije Svečnikova, které zadržel betonem!
     
    25:37
    Jack Hughes nyní skvěle vyřešil situaci dva na dva, když všechny tři ostatní hráče nechal akci přejet a sám pálil z mezikruží, Eric Comrie však díru mezi svými betony utěsnil.
    18:27 Jack HUGHES - 1:1
     
    18:27
    Devils právě vstřelili branku!
    Trvalo to přesně půl minuty, než Devils využili svou početní výhodu. Jesper Bratt nahrál od levého hrazení křižně na pravý kruh a JACK HUGHES napálil kotouč k bližší tyči dřív, než se gólman Eric Comrie stihl přesunout. Srovnává tak na 1:1! Asistence: Jesper Bratt, Damon Severson.
     
    17:57
    Další přesilovka pro New Jersey. Na dvě minuty je vyloučen Brenden Dillon, který vyfasoval dvě minuty za krosček na Bretta.
     
    17:05
    Jegor Šarangovič se nyní dostal s pukem do mezikruží, jenže také jeho rána končí pouze v lapačce výborného Erica Comrieho!
     
    15:37
    Winnipeg se dostal do dobré šance, z vrcholu levého kruhu teď pálil Pierre-Luc Dubois, Nico Daws jeho pokus zastavil vyrážečkou!
     
    13:17
    Dawson Mercer dostal přihrávku do předbrankového prostoru, jenže z bezprostřední blízkosti Comrieho mezi betony nepropálil!
     
    12:49
    Pavel Zacha tečoval v předbrankovém prostoru nahození od modré čáry, jenže přímo do betonů brankáře Erica Comrieho!
     
    11:46
    Logan Stanley srazil krosčekem na zadním hrazení Dawsona Mercera a dostává za to dvě trestné minuty, přesilovku si zahrají Devils.
     
    11:28
    Na druhé straně se na levý kruh vyřítil Andrew Copp a jeho tvrdou ránu musí Nico Daws ukrýt ve své náruči.
    03:22 Brenden DILLON - 0:1
     
    03:22
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets otevírají skóre utkání! Winnipeg šel do situace dva na jednoho, Mark Scheifele parádně křižně přihrál na levý kruh a BRENDEN DILLON vypálil k bližší tyči dřív, než se Nico Daws stihl přesunout, Tryskáče tak vedou 1:0! Asistence: Mark Scheifele, Blake Wheeler.
     
    01:38
    Kyle Connor dobře vybruslil na pravé straně od hrazení a jeho tvrdou ránu na zadní tyč musel Nico Daws vykopnout betonem.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 19. J. Hughes (Bratt, Severson) – 4. Dillon (Scheifele, Wheeler), 40. Connor


    New Jersey Devils: Daws (J. Gillies) – Severson (A), Siegenthaler, D. Hamilton, Graves, P. K. Subban, Ty Smith, Geertsen – Mercer, J. Hughes (A), Šarangovič – Bratt, Zacha, Tatar – A. Johnsson, J. Boqvist, Vesey – Bastian, M. McLeod.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Winnipeg Jets: Comrie (Hellebuyck) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Dillon, N. Schmidt, Stanley – Wheeler (C), Scheifele (A), P. Stastny – J. Svečnikov, Dubois, Connor – Ehlers, Lowry, Copp – Harkins, Toninato, Vesalainen.
    Trenér: Dave Lowry.

    Rozhodčí: M. Joannette, F. L´Ecuyer – K. Flemington, D. Nansen.

    Diváci: 12 377
    bahis siteleri