Jablonec B – Živanice 1:1 (kon.) | Přepeře – Pardubice B 1:2 (kon.) | Most/Souš – Brozany 1:2 (kon.)
konec
FK Přepeře
1:2 (0:1)
FK Pardubice B
Sobota 20.08.2022, 10:30Česká fotbalová liga (B) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního fotbalového duelu v rámci České fotbalové ligy! Spolu se podíváme na duel mezi domácími Přepeřemi a hostujícími Pardubicemi. Výkop je naplánovaný na 10:30 a my u toho samozřejmě nebudeme chybět.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Přepeře: Truksa – Bína, Tvraoha, Nesvadba (C), Šulc, Martan, Pavlata, Janošík, Gebert, Bulíř, Synek.
    Náhradníci: Čamrda, Ježek, Knejzlík, D. Novák, Majer, Habr.
    Trenér: Zbyněk Houška.

    FK Pardubice B: Vošík- Svoboda (C), Řehák, Hanč, Hrnčíř, Jarkovský, Dostál, J. Novák, Kurka, Karch, Rodrigues.
    Náhradníci: Kirchner, Vencl, Sedláček, Vít, Brdička, Miláček, Šimon.
    Trenér: Pavel Němeček.

    Rozhodčí: Kolátor – Doubek, Šimeček.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    A utkání mezi Přepeřemi a Pardubicemi nám právě odstartovalo! Domácí fotbalisté nastupují kompletně v černém, zatímco ti hostující hrají v červeném.
     
    2
    Marek Bína posílal celkem zajímavý centr do vápna, jenže jen do míst, kde byla připravena obrana Pardubic. Ty se tak mohou hnát do první útočné akce.
     
    3
    Max Jarkovský dostal míč na pravé hranici vápna, ještě udělal zasekávačku a vyslal první střelu na bránu. Tu ale Truksa bez problémů chytá.
     
    4
    Hra se nám zatím rychle přesouvá z jedné strany na tu druhou, což je rozhodně dobře. Nyní se snaží kombinovat hráči v černých dresech.
     
    5
    Avšak přihrávka na pravou stranu byla zastavena, a tak šli dopředu hosté. A měli zajímavou možnost! Centr z pravé strany mířil na hráče Pardubic, který míč sice lízl, jenže gólman jej srazil na rohový kop!
     
    6
    Z toho žádné vetší nebezpečí nepřišlo, ale Pardubice vybojovali ještě autové vhazování. Následně se s míčem stáhli na polovinu, kde kombinují.
     
    7
    A hned z toho byl druhý rohový kop duelu. Petr Kurka se navíc vyšplhal nejvýše, vyslal dobrou hlavičku, ale Truksa skvělým zákrokem podržel domácí celek!
     
    8
    No, Pardubice vstoupily do utkání lépe a Přepeře mají v obraně hodně práce. Branky jsme se ale ještě nedočkali. Komu se podaří skórovat jako prvnímu?
     
    9
    Východočeši vybojovali míč na polovině hřiště, ale jejich následný nákop sebrala obrana domácích.
     
    10
    Je za námi deset minut, které se nesly ve slušném tempu. Znovu zahrozili hráči v červeném, ale tentokrát se po jejich snaze dostal míč mimo hrací plochu.
     
    11
    Petr Kurka dělal vše možné i nemožné, aby odstavil soupeře od nakopnutého balónu. To se mu ale nepovedlo, a tak domácí mohou vhazovat.
     
    13
    Ladislav Martan pelášil po pravé straně, kde si na něj počkal jeden ze soupeřů, který ho čistým skluzem obral o míč. Zatím se hraje podle pravidel.
     
    14
    Hosté jsou nadále aktivnějším celkem a Přepeře se zatím v tomto duelu pořádně nechytly.
     
    15
    Domácí hráči zkusili po delší době útočnou akci středem, ale tam byla obrana Pardubic připravena a všemu zamezila. Přesto jsou domácí znovu u míče.
     
    16
    Jenže po nedorozumění se balón dostal mimo hrací plochu a Vošík bude moci odkopávat.
     
    17
    Jakub Synek se hnal za nakopnutým balónem jako tank, ovšem Matyáš Hanč ho udržel za zády a poslal míč na gólmana, který hru otáčí na druhou stranu.
     
    18
    Po velmi dlouhé době, jestli ne vůbec poprvé, nám sudí odpískal faul! Marek Bína rozehrával na obranné polovině, ale domácí záhy o balón přišli.
     
    18
    Žlutá karta pro tým FK Přepeře (Pavel Tvaroha).
     
    19
    Hosté mohli následně rozehrávat standardní situaci. Viděli jsme vysoký centr, na který si nejvýše vyskočil Truksa, jenž schoval míč do rukavic.
     
    20
    Přepeře drží míč na svých kopačkách, ale zatím si přihrávají jen obránci daleko od soupeřovy brány.
     
    21
    Domácí fotbalisté se přece jen trochu chytli a drží míč stále na svých kopačkách. Nakonec se k nim ale přidala nepřesnost, a tak bude Vošík odkopávat.
     
    22
    Pardubice se rychle dostaly na druhou stranu a Rodrigues vyslal tvrdou ránu z hranice vápna z pravé strany. Truksa ovšem jeho pokus dokázal vyrazit.
     
    23
    Tak Východočeši mohli zahrávat další rohový kop. Štěpán Dostál se na zadní tyči probojoval k hlavičce. Ta ale byla ze záklonu, a tak mířila vysoko nad.
     
    25
    Už je za námi dvacet pět minut prvního poločasu, ovšem branky jsme se stále nedočkali Mnohem více práce má ovšem domácí gólman...
     
    26
    Jan Novák si vzal velké sousto, když chtěl přehrát rovnou dva soupeře. To se mu ale nepovedlo, navíc ještě fauloval. Volný kop pro domácí hráče.
     
    27
    Nyní navíc Přepeře vybojovaly standardní situaci z levé strany několik metrů od vápna. Jenže na centr si nejvýše vyskočil Vošík, jenž má míč v rukavicích.
     
    28
    Marek Bína poslal přízemní centr do vápna, jenže tam nikdo z jeho spoluhráčů nebyl.
     
    29
    O chvilku později z toho bude první rohový kop na domácí straně. Tento centr proskákal doslova velkým vápnem, načež jej hosté odpálili pryč.
     
    30
    Domácí celek měl nyní tlak ve vápně, ale Vošík nemusel ani jednou zasahovat!
     
    31
    Do šestnáctky Pardubic létá jeden centr za druhým a zatím to nebude mít konce. Přepeře totiž zahrávaly další rohový kop, ten však končí odkopem od brány.
     
    32
    Pardubice se mohou po delší době podívat dopředu, ovšem jsou napadány hodně vysoko. U míče je tak znovu gólman, který ale nechce míč odkopávat.
     
    33
    Tomáš Hrnčíř byl jasně podkopnut, a tak si hráči v červeném mohou v klidu rozehrát na obranné polovině. Defenziva hostů by potřebovala krátký oddych.
     
    34
    Východočeši se navíc dostali až do vápna, kde se jim povedlo udělat menší rozruch. Severočeská obrana to ovšem ustála a může jít dopředu.
     
    35
    Pardubice předvedly velmi rychlý přechod do útoku, ale Truksa nakonec zasahovat nemusel. Ani proti střele, ani proti centru, který šestnáctku přelétl.
     
    37
    Domácí si vypracovali konečně také nějakou zajímavější možnost! Z halfvoleje se snažil zakončit jeden z hráčů Přepeří, ale balón nakonec ani netrefil.
     
    38
    Marek Bína čekal na pravé straně na dlouhou přihrávku, ale hostující obránce si jej dobře pohlídal. Na druhou stranu domácí vybojovali alespoň aut.
     
    39
    Posléze vybojovali hráči v černém také rohový kop. Nižší centr se zamotal mezi hráče ve vápně, ale byli to bránící fotbalisté, kteří balón poslali do bezpečí.
     
    40
    Do konce prvního poločasu nám chybí pět minut, dočkáme se ještě přesného zásahu? Nějaké větší nastavení se očekávat nedá, hra se moc nepřerušovala.
     
    41
    Tomáš Bulíř si naběhl na parádní přenesení z levé strany na tu pravou. Následně se proti němu ale postavili dva hráči, kteří jej o balón snadno obrali.
     
    43
    Pardubice ještě vystrkují růžky na samotném konci poločasu, díky čemuž vybojovaly roh.
     
    44
    Tým Pardubice B právě vstřelil branku! A hosté se minutu před koncem poločasu dostávají do jednobrankového vedení! Hlavičku z malého vápna sice ještě Truksa fantastickým zákrokem vytáhl, jenže k odraženému míči se jako první dostal TOMÁŠ HRNČÍŘ, jenž napálil balón do sítě.
    44. HRNČÍŘ - 0:1
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Hlavní sudí dnešního duelu nenastavil ani minutku navíc, a tak nám první poločas skončil. Ze začátku duelu měli poměrně jasnou převahu hosté, ale ani jednu ze svých možností nedokázali využít. Postupem času ale začali přebírat otěže zápasu domácí, ani jim se však nepovedlo skórovat. A tak minutu před koncem přišel trest, když se za Pardubice trefil Tomáš Hrnčíř.

    Další poločas začne přibližně v 11:30.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Pardubice B:
    ze hřiště odchází Rodrigues, přichází Filip Brdička.
     
    47
    A už je před námi i druhý poločas tohoto duelu! Pardubice do něj přinesly jednu změnu, zatímco domácí trenér Houška ještě do základní jedenáctky nesahá.
     
    48
    Filip Brdička se okamžitě pustil do napadání rozehrávky soupeře, přece jen sil má nyní na rozdávání. Proti rychlým pasům domácích ale neměl moc šancí.
     
    49
    Martin Janošík nyní úplně prováhal gólovou možnost! Po dlouhém pasu byl ve vápně, trochu vlevo, úplně sám! Nedokázal si ale z první zpracovat míč, tak ještě předvedl následně zasekávačku. Místo střely ovšem poté volil další kličku a o balón přišel!
     
    50
    Přepeře si po několika následujících momentech vybojovali rohový kop, když byl míč nastřelen na přední tyč, tam jej ale srazil hráč domácích mimo.
     
    52
    Jeden z hráčů hostí byl povalen v pokutovém území, ale sudí penaltu pískat nebude a naznačuje, ať se pardubický fotbalistka zvedá, dopředu jdou domácí.
     
    53
    Jenže atak Severočechů nijak úspěšný nebyl, navíc si pomohli nedovoleným zákrokem.
     
    53
    Střídání v týmu FK Pardubice B:
    ze hřiště odchází Sedrik Řehák, přichází Ondřej Vencl.
     
    54
    Trenér Pavel Němeček už podruhé sáhl do sestavy, avšak nyní je otázkou, jestli za to nemůže zranění.
     
    55
    Pardubice to zkusily dlouhým nákopem, avšak balón skončil jen v rukavicích Truksy. Ten s ničím neváhal a poslal svůj nákop na polovinu hřiště.
     
    56
    Východočeši sice vyhráli hlavičkový souboj na půlce, jenže následně se jeden z nich dostal jen do ofsajdu, který byl odmáván, posléze hlavním i odpískán.
     
    56
    Střídání v týmu FK Přepeře:
    ze hřiště odchází Ladislav Martan, přichází Martin Ježek.

    ze hřiště odchází Vojtěch Gebert, přichází Karel Knejzlík.
     
    58
    Tak i na domácí straně jsme se dočkali prvních střídání. Přepeře potřebují zapnout hlavně v útoku, tak uvidíme, jak se to nově příchozím povede.
     
    59
    Truksa znovu neměl žádnou větší práci při chytání, jelikož hosté vyslali znovu jen dlouhý pas, na který nemohl nikdo dosáhnout. Domácí tak mohou útočit.
     
    60
    Už je za námi přesně hodina hry a domácí měli k dispozici roh. Ten sice našel hlav hráče Přepeří na zadní tyči, ale ten ze své pozice nemohl dobře zakončit.
     
    61
    Ani další akce hráčů v černém neměla žádný větší efekt. Hosté zatím v defenzivě hrají zodpovědně.
     
    63
    Severočeši sice drží míč častěji na svých kopačkách, ale vyloženou šanci se jim nedaří připravit si.
     
    64
    Střídání v týmu FK Přepeře:
    ze hřiště odchází Martin Janošík, přichází Daniel Novák.
     
    65
    Filip Brdička se pustil do napadání rozehrávky poměrně vysoko. Sice na chvilku asi trochu vyděsil jednoho ze soupeřů, ale ten to nakonec v pohodě zvládl.
     
    66
    Vošík si samozřejmě chvilku počkal, než k němu doběhne jeden ze soupeřů, načež sebral míč do rukavic. Poté jej rozehrál na obránce napravo.
     
    67
    Domácí vybojovali přímý kop, který si vzal na starosti Tomáš Bulíř. Ten vyslal poměrně zajímavý pokus, jenže míč šel jen do boční sítě Vošíkovy brány.
     
    68
    Střídání v týmu FK Přepeře:
    ze hřiště odchází Paul Joseph Karch, přichází Matěj Vít.
     
    69
    Přepeře se v posledních minutách vůbec nemusí soustředit na obranu, jelikož Pardubice skoro neútoči.
     
    70
    Do konce základní hrací doby nám chybí už jen dvacet minut a Východočeši nadále vedou o jednu branku! Udrží toto vedení až do konce duelu?
     
    71
    Hosté sice vybojovali standardní situaci, ale s vysokým centrem si obrana domácích poradila.
     
    71
    Žlutá karta pro tým FK Přepeře (Michal Pavlata).
     
    72
    Filip Brdička inkasoval tvrdý úder do hlavy a zatím zůstává ležet na hřišti. V současné době je ošetřovaný, tak uvidíme, jestli bude schopen pokračovat v duelu.
     
    73
    Hostující hráč to minimálně zkusí! Pardubice jinak mají volný kop na obranné polovině.
     
    74
    Na hřišti znovu leží jeden z hostujících hráčů. Nejspíše je to znovu Brdička, který je znovu ošetřován a tento duel pro něj s největší pravděpodobností skončil.
     
    76
    Pardubice zkusily jít dopředu rychlým pasem po zemi, avšak ten byl pro nabíhajícího hráče moc dlouhý, takže míč dojel až ke gólmanovi domácího celku.
     
    77
    Střídání v týmu FK Pardubice B:
    ze hřiště odchází Filip Brdička, přichází Tomáš Kirchner.
     
    78
    Asi není překvapením, že Vošík nijak nespěchal s odkopem od brány. Body pro hosty jsou dnes blízko.
     
    79
    Severočeši se sice dostali až do blízkosti brány, jenže míč se právě od nich dostal mimo hrací plochu. Hostující brankář tak může znovu odkopávat od brány.
     
    80
    Do konce základní hrací doby nám chybí posledních deset minut, něco se určitě bude nastavovat. Domácím se ale čas na vstřelení branky začíná krátit.
     
    81
    Hráči v černém sice drželi na balónu, jenže celá jejich akce znovu končí odkopem od brány.
     
    82
    Jaroslav Nesvadba udržel balón proti svému soupeři, díky čemuž předvedli domácí akci po pravé straně. Ta sice nedopadla, jenže je to pro ně alespoň roh.
     
    83
    Přepeře právě vstřelily branku! A po rohovém kopu máme vyrovnáno! Na centr si totiž nejlépe naskočil JAKUB SYNEK, jenž poslal hlavičkou míč do vzdálenějšího rohu. Tam gólman prostě a jednoduše být nemohl.
    83. SYNEK - 1:1
     
    85
    Je tu posledních pět minut základní hrací doby a Přepeře jsou obrovsky nabuzené vyrovnávací brankou. Naopak Pardubice se vlastně jenom brání.
     
    86
    A klidně mohlo dojít k otočce stavu! Nyní místo střely měl domácí hráč zvolit přihrávku doleva, kde byl úplně volný jeho spoluhráč. Střela totiž šla mimo.
     
    87
    Východočechům se daří držet balón daleko od své brány. Pro ně by byl bod ziskem, i když dlouho vedli. Favority sázkových kanceláří byli dnes domácí.
     
    88
    Fotbalisté v červených dresech jsou na útočné polovině a měli velkou šanci! Z pravé strany přišel skvělý centr na úplně osamoceného hráče Pardubic, který ovšem bránu minul!
     
    89
    Žlutá karta pro tým FK Přepeře (Jaroslav Nesvadba).
     
    90
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    90+1
    Přepeře měly možnost přímého kopu. K vidění byla právě střela z nějakých dvaceti metrů, jenže ta trefila jenom zeď, načež došlo k dalekému odkopu míče.
     
    90+2
    Podobnou šanci dostanou také Pardubice. Ty to mají dokonce ještě trochu lepší. Standardní situace je více na středu, navíc ještě trochu blíže bráně.
     
    90+3
    A Truksa podržel svůj tým! Viděli jsme totiž velmi dobrou střelu k pravé tyči z pohledu gólmana, jenže ten se tam stihl natáhnout a míč vyrazit na rohový kop!
     
    90+3
    Tým Pardubice B právě vstřelil branku! Jenže z toho se hosté prosazují a jdou si dnes pro tři body! Na zadní tyči byl totiž nejvíce aktivní ONDŘEJ VENCL, který dostal balón za brankovou čáru. Obrovská radost na straně Východočechů.
    90+3. VENCL - 1:2
     
    90+5
    Domácí se sice nevzdávají, ale jejich pokusy o útoky vypadají přece jen trochu zoufale.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Druhý poločas nám přinesl poměrně dramatickou podívanou. Přepeře v něm byly lepší, a tak se v třiaosmdesáté minutě dočkaly zaslouženého vyrovnání, když se po rohovém kopu trefil Jakub Synek. Vypadalo to tedy na dělbu bodů, jenže ve třetí nastavené minutě měli roh také hosté, a ti ho zásluhou Ondřeje Vencla dokázali využít. V dnešním duelu tedy zvítězily Pardubice 2:1.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:22:02)

    Denisa Józsová

    Branky: 83. Synek – 44. Hrnčíř, 90+3. Vencl

    Karty:   18. Tvaroha (PRP), 71. Pavlata (PRP), 89. Nesvadba (PRP)


    FK Přepeře: Truksa – Bína, Tvraoha, Nesvadba (C), Šulc, Martan (57. Ježek), Pavlata, Janošík (64. D. Novák), Gebert (57. Knejzlík), Bulíř, Synek.
    Náhradníci: Čamrda, Ježek, Knejzlík, D. Novák, Majer, Habr.

    Trenér: Zbyněk Houška.

    FK Pardubice B: Vošík – Svoboda, Řehák (C) (53. Vencl), Hanč, Hrnčíř, Jarkovský, Dostál, J. Novák, Kurka, Karch (68. Vít), Rodrigues (46. Brdička, 77. Kirchner).
    Náhradníci: Kirchner, Vencl, Sedláček, Vít, Brdička, Miláček, Šimon.

    Trenér: Pavel Němeček.

    Rozhodčí: Kolátor – Doubek, Šimeček
    bahis siteleri