Winnipeg – Detroit 1:3 (kon.) | Washington – Tampa 4:3 (kon.) | St. Louis – Seattle 4:1 (kon.)
Vegas – Vancouver 1:5 (kon.) | Anaheim – Calgary 2:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Detroit Red Wings
Čtvrtek 07.04.2022, 01:45 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Sam GAGNER - 1:3
     
    59:23
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak o vítězi tohoto utkání je rozhodnuto, když se do opuštěné klece trefil ze středního pásma SAM GAGNER, jenž tak vstřelil svou druhou branku v utkání. Asistence: Pius Suter, Dylan Larkin.
     
    58:52
    Morrisseyho střela byla hostující obranou zblokována přímo na hůl Wheelera, avšak domácí útočník z bezprostřední blízkosti nepřekonal Greisse!
     
    56:49
    Hellebuyck už míří na střídačku!
     
    56:13
    Navíc je tu obrovská chyba hostů při střídání, když bylo na ledě hned šest bruslařů Detroitu, takže lavička Red Wings dostává dvě minuty. Trest odpyká Adam Erne (DET).
     
    53:16
    Red Wings budou hrát svou třetí přesilovou hru, protože na trestnou lavici míří Zach Sanfrod (WPG), který navíc inkasuje dvojnásobný trest za vysokou hůl.
     
    50:25
    Vrána jel zcela sám na Hellebuycka, kterého chtěl překonat střelou mezi betony, ale domácí brankář si tento prostor pohlídal.
    49:11 Michael RASMUSSEN - 1:2
     
    49:11
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings se znova dostávají do vedení, když Criscuolo dostal puk zpoza brány před Hellebuycka na MICHAELA RASMUSSENA, jehož první střela ještě brankou neskončila, avšak hosté se následně dostali hned k několika dorážkám a druhý pokus už Rasmussenovi vyšel a protlačil kotouč do brány Winnipegu. Asistence: Kyle Criscuolo, Oscar Sundqvist.
     
    45:15
    Navíc je tu hodně nešťastné vyloučení Logana Stanleyho (WPG), který zasáhl Larkina holí do obličeje, takže obránce Winnipegu dostává dvě minuty.
     
    38:46
    Tak nyní měl Hellebuyck velké štěstí, když se po střele Hronka dostal k teči Rasmussen a jeho pokus skončil za bránou, odkud jej chtěl ihned zasunout Zadina, ale do brankoviště ihned skočil jeden z obránců Winnipegu, jenž tak zřejmě zachránil svůj tým od inkasování druhé branky.
     
    36:53
    Velká ofenzivní aktivita přináší Detroitu první přesilovou hru, když dvě minuty za krosček dostává Morgan Barron (WPG).
     
    35:38
    Vrána dostal přihrávku za obranu Winnipegu a jel sám na Hellebuycka, kterého znova během krátké chvíle zachránila tyč!
     
    35:06
    Na druhé straně se opět musel předvést Greiss, když Dubois dostal přihrávku mezi kruhy a jeho pohotovou střelu skvěle vytáhl hostující brankář.
     
    32:04
    Red Wings uzavřeli domácí tým v jeho obranném pásmu a Raymond nakonec ze středu útočné třetiny trefil břevno domácí klece!
     
    29:35
    Tak bohužel druhá branka Tryskáčů neplatí, protože trenér Detroitu Blashill si ihned vzápětí vzal svou coach challenge, jelikož dle něj celé akci předcházel ofsajd a video vše potvrdilo.
    26:01 Mark SCHEIFELE - 1:1
     
    26:01
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nicméně jsou to domácí hokejisté, kteří z čista jasna vyrovnávají stav tohoto utkání, když Schmidt dostal přihrávku na modrou čáru a následně poslal puk směrem na bránu Detroitu, kde jej parádně tečoval MARK SCHEIFELE a Greiss byl na změnu směru již bezmocný. Asistence: Nate Schmidt, Nikolaj Ehlers.
    18:40 Sam GAGNER - 0:1
     
    18:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings se prosazují ve vlastním oslabení! Larkin vyvezl puk až do útočného pásma, kde jej poté předložil na pravou stranu najíždějícímu SAMU GAGNEROVI, kterému se podařilo usměrnit kotouč za záda Hellebuycka. Asistence: Dylan Larkin.
     
    18:19
    Morrissey se nádherně dral až před bránu Detroitu, kde však byl zpacifikován seknutím od Criscuola (DET), jenž tak za své počínání dostává dvě minuty.
     
    12:02
    Další obrovská šance domácích! Po obrovské hrubici Larkina ve středním pásmu, jenž kotouč doslova přihrál domácímu Connorovi, který poté ihned poslal puk na útočnou modrou do jízdy Wheelerovi, jenž následně zkusil střelu ze slotu, ale lapačka Greisse byla na svém místě.
     
    08:19
    Wheeler našel přesným pasem na středu útočného pásma Connora, který měl kolem sebe spoustu prostoru, jenže jeho následná střela minula bránu Detroitu!
     
    06:25
    Tak to byla obrovská šance Stastneho, který dostal křižnou přihrávku před bránu, kde byl zcela sám, ale Greiss se parádně přesunul a střelu domácího útočníka vyrazil!
     
    04:13
    Máme zde první vyloučení v utkání, když dvě minuty za hákování dostává hostující Oscar Sundqvist (DET).

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 27. Scheifele (N. Schmidt, Ehlers) – 19. Gagner (Dylan Larkin), 50. M. Rasmussen (Sundqvist, Criscuolo), 60. Gagner (P. Suter, Dylan Larkin)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Morrissey, DeMelo, N. Schmidt, Pionk, Stanley, Dillon – P. Stastny, Scheifele, Ehlers – Connor, Dubois, Wheeler – Sanford, Lowry, Appleton – M. Barron, Toninato, J. Svečnikov.
    Trenér: Dave Lowry

    Detroit Red Wings: Greiss (Nedeljkovic) – DeKeyser, Seider, M. Staal, Hronek, Walman, G. Lindström – M. Rasmussen, Dylan Larkin, L. Raymond – J. Vrána, P. Suter, Zadina – Erne, Veleno, Sundqvist – Hirose, Criscuolo, Gagner.
    Trenér: Jeff Blashill

    Rozhodčí: Nicholson, Lee – Smith, Johnson

    Diváci: 13 484
    bahis siteleri