Rayo Vallecano – Sevilla 1:1 (kon.) | Real Betis – Ath. Bilbao 1:0 (kon.) | Real Sociedad – Alavés 1:0 (kon.)
Barcelona – Osasuna 4:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
4:0 (3:0)
CA Osasuna
Neděle 13.03.2022, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    75
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí přece jen skórují i ve druhém poločase! Dembèlé našel přihrávkou z pravé strany před šestnáctkou střídajícího RICARDA PUIGA, jenž vypálil z první po zemi. Brankář Herrera jeho střelu výborným zákrokem vyrazil, k odraženému míči se ale jako první dostal právě Puig, jenž Herreru obešel a pak zblízka poslal míč do sítě odkryté branky Osasuny. Bez asistence.
     
    27
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Gólostroj Barcelony pokračuje! Dembèlé si připravil ideální pozici na centr z pravého křídla a nakopl míč zhruba do středu šestnáctky Osasuny. Tam předskočil obránce hostů PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG, jenž špičkou kopačky usměrnil míč do protipohybu brankáře Herrery. Asistence: Ousmane Dembèlé.
     
    21
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Katalánci odskakují už do dvoubrankového náskoku! Dembèlé vysunul krásnou kolmicí na levou stranu šestnáctky Osasuny rozběhnutého FERRÁNA TORRESE, jenž si míč zpracoval a s přehledem ho střelou mezi nohy vybíhajícího brankáře Herrery poslal do sítě. Asistence: Ousmane Dembèlé.
     
    14
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí z penalty otevírají skóre! FERRÁN TORRES si s penaltou poradil rutinérsky a přesnou střelou po zemi poslal míč k pravé tyči. Brankář Herrera skočil doleva, střela ale byla tak umístěná, že by ji zřejmě asi i tak nechytil.

    Michal Sadlek

    Branky: 14. F. Torres (pen.), 21. F. Torres (Dembèlé), 27. Aubameyang (Dembèlé), 75. Puig

    Karty:   13. N. Vidal (OSS), 15. García VII (OSS), 89. García IV (OSS), 90+3. Brašanac (OSS)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 7:1. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 7:4.
    FC Barcelona: ter Stegen – Dani Alves, Piqué (62. Lenglet), García, J. Alba (79. Mingueza) – Pedri (73. Puig), S. Busquets, Gavi – O. Dembèlé, Aubameyang (73. Depay), F. Torres (80. Braithwaite).
    Náhradníci: Neto, Tenas – Dest, R. Araújo, Puig, Depay, Traoré, Braithwaite, Lenglet, L. de Jong, F. de Jong, Mingueza.

    Trenér: Xavi

    CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, D. García (46. Aridane), Cruz, Cote – Moncayola, Torró (46. U. García), J. Martínez (73. Brašanac) – Benito (67. Budimir), Kike García, R. García (46. R. Torres).
    Náhradníci: J. Pérez – U. García, Oier, Brašanac, R. Torres, Barja, Ramalho, Budimir, Barbero, I. Pérez, Aridane, M. Sánchez.

    Trenér: Jagoba Arrasate

    Rozhodčí: Bengoetxea – Villanueva, López

    Diváci: 54 507
    bahis siteleri