Žilina – Dunajská Streda 2:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Sereď 5:1 (kon.) | Trenčín – Senica 4:1 (kon.)
Michalovce – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Pohronie – L. Mikuláš 1:1 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
5:1 (1:1)
ŠKF Sereď
sk Sobota 19.03.2022, 15:00Niké liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Slovan dal gól!
    V defenzíve Serede vznikla diera a Agbo s Greenom si úspešnú spoluprácu zopakovali. Agbo našiel ANDREHO GREENA presnou prihrávkou medzi obrancov a domáci útočník rutinérsky zakončil.
     
    80
    Slovan dal gól!
    Slovan sa postupným útokom priblížil k pokutovému územiu, tesne spoza neho vystrelil ANDRE GREEN do stredu brány, na jeho prudkú strelu si Chudý siahol, no lopta aj tak skončila za jeho chrbtom.
     
    60
    Slovan dal gól!
    Na kopačky hráčov Slovana sa vrátila ľahkosť a výsledkom je ďalší gól v sieti Serede. Weiss odcentroval z hranice pokutového územia, Zmrhal loptu dostal hlavou na IVANA ŠAPONJIĆA a jeho rybička skončila za bezmocným brankárom Chudým.
     
    54
    Slovan dal gól!
    Slovan otáča zápas a vyhráva 2:1. Kiks Chudého, rozohrával do protipohybu Osmanovica, lopty sa zmocnil TIGRAN BARSEGHJAN a zakončil do pravej časti brány.
     
    40
    Slovan dal gól!
    Slovan vyrovnáva zo štandardnej situácie, Barseghjan odcentroval na zadnú žrď, kde Šaponjić predĺžil loptu hlavou na GURAMA KASHIU a ten zblízka prekonal Chudého.
     
    8
    Sereď dala gól!
    Sereď udrela hneď z prvej šance! Morong výborne prenikol s loptou do šestnástky, naservíroval ju pred bránu YANNOVI YAOVI a ten už sa zblízka nemýlil

    Daniela Mesíková

    Branky: 40. Kashia (Šaponjić), 54. Barseghjan, 60. Šaponjić (Zmrhal), 80. Green (Agbo), 84. Green (Agbo) – 8. Yao (Morong)

    Karty:   29. Morong (SER)


    ŠK Slovan Bratislava: Chovan – Hrnčár, Kashia (88. Abena), Božikov (C), De Marco – Rabiu, Zmrhal (76. Green) – Mustafič (76. Agbo), Barseghjan, Weiss (88. Da Silva) – Šaponjić (76. Čavrić).
    Náhradníci: Ružinský – Abena, Agbo, Čerepkai, Čavrić, Green, Da Silva, Pauschek, Vojtko.

    ŠKF Sereď: Chudý – Morong (C) (69. Todoroski), Ljubičić (83. Popović), Šulek, Osmanovic – Iglesias, Mićin – Jureškin, Haša (69. Košťál), Fábry (56. Radić) – Yao.
    Náhradníci: Bolek – Cobnan, Dias, Radić, Košťál, Popović, Tahrić, Todoroski.

    Rozhodčí: Prešinský – Weiss, Košecký
    bahis siteleri