Turkmenistán – Tchaj-wan 4:2 (kon.) | Lucembursko – SAE 1:8 (kon.)
konec
Lucembursko
1:8 (1:2, 0:5, 0:1)
Spojené arabské emiráty
Čtvrtek 07.04.2022, 19:00 • Patinoire de Kockelscheuer, Kockelscheuer, Lucembursko • Mistrovství světa - III. A Divize
Partner:
     
    40:25
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!

    Ilia Chuikov dokázal perfektně přečíst pšatnou rozehrávku domácích, posunul kotouč na Artura Zainutdinova, ten jej předal svému kolegovi SALEMOVI AL YAFEAIOVI, který zakončil takzvanou "tic-tac-toe play." Asistence: Artur Zainutdinov, Ilia Chuikov
     
    38:05
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!

    Studená sprcha pro domácí. Emiráty využívají dalšího propadu v obraně a zvyšují na rozdíl šesti branek. Zapomenutý MAKSIM ZAKHARAU propálil z pravého kruhu nic netušícího Lepageho! Asistence: Salem Al Yafeai, Artur Zainutdinov.
     
    36:15
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!

    Střelecké hody! Kapitán JUMA AL DHAHERI dostal nahrávku, když si najížděl po levém křídle a z kruhu zakončoval do úplně odkryté klece natahujícího se Lepage. Asistence: Maksim Zakharau, Nils Remess.
     
    35:48
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!

    Zaváhání v obranném pásmu nezůstává nepotrestáno. Domácí útočník skvěle přečetl rozehrávku a z mezikruží mezi betony Lepageho zakončil ARTUR ZAINUTDINOV. Bez asistence.
     
    23:51
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!

    ARTUR ZAINUTDINOV využil zaváhání Lucemburčanů v útočném pásmu, ukradl kotouč a jel úplně sám na brankáře! Měl dostatek času a tak si dal se střelou záležet. Nic složitého nevymýšlel a z mezikruží poslal touš pod ruku Lepageho! Asistence: Maksim Zakharau.
     
    21:30
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!

    MAKSIM ZAKHARAU propálil Lepage z mezikruží, když si k němu náhodou našel cestu kotouč! Jeho následná oslava gólu vysála život z domácích fanoušků. Asistence: Nils Remess, Juma Al Dhaheri.
     
    10:59
    Lucembursko právě vstřelilo branku!

    Z trestné lavice se dostal do brejku Kevin Groenlund, jemuž ale klička nevyšla. Brankář Al Suwaidi ovšem touš jen vyrazil a ze vzduchu si ji přebral OLIVIER BIVER, který zakončil do odkryté klece zmateného gólmana! Asistence: Kevin Groenlund, Claude Mossong.
     
    08:30
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!

    Po tom, co Usenkovi nevyšla skrytá rána napravil jeho neúspěch ILIA CHUIKOV, jehož střela propadla mezi betony Lepageho! Asistence: Alexander Usenko, Ali Al Haddad.
     
    03:23
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!

    Al Shamsi rozehrál z vlastní modré a poslal do brejku Maksima Zakharaua. Tomu se po levém křídle nabízel SALEM AL YAFEAI, který akci dva na jednoho zakončil přesně mířenou střelou mezi Lepageho betony! Asistence: Maksim Zakharau.

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 11. Biver (Groenlund, Mossong) – 4. Yafeai (Zakharau), 9. Chuikov (Usenko, Haddad), 22. Zakharau (Remess, Dhaheri), 24. Zainutdinov (Zakharau), 36. Zainutdinov, 37. Dhaheri (Zakharau, Remess), 39. Zakharau (Yafeai, Zainutdinov), 41. Yafeai (Zainutdinov, Chuikov)


    Lucembursko: Lepage (Cruchten) – Bechtold, Groenlund, Beran, Zrika, Mededovic, P. Vincens – Mosr, Welter, Backes – M. Cannon, C. Cannon, Church – Mykkanen, A. Vincens, Mossong, Potucek – Biver, Wambach
    Trenér: Petr Fical

    Spojené arabské emiráty: Al Suwaidi (A. Al Dhaheri) – Shapavalau, Sauko, Al Haddad, Remess, Al Shamsi, Alameri – Al Yafeai, Usenko, Zainutdinov – J. Al Dhaheri, Zakharau, Chuikov – Al Harmoodi, Alhumaidi
    Trenér: David Rich

    Rozhodčí: Rashal – Grozaj, Zede
    bahis siteleri