Slovensko – Švédsko 1:8 (kon.) | Česko – Finsko 3:4 (kon.)
konec
Slovensko
1:8 (0:3, 1:2, 0:3)
Švédsko
Pátek 15.04.2022, 14:30 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj čtyř (U16)
Partner:
     
    54:04
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Osmá branka Skandinávců! Po chybné rozehrávce se dostal v předbrankovém prostoru k dorážce VINCENT SANDBERG, který bez problémů zametl i přes padajícího beka puk do sítě. Asistence: Karl Sterner, Filip Holst-Persson.
     
    51:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A další trefa! ALEXANDER ZETTERBERG se vrhnul hned z trestné lavice do brejku a bez potíží využil krásné nahrávky Holsta-Perssona. Rafaj klouzal od tyče k tyči jen marně. Slováci prohrávají už o šest branek. Asistence: Filip Holst-Persson, Vincent Sandberg.
     
    47:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Další rychlá akce Švédů a další trefa! KARL STERNER stál připraven na ose pro přihrávku a bez potíží zavěsil. Tentokrát neměl Rafaj znovu nárok. Asistence: Vincent Sandberg, Fred Nord.
     
    37:12
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci si po dlouhé snaze připisují symbolický úspěch. Po vystihnuté rozehrávce se prodral otočkou od mantinelu na osu JÁN CHOVAN, jehož projektil mířil přímo k tyči. Asistence: Ondrej Maruna.
     
    33:38
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Pátá trefa Švédů! Samostatný únik vyřešila dvojka Seveřanů na jedničku, Eriksson poslal kotouč při brejku zpět vertikálou na MÅNSE TORESSONA, který měl před sebou už prázdnou část brány a puk zametl do sítě. Asistence: Linus Eriksson.
     
    28:02
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A další skandinávská radost! Naprostou dominanci nad slovenskou obranou nyní předvedli švédští mladíci. MAX GRUNDSTRÖM se na pravém křídle z ničím nerozpakoval a hned po přechodu modré se opřel do kotouče. Rafaj se nestačil přesunout. Asistence: Fred Nord.
     
    13:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A další trefa tří korunek! Po parádním nájezdu na modrou čáru se dostal za obranu MÅNS TORESSON a po jednoduchém blafáku překonal bezmocného Rafaje. Slovenská obrana je nyní hodně v krizi. Asistence: Fred Nord, Hugo Johansson.
     
    12:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla velká paráda! Nádhernou individuální akci předvedl na jihu Moravy MELVIN FERNSTRÖM, který se zpoza branky dostal na slot a bez potíží prokličkoval až ke střele, která letěla do šibenice nad padajícího Rafaje. Fantazie k pokoukání. Asistence: Max Gustafsson, Melker Morin.
     
    08:42
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané se dostávají po delším tlaku do vedení! Po zisku kotouče na kruzích se prodral Björck do úniku a zpětnou nahrávkou na osu vyzval k palbě ALEXANDERA ZETTERBERGA. Jeho rána z osy letěla přesně do šibenice. Asistence: Wilson Björck, Alfons Freij.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 38. Chovan (Maruna) – 9. Zetterberg (Björck, Freij), 13. Fernström (Gustafsson, Morin), 14. Toresson (Nord, Johansson), 29. Grundström (Nord), 34. Toresson (Eriksson), 48. Sterner (Sandberg, Nord), 52. Zetterberg (Holst-Persson, Sandberg), 55. Sandberg (Sterner, Holst-Persson)


    Slovensko: Rafaj (Pohanka) – Mitro, Petráš, Kupec, Ličko, Barger, Šlank, Húževka – Prokopovič, Feranec, Lašš, Liščinský, Pobežal, Tomašec, Kiss, Maruna, Kováč, Svrček, Chovan, Pitka
    Švédsko: Axelsson (Laring) – Morin, Forslund, Olsson, Jerneheim, Johansson, Nord, Freij – Olofsson, Toresson, Crookes, Gusrtafsson, Fernström, Björck, Sandberg, Sterner, Eriksson, Sigrell, Zetterberg, Grundström, Holst-Persson

    Rozhodčí: Obadal – Blažek, Maloušek
    bahis siteleri