Mountfield HK – Grenoble cz 3:2 (kon.) | Tappara – HC Slovan 2:0 (kon.) | Rögle BK – Fehérvár 7:1 (kon.)
Mnichov – Rapperswil 5:4 (po pr.) | Lublaň – TPS 2:4 (kon.) | Zürich – Katowice 5:1 (kon.)
Zug – Wolfsburg 4:3 (po pr.) | Eisbären – Frölunda 2:3 (kon.)
konec
Rögle BK
7:1 (3:1, 2:0, 2:0)
Fehérvár AV19
Čtvrtek 08.09.2022, 18:05 • Catena Arena, Ängelholm • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:29
    A co teprve teď. Na trestnou lavici usedl Adrew Sarauer (FEH), jenž obdržel menší dvouminutový trest podrážení a domácí si ještě zahrají přesilovou hru.
     
    54:08
    Domácí hokejisté půjde ještě pykat na trestnou lavici, kam usedá obránce Adam Engström (RGL). Domácí bek vyfasoval menší dvouminutový trest za hákování.
     
    46:08
    Rozhodčí chystají opět vylučovat. Janos Hari (FEH) půjde na trestnou lavici za hákování a Rögle si po komerční přestávce zahraje další přesilovou hru.
     
    25:06
    Pozor. Dalšími vyloučenými hráči jsou z domácích řad mladičký útočník Marco Kasper (RGL) a z hostujícího týmu je to Gleason Fournier (FEH).
     
    25:06
    Ano, domácí hokejisté budou hrát přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl Andrew Sarauer (FEH) za hrubost. Rögle má k dispozici klasickou početní výhodu.
     
    21:22
    Síly na ledě se vyrovnají. Marco Kasper si svým dobrým pohybem vynutil faul právě Alexandera Petana (FEH), který dostal od rozhodčích dvě minuty za sekání.
     
    20:36
    A je to obránce Tony Sund (RGL), který vyfasoval dvě trestné minuty za držení hole. Fehérvár si zahraje přesilovou hru, ve které bude mít šanci udeřit.
     
    16:50
    Teď už se však vylučovat bude určitě. Alex Petan (FEH) vyfasoval od sudích menší dvouminutový trest za hákování a už sedí na lavici hanby. Domácí hrají přesilovku.
     
    02:52
    Přesilová hra hostí rychle končí. Na trestnou lavici pro změnu zavítal obránce Andrew Sarauer (FEH), který vyfasoval dvě trestné minuty za hákování
     
    02:35
    Bude se poprvé v utkání vylučovat. Na trestnou lavici usedl Adam Edström (RGL), který vyfasoval menší dvouminutový trest za nedovolené bránění.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 6. Rosdahl (Sheen), 8. Sund (Kasper), 12. Kasper (Lyrenäs, Mozík), 32. Lesund (Tambellini, Zaar), 39. Edström (Kapla, Rosdahl), 48. Sheen (Tambellini, Wallinder), 54. Lyrenäs – 16. Sarauer (Nemeth, Magosi)


    Rögle BK: Clang (Rifalk) – Sund, Jonsson, Mozík, Wallinder, Kapla, Lesund, Engström – Everberg, Tambellini, Zaar – Larsson, Kasper, Stål Lyrenäs – Sheen, Ferguson, Rosdahl – Edström, Sjödin, Niederbach – Strömgren.
    Trenér: Cam Abbott

    Fehérvár AV19: Roy (D. Horvath) – Stipsicz, Nilsson, Fournier, M. Horvath, Betker, Szabo, Dobmayer – Newell, Hari, Kuralt – Erderly, Findlay, Petan – Vertes, Bartalis, Terbocs – Magosi, Sarauer, Nemeth.
    Trenér: Kevin Constantine

    Rozhodčí: Hebeisen, Sjöqvist – Svensson, Persson
    bahis siteleri