Slovensko – Švédsko 1:8 (kon.) | Česko – Finsko 3:4 (kon.)
konec
Česko
3:4 (1:2, 1:2, 1:0)
Finsko
Pátek 15.04.2022, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj čtyř (U16)
Partner:
     
    59:45
    Paananen špatně rozehrál zpoza své branky a ke střele do prázdné branky se tlačil kapitán Kubiesa, ale v tutovce napálil vracejícího se finského brankáře! To je škoda...
     
    58:57
    Je to tak, Ebenstreit je na střídačce, Češi to zkoušejí v šesti hráčích na ledové ploše.
     
    58:57
    Češi si berou oddechový čas. Zůstane po něm brankář Ebenstreit na střídačce?
     
    50:48
    Petr Sikora nám teď ukázal něco ze svého umění! Šikovně si poradil se dvěma obránci na modré čáře a poté se snažil prostrčit puk mezi nohami a nečekaně vystřelit. Celá akce ztroskotala až na koncovce, střela se českému forvardovi vůbec nevydařila.
    47:05 CURRAN - 3:4
     
    47:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi snižují na 3:4! Hlinský tvrdě vypálil od modré čáry a odražený kotouč pro sebe získal Daniel Florýk. Ten obkroužil finskou branku a snažil se zasunout puk k tyči. To se mu sice nepovedlo, ale ve skrumáží těl jej dokázal doklepnout do odkryté finské klece MAXMILIAN CURRAN. Asistence: Daniel Florýk.
    33:39 TESHOME - 2:4
     
    33:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Suomi se po delší době usadili v útočném pásmu a je z toho další branka do sítě Ebenstreita. Obránce Mikko Leppä vyslal střílenou přihrávku, do které ideálně vložil hůl NATAN TESHOME a český brankář nedokázal na rychlou změnu směru reagovat. Asistence: Mikko Leppä, Joonas Paqvalin.
     
    30:53
    Po střele Heleniuse kousek za modrou čarou zazněla hodonínským stadionem tyč!
     
    26:58
    Daniel Florýk měl na holi svůj druhý gól, ideální přihrávkou se totiž dostal za obranu Suomi a zbývalo mu už jen překonat brankáře Paananena. Stejně jako jeho předchůdci se pokusil o bekhendovou kličku, ale ani tentokrát to bohužel nevyšlo.
     
    26:12
    Galnor tečoval před finským gólman kotouč, ale ten nakonec proskákal brankovištěm mimo tři tyče!
    25:23 HELENIUS - 2:3
     
    25:23
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Reakce seveřanů přichází opravdu hodně rychle. Vesterinen našel na levé straně volného KONSTA HELENIUSE, který překonal brankáře Ebenstreita. Asistence: Roope Vesterinen, Joona Saarelainen.
    24:55 FLORÝK - 2:2
     
    24:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají přesilovou hru a srovnávají stav zápasu! Z vrcholu pravého kruhu pro vhazování vystřelil kapitán Kubiesa a těsně před brankářem Paananenem se povedlo DANIELU FLORÝKOVI jemnou tečí změnit dráhu kotouče tak, aby Fin nebyl schopen zareagovat. Asistence: Matěj Kubiesa, Jiří Klíma.
     
    24:39
    Vyloučení v týmu Finsko (Loponen – 2 min., nedovolené bránění).
     
    20:40
    Vasyl Špilka nabral rychlost na levé straně kluziště, natlačil se před finského obránce a snažil se bekhendem přehodit beton brankáře Paananena. To se mu ale nakonec nepovedlo a finský maskovaný muž připisuje veledůležitý zákrok!
    17:37 HELENIUS - 1:2
     
    17:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové ujeli ve třech do přečíslení a obrací zápas na svou stranu. Jeden z českých hráčů totiž upadl okolo středové čáry a ponechal seveřanům volný prostor. Vesterinen pak našel na pravé straně najíždějícího si KONTA HELENIUSE, který střelou do pravého horního růžku nedal brankáři Ebenstreitovi šanci. Asistence: Roope Vesterinen
     
    13:58
    Do velké šance se probojoval obránce Tomáš Galvas, který se z pravé strany útočného pásma proháčkoval až do mezikruží, ale v rychlosti nedokázal zasunout puk mezi betony Paananena.
    12:37 HEMMING - 1:1
     
    12:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    To je škoda, Finové srovnávají skóre zápasu. Suomi vlétli do útočného pásma, střelu Rajaly dokázal brankář Ebenstreit zneškodnit, ale puk se dostal přímo na hokejku EMILA HEMMINGA, který uklidil kotouč za bezmocného brankáře Ebenstreita. Asistence: Roope Rajala, Mikko Leppä.
     
    10:01
    Mezi kruhy dostal možnost zakončovat Loponen, ale Ebenstreit dokázal jeho pohotovou ránu vyrazit svojí vyrážečkou do rohu. První těžší zákrok pro gólmana Energie Karlovy Vary.
     
    08:24
    Vyloučení v týmu Česko (Lisler – 2 min., hákování).
     
    05:47
    Ve velké šanci se nyní objevil Ondřej Kos, který se snažil z dorážky protlačit puk za Paananenův beton, ale nezvládl puk dostatečně zvednout!
    02:06 LISLER - 1:0
     
    02:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    OSKAR LISLER se snažil využít skrumáže před finskou brankou a i když to ještě gólem neskončilo, o pár sekund později přeci jen mohl slavit. Král mu totiž vyslal ideální přihrávku na vrchol pravého kruhu pro vhazování a český forvard prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Lukáš Král.
     
    00:08
    Vyloučení v týmu Finsko (Helenius – 2 min., podrážení).

    Libor Novák

    Branky a nahrávky: 3. Lisler (Král), 25. Florýk (Kubiesa, Klíma), 48. Curran (Florýk) – 13. Hemming (Rajala, Leppä), 18. Helenius (Vesterinen), 26. Helenius (Vesterinen, Saarelainen), 34. Teshome (Leppä, Paqvalin)


    Česko: Ebenstreit (Uherek) – Galvas, Zielinski, Fibingr, Hlinský, Švec, Šmerda (A), Kubánek – Kubiesa (C), Drančák (A), Kos – Král, Špilka, Florýk – Veselský, Sikora, Klíma – Galnor, Curran, Lisler – Pohludka.
    Trenér: Milan Razým

    Finsko: Paananen (Saarinen) – Leppä, Soini (A), Marila, Jokinen, Honkonen, Vikla, Savolainen – Vesterinen, Saarelainen (C), Helenius – Hemming, Ruohonen (A), Rajala – Vääralä, Pikkarainen, Teshome – Loponen, Paqvalin.
    Trenér: Marko Kaupinnen

    Rozhodčí: Vrba – Kleprlík, Kráľ

    Diváci: 310
    bahis siteleri