Hertha – Dortmund 0:1 (kon.) | Hoffenheim – Augsburg 1:0 (kon.) | Mohuč – Leverkusen 0:3 (kon.)
RB Lipsko – Wolfsburg 2:0 (kon.) | Schalke – Union Berlín 1:6 (kon.) | Bayern – Mönchengladbach 1:1 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
0:3 (0:3)
Bayer Leverkusen
Sobota 27.08.2022, 15:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Německá Bundesliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Rozhodčí Dingert se poradil s čárovým rozhodčím, poté Mitchelu Bakkerovi udělil žlutou kartu. Vzhledem k tomu, že je druhá, tak nizozemský fotbalista míří předčasně do sprch. Leverkusen bude dohrávat s osmi hráči v poli!
     
    77
    Piero Hincapié zatáhl pronikajícího Widmera a po zásluze je mu udělena druhá žlutá karta. Hostující fotbalista se zlobí, ale řekl bych, že protestuje především proti chybně udělené žluté kartě ze druhé minuty zápasu. Domácí budou rozehrávat přímý kop!
     
    76
    Právě Mitchel Bakker se snažil zastavit rozehrávajícího gólmana Zentnera. Sudí Dingert je nekompromisní, vytahuje žlutou kartu.
     
    70
    Delano Burgzorg si obhodil Andricha, následně šel ochotně na zem. Také domácí fotbalista vidí žlutou kartu za simulování.
     
    60
    Bayer postupoval do přečíslení, Diaby ale nechal balón za sebou. Poté posouval na Schicka, který chytře přenechal na Jeremieho Frimponga. Ten si předkopl míč před Zentnerem a šel si pro penaltu. Sudí Dingert vytahuje žlutou kartu za simulování, Ghaňan si zbytečně kazí dojem z dnešního výkonu.
     
    45
    Nebezpečný zákrok Roberta Andricha, který měl svou nohu hodně vysoko a po zásluze vidí žlutou kartu. Standardka pro Mohuč!
     
    3
    Opakované záběry daly za pravdu hostujícímu hráči. Rozhodčí přesto vytahuje úvodní žlutou kartu, Piero Hincapié jen nevěřícně kroutí hlavou.

    Štěpán Slovák

    Branky: 29. Burkardt (vla.), 39. Frimpong (Diaby), 41. Frimpong

    Karty:   70. Burgzorg (MAI) – 3. Hincapié (LEV), 45. Andrich (LEV), 60. Frimpong (LEV), 76. Bakker (LEV)   77. Hincapié (LEV), 90+4. Bakker (LEV)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 14:2. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:12.
    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Bell, Hack (46. Tauer), Leitsch – Widmer (C), Stach, Kohr (66. Barreiro), Martín (73. Caci) – Burkardt (46. Burgzorg), Fulgini (46. I Če-song) – Onisiwo.
    Náhradníci: Dahmen – Barkok, Fernandes, Mustapha.

    Trenér: Bo Svensson

    Bayer Leverkusen: Hrádecký (C) – Frimpong (71. Kossounou), Tah, Tapsoba, Hincapié – Andrich, Demirbay (80. Amiri) – Diaby (80. Fosu-Mensah), Palacios (71. Aránguiz), Bakker – Schick (83. Azmún).
    Náhradníci: Lomb – Sinkgraven, Paulinho, Hložek.

    Trenér: Gerardo Seoane

    Rozhodčí: Christian Dingert
    bahis siteleri