Winnipeg – Detroit 1:3 (kon.) | Washington – Tampa 4:3 (kon.) | St. Louis – Seattle 4:1 (kon.)
Vegas – Vancouver 1:5 (kon.) | Anaheim – Calgary 2:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Detroit Red Wings
Čtvrtek 07.04.2022, 01:45 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Sam GAGNER - 1:3
     
    59:23
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak o vítězi tohoto utkání je rozhodnuto, když se do opuštěné klece trefil ze středního pásma SAM GAGNER, jenž tak vstřelil svou druhou branku v utkání. Asistence: Pius Suter, Dylan Larkin.
    49:11 Michael RASMUSSEN - 1:2
     
    49:11
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings se znova dostávají do vedení, když Criscuolo dostal puk zpoza brány před Hellebuycka na MICHAELA RASMUSSENA, jehož první střela ještě brankou neskončila, avšak hosté se následně dostali hned k několika dorážkám a druhý pokus už Rasmussenovi vyšel a protlačil kotouč do brány Winnipegu. Asistence: Kyle Criscuolo, Oscar Sundqvist.
    26:01 Mark SCHEIFELE - 1:1
     
    26:01
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nicméně jsou to domácí hokejisté, kteří z čista jasna vyrovnávají stav tohoto utkání, když Schmidt dostal přihrávku na modrou čáru a následně poslal puk směrem na bránu Detroitu, kde jej parádně tečoval MARK SCHEIFELE a Greiss byl na změnu směru již bezmocný. Asistence: Nate Schmidt, Nikolaj Ehlers.
    18:40 Sam GAGNER - 0:1
     
    18:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings se prosazují ve vlastním oslabení! Larkin vyvezl puk až do útočného pásma, kde jej poté předložil na pravou stranu najíždějícímu SAMU GAGNEROVI, kterému se podařilo usměrnit kotouč za záda Hellebuycka. Asistence: Dylan Larkin.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 27. Scheifele (N. Schmidt, Ehlers) – 19. Gagner (Dylan Larkin), 50. M. Rasmussen (Sundqvist, Criscuolo), 60. Gagner (P. Suter, Dylan Larkin)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Morrissey, DeMelo, N. Schmidt, Pionk, Stanley, Dillon – P. Stastny, Scheifele, Ehlers – Connor, Dubois, Wheeler – Sanford, Lowry, Appleton – M. Barron, Toninato, J. Svečnikov.
    Trenér: Dave Lowry

    Detroit Red Wings: Greiss (Nedeljkovic) – DeKeyser, Seider, M. Staal, Hronek, Walman, G. Lindström – M. Rasmussen, Dylan Larkin, L. Raymond – J. Vrána, P. Suter, Zadina – Erne, Veleno, Sundqvist – Hirose, Criscuolo, Gagner.
    Trenér: Jeff Blashill

    Rozhodčí: Nicholson, Lee – Smith, Johnson

    Diváci: 13 484
    bahis siteleri