Slovensko – Švédsko 1:8 (kon.) | Česko – Finsko 3:4 (kon.)
konec
Česko
3:4 (1:2, 1:2, 1:0)
Finsko
Pátek 15.04.2022, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj čtyř (U16)
Partner:
     
    Děkuji vám za pozornost a těším se na vás u dalšího textového přenosu. (20:07:49)
     
    Statistiky zápasu

    Střely na bránu: 39 – 24.
    Trestné minuty: 2 – 4.
    Vyloučení: 1 – 2.
    Využití přesilových her: 2/2 – 0/1.
     
    Dnešní utkání sledovalo 310 diváků.
     
    Český výběr do šestnácti let nakonec podlehl Finsku v poměru 3:4. Výběr Milana Razýma se však nemá za co stydět. Celý zápas byl mimořádně vyrovnaný a šance byly na obou stranách. V závěru měl na holi vyrovnání kapitán Matěj Kubiesa, ale v tutovce napálil pouze vracejícího se gólmana Paananena.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Paananen špatně rozehrál zpoza své branky a ke střele do prázdné branky se tlačil kapitán Kubiesa, ale v tutovce napálil vracejícího se finského brankáře! To je škoda...
     
    59:24
    Aleš Zielinski vyslal dělovku příklepem od modré čáry, ale Paananen zasahuje.
     
    59:01
    Probíhá poslední minuta základní hrací doby. Poté, co se puk dotkl ochranné sítě se bude vhazování v útočném pásmu opakovat.
     
    58:57
    Je to tak, Ebenstreit je na střídačce, Češi to zkoušejí v šesti hráčích na ledové ploše.
     
    58:57
    Češi si berou oddechový čas. Zůstane po něm brankář Ebenstreit na střídačce?
     
    58:35
    Galvas si našel puk na hranici pravého kruhu pro vhazování, ale trefil pouze hruď připraveného gólmana Paananena.
     
    58:13
    Nyní by to chtělo opravdu nějaký stálejší tlak, aby mohla přijít na řadu i hra v šesti. Do konce zápasu zbývají necelé dvě minuty, čas se tak rychle krátí.
     
    57:29
    Šmerda dostal nabito na modrou čáru a zkusil vypálit. Jeho projektil se zastavil na zadním mantinelu. Češi se však drží v útočném pásmu a i nadále kombinují.
     
    57:03
    Jiří Klíma teď upadl na útočné modré čáře a fanoušci v hledišti se dožadují vyloučení finského hráče. Rozhodčí Vrba však zůstává ledově klidný.
     
    56:40
    Zase skvělý Tomáš Galvas. Zmocnil se puku před svou brankou, z bránících Finů si udělal doslova kuželky a zavezl až za branku soupeře. Tam si na něj ale seveřané opět počkali.
     
    55:43
    Drančák dostal přihrávku kousek za modrou čarou, puk si potáhl dopředu a vystřelil švihem. Paananen na jeho ránu dobře viděl a kus černé gumy ukryl ve své lapačce.
     
    55:30
    Svěřenci Milana Razýma by se potřebovali usadit v útočném pásmu a zmáčknout svého soupeře pod tlak. Nyní by se to mohlo povést poté co Finové vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    54:48
    Tomáš Galvas nám ukazuje své ofenzivní choutky. S kotoučem nabral rychlost projel středním pásmem, ale v útočné třetině si na něj počkali dva hráči v modrých dresech, kteří jej následně od puku odstavili.
     
    53:34
    Po střele od modré čáry se k dorážce tlačil obránce Fibingr, ale Paananen vyjel ze svého brankoviště a přikryl kotouč lapačkou. Následovat bude vhazování ve finském obranném pásmu.
     
    52:47
    Třetí třetina nám zatím nabízí hodně vyrovnaný obrázek hry. Chvíli se hraje na jedné straně, chvíli zase na druhé. Tempo ze druhé části mírně opadlo, ale stále sledujeme na pohled velmi pěkný hokej plný akce.
     
    51:40
    Češi jsou nastěhovaní v útočném pásmu, do nebezpečných pozic se ale nedostávají. Galvas teď nahazoval od modré čáry, ale nikdo nebyl schopen jeho pobídnutí tečovat.
     
    50:48
    Petr Sikora nám teď ukázal něco ze svého umění! Šikovně si poradil se dvěma obránci na modré čáře a poté se snažil prostrčit puk mezi nohami a nečekaně vystřelit. Celá akce ztroskotala až na koncovce, střela se českému forvardovi vůbec nevydařila.
     
    50:03
    Drančák dokázal přerušit dlouhou finskou kombinace v útočném pásmu, poté co dokázal vypíchnout jejich přihrávku na modré čáře, a jeho spoluhráči tak mohli vystřídat.
     
    49:28
    Sikora se tlačil přes dva finské obránce do mezikruží, ale na poslední chvíli byl odzbrojen.
     
    48:37
    Češi jsou dobře naladěni. Opět jsou nastěhování v útočném pásmu a vymýšlí, kudy povede jejich další cesta ke gólu.
     
    47:58
    Tohle je důležitý moment pro domácí tým. Rozdíl jednoho gólů už se dá smáznout daleko snadněji a to do konce základní hrací doby zbývá více než 10 minut.
    47:05 CURRAN - 3:4
     
    47:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi snižují na 3:4! Hlinský tvrdě vypálil od modré čáry a odražený kotouč pro sebe získal Daniel Florýk. Ten obkroužil finskou branku a snažil se zasunout puk k tyči. To se mu sice nepovedlo, ale ve skrumáží těl jej dokázal doklepnout do odkryté finské klece MAXMILIAN CURRAN. Asistence: Daniel Florýk.
     
    47:01
    Paqvalin nedosáhl na dalekou přihrávku a je tu další zakázané uvolnění.
     
    46:42
    Finům se rozehrávka z vlastního pásma nepovedla a rozhodčí píská zakázané uvolnění, následovat bude vhazování před kanceláří Lassi Paananena.
     
    46:14
    Král se snažil vracet puk na osu kluziště, kde si najížděl Ondřej Kos, ale jeho přihrávka trefila pouze hůl obránce Jokinena.
     
    45:36
    Fibingr nahazoval kotouč od modré čáry, ale hokejka finského hráče kus černé gumy přizvedla hodně vysoko. Z toho důvodu Češi ztrácejí kotouč a naopak se musejí opět bránit finskému protiútoku.
     
    44:40
    Třetí třetina nám zatím nenabízí větší šance. Hraje se ze strany na stranu, ale oba brankáři zatím moc práce nemají.
     
    43:45
    Petr Sikora se snažil překvapit brankáře Paananena bekhendovou střelou na bližší tyč, ale finský brankář si prostor mezi brankovou konstrukcí a jeho výstrojí v klidu pohlídal.
     
    42:56
    Finové obrací hru na druhou stranu. Po zákroku Ebenstreita se bude vhazovat po jeho pravici.
     
    42:18
    Tomáš Galvas si neuvědomil, že s kotoučem stojí těsně na hranici modré čáry a ve snaze zpracovat si jej zajel až do středního pásma. Poslušně tedy vyjel a společně s jeho kolegy budou muset do pásma vniknout jinak.
     
    41:57
    Finové zhustili prostor okolo levého mantinelu a po chvilce tvrdých bojů se kotouče zmocnili a vyhodili ho do středního pásma.
     
    41:19
    Švec protečoval kotouč do útočného pásma, kde si jej následně dojel Klíma. Češi jsou v útočném pásmu.
     
    40:55
    Rozhodčí píská úmyslný ofsajd českého týmu, hra se tak stěhuje před brankáře Ebenstreita.
     
    40:22
    Po vhazování ve středovém kruhu se strhla velká mela o kotouč, nakonec propadl až k českým obránců a ti jej zavážejí do útočného pásma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:30.
     
    Statistiky po 2. třetině:

    Střely na bránu: 20 – 19
    Trestné minuty: 2 – 4
    Vyloučení: 1 – 2
    Využití přesilových her: 2/2 – 0/1
     
    Česká šestnáctka po čtyřiceti minutách hry v Hodoníně prohrává s Finskem už 2:4. Domácím se vstup do druhé části hry opět podařil, byli aktivnějším týmem a zásluhou Daniela Frolýka dokázali srovnat na 2:2. Zbytek prostředního dějství ale patřil seveřanům, kteří se dostali zpět do vedení zásluhou Konsta Heleniuse a na 2:4 zvyšoval Natan Teshome.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Zprvu nevině vypadající rána z levé strany kluziště od Lukáše Krále nadělala Paananenovi velké potíže. Puk mu totiž vypadl z lapačky a Češi se drali k dorážce.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta hry ve druhé třetině.
     
    38:36
    Hráči v bílých dresech byli na vhazování úspěšní, posléze se ale sami se o útočné pásmo připravili. O další průnik se tak budou snažit až po prostřídání, Švec čeká s pukem za svou brankou.
     
    38:02
    Češi se po delší odmlce přeci jen vydali na třetinu soupeře. Veselovský vybídl své spoluhráče střelou od modré čáře k teči, o což se snažil Jiří Klíma. Ten byl ale dobře bráněný finským obráncem a puk se nakonec dostal až do ochranné sítě. Svěřenci Milana Razýma ale získávají alespoň buly v útočném pásmu.
     
    37:35
    Savolainen nahazoval od modré čáry, avšak trefil pouze brusle prvního clonícího hráče. Češi se zmocnili kotouče, avšak přichází pouze vyhození do středního pásma. Hlavní je nyní vystřídat.
     
    37:02
    Ruohonen nám předvedl krásný průnik útočným pásmem, kdy si obhodil bránícího hráče, avšak střela na zadní tyč mu příliš nesedla.
     
    36:39
    Ondřej Kos se snažil zmařit finskou rozehrávku zpoza branky, ale Finové si ve dvou hráčích s přehledem poradili. Češi nyní opravdu tahají za kratší konec. Finové jsou ve druhé části třetin silnějším týmem.
     
    35:30
    Až teď se povedlo Sikorovi zavézt kotouč do středního pásma a za branku jej posléze dostal Galnor. Češi tak mohou prostřídat a pokusit se ohrozit soupeřovu svatyni.
     
    34:35
    Seveřany čtvrtá branka výrazně nakopla, již přes minutu okupují obranné pásmo českého týmu a vymýšlí, kudy povede cesta k jejich dalšímu skórování.
    33:39 TESHOME - 2:4
     
    33:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Suomi se po delší době usadili v útočném pásmu a je z toho další branka do sítě Ebenstreita. Obránce Mikko Leppä vyslal střílenou přihrávku, do které ideálně vložil hůl NATAN TESHOME a český brankář nedokázal na rychlou změnu směru reagovat. Asistence: Mikko Leppä, Joonas Paqvalin.
     
    33:06
    Paqvalin se snažil otočkou na pravém kruhu zmást domácí obranu a vystřelit, sám si ale zamotal puk mezi bruslemi.
     
    32:41
    Po střele od modré čáry z hole Fibingra se puk ocitl v ochranné síti. Hra se přerušuje, vhazovat se bude po pravici brankáře Paananena.
     
    31:28
    Češi jsou nastěhovaní v útočném pásmu a odstřelují Paananena od modré čáry. Jejich pokusům však schází přesnost, finský gólman zatím nemusel zasahovat.
     
    30:53
    Po střele Heleniuse kousek za modrou čarou zazněla hodonínským stadionem tyč!
     
    30:14
    Vesterinen vyslal za domácí obranu rychlého kapitána Saaralainena, ale ten měl problémy se zpracováním. Hráči v bílých dresech jej tak dokázali snadno odzbrojit.
     
    29:39
    I přes neskutečné nasazení teď mnoho nebezpečných střel ani na jedné straně nevidíme. Hru nám trochu kazí nepřesné přihrávky.
     
    28:55
    Rozehrávka ze středního pásma však domácím vůbec nevyšla a rozhodčí píská zakázané uvolnění. Hra se vrací před gólmana Ebenstreita.
     
    28:30
    Střelu Paqvalina schytal jeden z českých hráčů do své výstroje. Rychle se ale oklepal a okamžitě se svými kumpány míří na druhou stranu kluziště.
     
    27:55
    Zběsilé tempo durhé dvacetiminutovky pokračuje! Oba týmy hrají v neskutečném nasazení a hra se neustále stěhuje z jedné strany na druhou. Krásný hokej pro diváky.
     
    26:58
    Daniel Florýk měl na holi svůj druhý gól, ideální přihrávkou se totiž dostal za obranu Suomi a zbývalo mu už jen překonat brankáře Paananena. Stejně jako jeho předchůdci se pokusil o bekhendovou kličku, ale ani tentokrát to bohužel nevyšlo.
     
    26:12
    Galnor tečoval před finským gólman kotouč, ale ten nakonec proskákal brankovištěm mimo tři tyče!
    25:23 HELENIUS - 2:3
     
    25:23
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Reakce seveřanů přichází opravdu hodně rychle. Vesterinen našel na levé straně volného KONSTA HELENIUSE, který překonal brankáře Ebenstreita. Asistence: Roope Vesterinen, Joona Saarelainen.
    24:55 FLORÝK - 2:2
     
    24:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají přesilovou hru a srovnávají stav zápasu! Z vrcholu pravého kruhu pro vhazování vystřelil kapitán Kubiesa a těsně před brankářem Paananenem se povedlo DANIELU FLORÝKOVI jemnou tečí změnit dráhu kotouče tak, aby Fin nebyl schopen zareagovat. Asistence: Matěj Kubiesa, Jiří Klíma.
     
    24:39
    Vyloučení v týmu Finsko (Loponen – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:38
    Jiří Klíma teď ujel finské obraně a z levé strany se tlačil do zakončení. Dojel si až před brankáře Paananena, ale puk nedokázal zvednout dostatečně nad jeho beton! Následně se snažil ještě o dorážku, to už byl ale dostoupen finskými obránci.
     
    23:58
    O puk se bojuje u mantinelu v útočném pásmu českého týmu. Domácí mají herně jasně navrch, Finům opět vstup do třetiny vůbec nevychází.
     
    23:19
    Galvas poněkolikáté ukázal, že pobyt v útočném pásmu zvládá skvěle. S pukem si zajel do rohu a do mezikruží servíroval skákavou přihrávku. Nikdo v červeném ji nakonec zachytit nedokázal.
     
    22:36
    Češi jsou hladoví a vytváří si solidní šance, nyní je však trápí hlavně koncovka.
     
    21:56
    Přihrávku do mezikruží dostal Lukáš Král, ale se střelou příliš dlouho váhal. Paananen jej dokázal dobře vystínovat a jeho následnou střelu schoval ve své výstroji.
     
    21:15
    Veselský si stahovačkou poradil s obráncem Marilou, ale puk si posunul až příliš kupředu. Druhý z finských beků jej tak dokázal snadno odzbrojit.
     
    20:40
    Vasyl Špilka nabral rychlost na levé straně kluziště, natlačil se před finského obránce a snažil se bekhendem přehodit beton brankáře Paananena. To se mu ale nakonec nepovedlo a finský maskovaný muž připisuje veledůležitý zákrok!
     
    20:09
    Úvodní buly druhé dvacetiminutovky bylo právě vhozeno, úspěšnější na něm byli čeští hráči, kteří se okamžitě hrnou kupředu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 18:47.
     
    Češi prohrávají po úvodních dvaceti minutách s Finskem 1:2. Rozhodně to ale nebyl od svěřenců Milana Razýma špatný výkon, právě naopak. Hlavně úvod totiž patřil domácím hráčům a zásluhou Oskara Lislera také šli již ve třetí minutě do vedení. Po šťastném odrazu pak dokázal reagovat na druhé straně Emil Hemming a po pádu českého obránce ve středním pásmu se prosadil Konsta Helenius.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:43
    Střelu Paqvalina od modré čáry vytěsnil Ebenstreit svými betony mimo zónu nebezpečí. První třetina se nejspíše dohraje v českém obranném pásmu.
     
    19:29
    Češi jsou v útočném pásmu, puk ale nemají ani zdaleka pod svou kontrolou. Finové jej zašlapávají v rohu kluziště a nikam se nehrnou.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta hry v první třetině.
     
    18:18
    Zielinski teď dokázal dobře odhadnout záměr útočníka Rajaly a kousek za modrou čarou jej dokázal odzbrojit. Češi se hrnou kupředu a na dva góly svého soupeře chtějí ihned reagovat.
    17:37 HELENIUS - 1:2
     
    17:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové ujeli ve třech do přečíslení a obrací zápas na svou stranu. Jeden z českých hráčů totiž upadl okolo středové čáry a ponechal seveřanům volný prostor. Vesterinen pak našel na pravé straně najíždějícího si KONTA HELENIUSE, který střelou do pravého horního růžku nedal brankáři Ebenstreitovi šanci. Asistence: Roope Vesterinen
     
    16:48
    Česká kombinace teď trochu vázne, Kubiesa chyboval při přihrávce ve středním pásmu a Finové se opět ženou kupředu.
     
    15:58
    Paqvalin nahodil puk od modré čáry, což nebyl pro Ebenstreita žádný problém. Střelu totiž moc dobře viděl a schoval ji ve své výstroji. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    15:26
    Mezi kruhy se ke střele tlačil Pikkarainen, ale obrana domácích jej od puku hodně rychle odstavila. Finové však i nadále okupují území českého týmu-
     
    14:39
    Češi jsou teď po inkasované brance trošku opaření. Finové se dostávají více do hry, což potřebovali. Nyní vyhodil obránce Fibingr na zakázané uvolnění, hra se vrací před pracoviště Ebenstreita.
     
    13:58
    Do velké šance se probojoval obránce Tomáš Galvas, který se z pravé strany útočného pásma proháčkoval až do mezikruží, ale v rychlosti nedokázal zasunout puk mezi betony Paananena.
    12:37 HEMMING - 1:1
     
    12:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    To je škoda, Finové srovnávají skóre zápasu. Suomi vlétli do útočného pásma, střelu Rajaly dokázal brankář Ebenstreit zneškodnit, ale puk se dostal přímo na hokejku EMILA HEMMINGA, který uklidil kotouč za bezmocného brankáře Ebenstreita. Asistence: Roope Rajala, Mikko Leppä.
     
    12:15
    Poté se do protiútoku vydali Finové, ale jejich snažení zastavuje hvizd rozhodčího – postavení mimo hru.
     
    11:55
    Lisler je dnes opravdu hodně vidět. Nyní vybojoval puk v útočném pásmu a po obtočení branky Paananena se snažil zakončit střelou na bližší tyč. Tentokrát mu to ale nevyšlo.
     
    11:15
    Při hře pět na pět opět Češi dominují a jsou nastěhovaní před brankou Paananena. Zatím je to od svěřenců Milana Razýma hodně sympatický výkon.
     
    10:24
    Tým Česka je v plném počtu.
     
    10:01
    Mezi kruhy dostal možnost zakončovat Loponen, ale Ebenstreit dokázal jeho pohotovou ránu vyrazit svojí vyrážečkou do rohu. První těžší zákrok pro gólmana Energie Karlovy Vary.
     
    09:38
    Helenius to na dvakrát zkoušel z ostrého úhlu, ale Ebenstreit zůstal pozorný a přilepený ke své tyči dokázal oba pokusy vyrazit.
     
    08:58
    Helenius hledal na pravém kruhu volného Hemminga, ale přihrávka mu směřovala přímo do bruslí. Ke střele tak vůbec nedošlo a Češi navíc dokázali puk vyhodit.
     
    08:36
    Finové teď dostanou příležitost jak se dostat do zápasu. Po faulu zatím jediného střelce zápasu Lislera totiž získávají Suomi přesilovou hru.
     
    08:24
    Vyloučení v týmu Česko (Lisler – 2 min., hákování).
     
    08:02
    Drančák nabral rychlost na levé straně hrací plochy, přebruslil finskou obranu a dral se do zakončení. Střela zamířila do připravené lapačky Lassi Paananena.
     
    07:35
    Přihrávka Pikkarainena, která měla vysunout jeho spoluhráče Vaaralu za domácí obranu byla zneškodněna hráči v bílém. Finská akce tak končí už u modré čáry.
     
    06:59
    Od modré napřáhl Zielinski, ale finský gólman jeho ránu moc dobře viděl a dokázal ji uklidit do rohu kluziště. I nadále jsou Češi daleko aktivnější, seveřané se nemohou dostat do tempa zápasu.
     
    05:47
    Ve velké šanci se nyní objevil Ondřej Kos, který se snažil z dorážky protlačit puk za Paananenův beton, ale nezvládl puk dostatečně zvednout!
     
    04:36
    Curranova formace je teď usazena v útočném pásmu a postupnou kombinací hledají cestu do finské branky. Zatím Paananen nemusí zasahovat.
     
    V posledních sekundách se hraje hlavně ve středním pásmu, ani jeden z týmů nedokáže ohrožovat branku soupeře.
     
    03:48
    Zatím sledujeme vysoké nasazení od českých hráčů a Finové překvapivě trochu nestíhají. Češi si samozřejmě z počátku pomohli přesilovkou a i to jim dodává mírnou herní převahu.
    02:06 LISLER - 1:0
     
    02:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    OSKAR LISLER se snažil využít skrumáže před finskou brankou a i když to ještě gólem neskončilo, o pár sekund později přeci jen mohl slavit. Král mu totiž vyslal ideální přihrávku na vrchol pravého kruhu pro vhazování a český forvard prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Lukáš Král.
     
    01:34
    Osamocený Veselský si na levém kruhu klepal o příhravku, avšak ta přišla příliš pozdě a ještě k tomu byla nepřesná.
     
    01:04
    Teď už domácí hráči rozestavili své útočné komando. Po přihrávce na pravou stranu kluziště se do střely mohl opřít Jiří Klíma, ale prostor tří tyčí netrefil.
     
    00:36
    Češi se ani teď v pásmu neusadí, rozhodčí přerušuje hru po přihrávce rukou. Vhazovat se bude na modré čáře.
     
    00:17
    Z kraje zápasu získává český tým početní výhodu. Hned na jejím počátku se však Finům povedlo vyhodit puk přes všechny čáry.
     
    00:08
    Vyloučení v týmu Finsko (Helenius – 2 min., podrážení).
     
    00:06
    Úvodní buly bylo vhozeno. Finové jej vyhráli a okamžitě směřovali kupředu. Ebenstreit přikryl kotouč lapačkou a přerušil hru, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Češi nastoupí do zápasu v bílé variantě dresů, Finové oblečou tradiční modrou barvu.
     
    Hráči jsou připraveni na ledě, nyní zazní hymny obou týmů.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Ebenstreit (Uherek) – Galvas, Zielinski, Fibingr, Hlinský, Švec, Šmerda (A), Kubánek – Kubiesa (C), Drančák (A), Kos – Král, Špilka, Florýk – Veselský, Sikora, Klíma – Galnor, Curran, Lisler – Pohludka.
    Trenér: Milan Razým

    Finsko: Paananen (Saarinen) – Leppä, Soini (A), Marila, Jokinen, Honkonen, Vikla, Savolainen – Vesterinen, Saarelainen (C), Helenius – Hemming, Ruohonen (A), Rajala – Vääralä, Pikkarainen, Teshome – Loponen, Paqvalin.
    Trenér: Marko Kaupinnen

    Rozhodčí: Vrba – Kleprlík, Kráľ.
     
    Nominace českého týmu

    Brankáři:
    Adam Ebenstreit (Karlovy Vary), Samuel Kowalczyk, Marek Uherek (oba Zlín).

    Obránci:
    Adam Martin Hlinský (Mladá Boleslav), Aleš Zielinski (Havířov), Samuel Šmerda (Pardubice), Tomáš Galvas (Olomouc), Martin Švec (Slavia Praha), Jakub Fibigr (Vítkovice).

    Útočníci:
    Vasyl Špilka (Liberec), Oskar Lisler (Mladá Boleslav), Adam Veselský (Jihlava), Ondřej Kos (Kometa Brno), Samuel Drančák (České Budějovice), Matěj Kubiesa, Šimon Pohludka, Petr Sikora (všichni Třinec), Daniel Florýk (Lidingö, Švédsko), Jiří Klíma, Lukáš Král (oba Hradec Králové).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 3. Lisler (Král), 25. Florýk (Kubiesa, Klíma), 48. Curran (Florýk) – 13. Hemming (Rajala, Leppä), 18. Helenius (Vesterinen), 26. Helenius (Vesterinen, Saarelainen), 34. Teshome (Leppä, Paqvalin)


    Česko: Ebenstreit (Uherek) – Galvas, Zielinski, Fibingr, Hlinský, Švec, Šmerda (A), Kubánek – Kubiesa (C), Drančák (A), Kos – Král, Špilka, Florýk – Veselský, Sikora, Klíma – Galnor, Curran, Lisler – Pohludka.
    Trenér: Milan Razým

    Finsko: Paananen (Saarinen) – Leppä, Soini (A), Marila, Jokinen, Honkonen, Vikla, Savolainen – Vesterinen, Saarelainen (C), Helenius – Hemming, Ruohonen (A), Rajala – Vääralä, Pikkarainen, Teshome – Loponen, Paqvalin.
    Trenér: Marko Kaupinnen

    Rozhodčí: Vrba – Kleprlík, Kráľ

    Diváci: 310
    bahis siteleri