Alavés – Granada 2:3 (kon.) | Elche – Valencia 0:1 (kon.) | Osasuna – Levante 3:1 (kon.)
Rayo Vallecano – Atlético 0:1 (kon.)
konec
Deportivo Alavés
2:3 (0:0)
Granada CF
Sobota 19.03.2022, 14:00 • Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) • Španělská LaLiga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Granada právě vstřelila branku!
    Průniková nahrávka našla Darwina Machise, který z nelehké pozice našel na druhé straně volného Luis SUAREZE, který to do odkryté brány měl už snadné. Asistence: Darwin Machis
     
    77
    Granada právě vstřelila branku!
    A branka platí! Rohový kop na zadní tyč si našel Suarez, který vrátil míč na druhou stranu brány, odkud Jorge Molina vrátil opět míč do malého vápna na Antonia PUERTASE, jehož hlavičku sice brankář Maximiano chytil, avšak už za brankovou čarou, což o pár okamžiků později hlavní sudí i potvrdil. Asistence: Jorge Molina.
     
    57
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Luis Rioja se prosadil jeden na jednoho a poslal míč z levé strany po zemi do vápna soupeře. Míč proskákal až před bránu Maximiana, kde byl připraven Manu VALLEJO, který posílá svůj tým do vedení. Asistence: Luis Rioja.
     
    52
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Máme tu další branku z rohového kopu! Na míč si v malém vápně naběhl Gonzalo ESCALANTE, který svou hlavičku umístil přesně mezi nohy brankáře Maximiana, čímž vyrovnává na 1:1. Asistence: Manu Vallejo.
     
    50
    Granada právě vstřelila branku!
    První rohový kop hostů v zápase a hned končí gólem! Alex Collado poslal prudký míč na přední tyč na nabíhajícího Sergia ESCUDERA, který z voleje v obtížné situace nekompromisně vyslal svou dělovku za záda Pacheca. Asistence: Alex Collado.

    Jakub Hladký

    Branky: 52. Escalante (M. Vallejo), 57. M. Vallejo (Rioja) – 50. Escudero (Collado), 77. Puertas (J. Molina), 87. Suárez (Machís)

    Karty:   4. Loum (DAL), 41. Tenaglia (DAL), 90. De la Fuente (DAL), 90+5. Escalante (DAL) – 27. Quini (GRN), 45+3. Uzuni (GRN), 61. Petrović (GRN), 90. G. Sánchez (GRN), 90+5. Escudero (GRN), 90+5. Díaz (GRN)   90+6. A. Escandell (GRN)

    Neproměněná penalta: 26. Joselu (DAL), brankář Maximiano zneškodnil


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 1:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 12:9.
    Deportivo Alavés: F. Pacheco – Tenaglia, Laguardia (C), Lejeune, R. Duarte – Loum (77. Pons), Escalante – Mendes, M. Vallejo (77. Jason), Rioja (88. De la Fuente) – Joselu (66. Moya).
    Náhradníci: Sivera – Martín, De la Fuente, García, Jason, López, Miazga, Moya, Navarro, Pellistri, Pina, Pons.

    Trenér: Jose Mendilibar

    Granada CF: Maximiano – Quini, D. Duarte, G. Sánchez (C), Escudero, Neva (57. Soro) – L. Milla, Petrović (84. Eteki), Collado (62. Puertas) – J. Molina (84. Machís), Uzuni (62. Suárez).
    Náhradníci: A. Escandell – Arezo, Bacca, Díaz, Eteki, Machís, Puertas, Raba, Rochina, Ruiz, Soro, Suárez.

    Trenér: Ruben Torrecilla Gonzalez
    bahis siteleri