Hertha – Dortmund 0:1 (kon.) | Hoffenheim – Augsburg 1:0 (kon.) | Mohuč – Leverkusen 0:3 (kon.)
RB Lipsko – Wolfsburg 2:0 (kon.) | Schalke – Union Berlín 1:6 (kon.) | Bayern – Mönchengladbach 1:1 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
0:3 (0:3)
Bayer Leverkusen
Sobota 27.08.2022, 15:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Německá Bundesliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Poslední příležitost měl Widmer po centru Stacha. Domácí kapitán hlavičkoval na bližší tyčku, kterou těsně minul. Víc už se pravděpodobně nestane!
     
    90+4
    Rozhodčí Dingert se poradil s čárovým rozhodčím, poté Mitchelu Bakkerovi udělil žlutou kartu. Vzhledem k tomu, že je druhá, tak nizozemský fotbalista míří předčasně do sprch. Leverkusen bude dohrávat s osmi hráči v poli!
     
    90
    Závar před Hrádeckým! I Če-song neprostřelil chumel hráčů, ale k odraženému balónu se na malém vápně dostal Widmer. Ten z výborné pozice zakončoval vysoko nad!
     
    83
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen:
    ze hřiště odchází Patrik Schick, přichází Sardár Azmún.
     
    80
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen:
    ze hřiště odchází Kerem Demirbay, přichází Nadiem Amiri.
    ze hřiště odchází Moussa Diaby, přichází Timothy Fosu-Mensah.
     
    80
    Obrovská příležitost Mohuče, domácím dnes není přáno! Onisiwo se obtočil kolem bránícího Tapsoby, míč po jeho následné střele proletěl pár čísel vedle hostující branky!
     
    77
    Piero Hincapié zatáhl pronikajícího Widmera a po zásluze je mu udělena druhá žlutá karta. Hostující fotbalista se zlobí, ale řekl bych, že protestuje především proti chybně udělené žluté kartě ze druhé minuty zápasu. Domácí budou rozehrávat přímý kop!
     
    76
    Právě Mitchel Bakker se snažil zastavit rozehrávajícího gólmana Zentnera. Sudí Dingert je nekompromisní, vytahuje žlutou kartu.
     
    73
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05:
    ze hřiště odchází Aaron Martín, přichází Anthony Caci.
     
    71
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen:
    ze hřiště odchází Jeremie Frimpong, přichází Odilon Kossounou.
    ze hřiště odchází Exequiel Palacios, přichází Charles Aránguiz.
     
    70
    Delano Burgzorg si obhodil Andricha, následně šel ochotně na zem. Také domácí fotbalista vidí žlutou kartu za simulování.
     
    66
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05:
    ze hřiště odchází Dominik Kohr, přichází Leonardo Barreiro.
     
    60
    Bayer postupoval do přečíslení, Diaby ale nechal balón za sebou. Poté posouval na Schicka, který chytře přenechal na Jeremieho Frimponga. Ten si předkopl míč před Zentnerem a šel si pro penaltu. Sudí Dingert vytahuje žlutou kartu za simulování, Ghaňan si zbytečně kazí dojem z dnešního výkonu.
     
    55
    Vzrušení před bránou Hrádeckého! Burgzorg si posunul míč a zdálo se, že byl faulován Tapsobou. Hra ale pokračovala a k ráně z nějakých dvaceti metrů napřáhl Martín, po jehož pokusu se balón zastavil na břevnu!
     
    46
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05:
    ze hřiště odchází Alexander Hack, přichází Niklas Tauer.
    ze hřiště odchází Jonathan Burkardt, přichází Delano Burgzorg.
    ze hřiště odchází Angelo Fulgini, přichází I Če-song.
     
    45
    Nebezpečný zákrok Roberta Andricha, který měl svou nohu hodně vysoko a po zásluze vidí žlutou kartu. Standardka pro Mohuč!
     
    41
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Obránce Hack chtěl hlavičkou posunout na Leitsche, avšak ten zaváhal a do samostatného úniku zprava uháněl JEREMIE FRIMPONG. Ten udělal chytrou kličku do pravé strany, následně z mírného úhlu trefoval prázdnou branku! Fotbalista Ghany skóruje podruhé během necelých dvou minut, v Opel Aréně je úplné ticho!
     
    39
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Rozdíl ve skóre je už dvoubrankový! Diaby na polovině hřiště oklamal hned oba domácí stopery, dostal se mezi ně a pospíchal sám na branku. Do trháku se s ním vydal i JEREMIE FRIMPONG, kterého Diaby vybídl ke skórování. To snad ani nešlo nedat! Asistence: Moussa Diaby.
     
    29
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Po centru Demirbaye se balón odrazil jen kousek za velké vápno, odkud ke střele napřáhl Palacios. Míč šel viditelně vedle branky, jenže v chumlu hráčů zasáhl nohu domácího smolaře JONATHANA BURKARDTA, od které šel do sítě!
     
    19
    Kohr teď nadýchaným obloučkem hledal Widmera. Těsně před ním hlavičkoval hostující obránce Bakker, avšak ten to domácímu kapitánovi připravil jako na zlatém podnose. Widmerovu střelu z nějakých devíti metrů zastavil Hrádecký!
     
    6
    Stoprocentní příležitost pro Mohuč! Po centru Onisiwa z levé strany se do zakončení z malého vápna prodral Fulgini. Ten ale tváří v tvář Hrádeckému neuspěl!
     
    3
    Opakované záběry daly za pravdu hostujícímu hráči. Rozhodčí přesto vytahuje úvodní žlutou kartu, Piero Hincapié jen nevěřícně kroutí hlavou.

    Štěpán Slovák

    Branky: 29. Burkardt (vla.), 39. Frimpong (Diaby), 41. Frimpong

    Karty:   70. Burgzorg (MAI) – 3. Hincapié (LEV), 45. Andrich (LEV), 60. Frimpong (LEV), 76. Bakker (LEV)   77. Hincapié (LEV), 90+4. Bakker (LEV)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 14:2. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:12.
    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Bell, Hack (46. Tauer), Leitsch – Widmer (C), Stach, Kohr (66. Barreiro), Martín (73. Caci) – Burkardt (46. Burgzorg), Fulgini (46. I Če-song) – Onisiwo.
    Náhradníci: Dahmen – Barkok, Fernandes, Mustapha.

    Trenér: Bo Svensson

    Bayer Leverkusen: Hrádecký (C) – Frimpong (71. Kossounou), Tah, Tapsoba, Hincapié – Andrich, Demirbay (80. Amiri) – Diaby (80. Fosu-Mensah), Palacios (71. Aránguiz), Bakker – Schick (83. Azmún).
    Náhradníci: Lomb – Sinkgraven, Paulinho, Hložek.

    Trenér: Gerardo Seoane

    Rozhodčí: Christian Dingert
    bahis siteleri