Boston – Ottawa 2:3 (kon.) | Buffalo – St. Louis 2:6 (kon.) | Tampa – Anaheim 4:3 (po pr.)
Pittsburgh – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Detroit 0:3 (kon.) | Toronto – Washington 7:3 (kon.)
Nashville – Edmonton 0:4 (kon.) | Dallas – Minnesota 2:3 (po pr.) | Chicago – San Jose 5:4 (1:0 po s.n.)
Colorado – New Jersey 3:1 (kon.) | Calgary – Vegas 1:6 (kon.) | Vancouver – Arizona 7:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
Chicago Blackhawks
5:4 (1:1, 2:1, 1:2 - 0:0)
San Jose Sharks
Pátek 15.04.2022, 02:50 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alex DEBRINCAT - 5:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Chicago Blackhawks.
    V samostatných nájezdech uspěl pouze domácí ALEX DEBRINCAT, ten svým forhendovým blafákem rozhodl o prémiovém bodu pro Chicago a ukončení osmizápasové série porážek.
    56:35 Jaycob MEGNA - 4:4
     
    56:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté předvedli v pásmu Chicaga obrovský závar, Lankinen předvedl několik skvělých zákroků, na svém brankovišti předváděl neuvěřitelný pohyb, ale nakonec byl překonán, když se puk odrazil k levému kruhu a JAYCOB MEGNA jej pohotově poslal do sítě – 4:4. Asistence: Timo Meier, Tomáš Hertl.
    45:40 Rudolfs BALCERS - 4:3
     
    45:40
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Už je ale zase sníženo. Akce v pásmu Chicaga pokračovala, Karlssonova střela šla sice nad, ale od zadního mantinelu se odrazila před brankoviště, kde se nejlépe zorientoval RUDOLFS BALCERS a překonal polosedícího, pololežícího Lankinena. On i obrana dělali, co mohli, závar však neodvrátili a je to tak 4:3. Asistence: Logan Couture, Erik Karlsson.
    44:07 Dylan STROME - 4:2
     
    44:07
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí tým uniká do dvoubrankového náskoku a tento gól padl po dokonalé rozborce San Jose, kdy puk létal z hole na hůl a po akci na jeden dotek mohl zakončovat do odkryté části branky DYLAN STROME. Reimer se přemístit nestačil a je to 4:2. Asistence: Seth Jones, Alex DeBrincat.
    38:42 Calvin de Haan - 3:2
     
    38:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Na ledě bylo po vyloučených více místa a toho domácí využili ke třetí brance. Chytrou přihrávku před brankoviště vymyslel Kane, našel najíždějícího CALVINA DE HAANA a tomu jen stačilo nastavit hůl, aby puk sklepl za brankovou čáru – 3:2. Asistence: Patrick Kane, Alex DeBrincat.
    35:53 Scott REEDY - 2:2
     
    35:53
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A zase máme srovnáno! Hosté se dostali do útočného pásma, kousek od modré čáry vystřelil přes bránícího de Haana SCOTT REEDY, puk zaplaval vzduchem a zapadl za překvapeného Lankinena – 2:2. Asistence: Matt Nieto, Alexander Chmelevski.
    33:35 Taylor RADDYSH - 2:1
     
    33:35
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je rychle využitá a Chicago dnes podruhé vede. Od levého mantinelu přihrál Kane na Jonese, ten si všiml, že u brankoviště číhá TAYLOR RADDYSH, okamžitě tam poslal nahození a od brusle se pak puk odrazil za Reimerova záda – 2:1. Asistence: Seth Jones, Patrick Kane.
    04:45 Timo MEIER - 1:1
     
    04:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Už je ale srovnáno! Hosté se usadili v útočném pásmu, zpoza branky se puk dostal na modrou čáru, odkud nahodil Burns, trefil tyčku a od té se puk odrazil na hůl TIMO MEIERA, která pak z úhlu pohotově dorážel do odkryté brány – 1:1. Asistence: Tomáš Hertl, Brent Burns.
    01:18 Patrick KANE - 1:0
     
    01:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A tak hned z první akce udeřili domácí. Ti si na vlastní modré vybojovali puk, vzniklo přečíslení tři na jednoho, na jehož konci byl PATRICK KANE se svou střelou pod horní tyčku Reimerovy branky a je to 1:0. Asistence: Dylan Strome, Alex DeBrincat.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 2. P. Kane (D. Strome, DeBrincat), 34. T. Raddysh (S. Jones, P. Kane), 39. de Haan (P. Kane, DeBrincat), 45. D. Strome (S. Jones, DeBrincat), rozh. náj. DeBrincat – 5. T. Meier (Hertl, B. Burns), 36. Reedy (Nieto, Chmelevski), 46. Balcers (Couture, E. Karlsson), 57. Jaycob Megna (T. Meier, Hertl)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jonathan Toews (CHI)
    0:0   Tomáš Hertl (SJS)
    2. série:
    0:0   Patrick Kane (CHI)
    0:0   Logan Couture (SJS)
    3. série:
    1:0   Alex DeBrincat (CHI)
    1:0   Erik Karlsson (SJS)


    Chicago Blackhawks: Lankinen (Delia) – A. Vlasic, S. Jones, Regula, McCabe, de Haan, R. Stillman – P. Kane (A), D. Strome, DeBrincat (A) – T. Raddysh, J. Toews (C), Kurashev – Lafferty, Dach, L. Reichel – Katchouk, Reese Johnson, Entwistle.
    Trenér: Derek King

    San Jose Sharks: J. Reimer (Kähkönen) – B. Burns (A), M. Ferraro (A), E. Karlsson, Jaycob Megna, Meloche, M.-É. Vlasic, R. Šimek – Barabanov, Hertl, T. Meier – Balcers, Couture (C), Bonino – Nieto, Chmelevski, Gregor – Reedy, Viel.
    Trenér: Bob Boughner

    Rozhodčí: Samuels-Thomas, Furlatt – Galloway, Alphonso

    Diváci: 19 501
    bahis siteleri