Ostrava – Pardubice 3:0 (kon.) | Jablonec – Hr. Králové 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Slovácko 1:1 (kon.)
Bohemians 1905 – Liberec 0:2 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 6:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
6:1 (3:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Neděle 11.09.2022, 19:00 • Fortuna Arena, Praha-Vršovice • FORTUNA:LIGA • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Vítám všechny fotbalové nadšence u osmého kola FORTUNA:LIGY, v němž se proti sobě postaví SK Slavia Praha a SK Dynamo České Budějovice. Sešívaní ve čtvrtek odehráli střetnutí v evropských pohárech, přesto jsou obrovským favoritem na vítězství.
     
    Pokud svěřenci Jindřicha Trpišovského zvítězí, dotáhnout se zpátky k rivalovi z Plzně. V dosavadním průběhu posbírala Slavia šestnáct bodů, když hned pětkrát zvítězila. Mužstvo z Edenu nestačilo pouze na Hradec Králové a v posledním střetnutí remizovala se Slováckem. Domácí celek se může pyšnit nejlepším útokem, vždyť soupeřům nastřílel už pětadvacet gólů. Nejlepším střelcem Pražanů pak je Stanislav Tecl, jenž už šestkrát přesně zamířil a vede tabulku střelců. Spolufavoritovi na titul se postaví České Budějovice, v nichž propukly problémy mezi trenérem a Jakubem Horou. Zda to tým poznamená, to ukáží až následující týdny. Jihočeši v sedmi duelech nasbírali osm bodů a nacházejí se na jedenácté příčce. V posledním zápase nestačili na Mladou Boleslav, která je ve FORTUNA:LIZE přeskočila. Nejlepším střelcem Dynama pak je se dvěma góly Michal Škoda.
     
    Poslední vzájemné střetnutí se odehrálo v březnu letošního roku a z nejnižšího možného vítězství se radovala Slavia. O jedinou trefu zápasu se postaral Ondřej Lingr. Poslední soutěžní vzájemné vítězství Českých Budějovic se datuje až do listopadu roku 2012. Jihočeši na svém stadionu vyhráli 2:1, když se prosadili Jakub Řezníček a Ivo Táborský.
     
    Střetnutí mezi Slavií a Českými Budějovicemi startuje v neděli od 19 hodin. Ze souboje je pro vás připravený podrobný textový přenos, jímž vás provede Michal Luxa. Doufejme, že nás čeká zajímavé střetnutí, které nás bude bavit.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního střetnutí, které startuje zhruba za pětapadesát minut. Oba celky odtajnily sestavy, a tak si je za pár okamžiků představíme.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Slavia Praha: Mandous – Douděra, Ousou, Holeš (C), D. Jurásek – Masopust, Provod, Tiéhi, Lingr, Schranz – Tecl.
    Náhradníci: O. Kolář – Olayinka, Jurečka, Usor, Oscar, Ewerton, Hromada, Kačaraba, M. Jurásek.
    Trenér: Jindřich Trpišovský.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Janáček – Sladký, Králik (C), L. Havel, Skovajsa – Čmelík, Grič, Hora I, P. Hellebrand – Potočný, Zajíc.
    Náhradníci: Šípoš – Čoudek, Čavoš, Hais, Dav. Krch, Matoušek I, Penner, Sluka, Švec.
    Trenér: Jozef Weber

    Rozhodčí: Michal Křepský – Kamil Hájek, Petr Antoníček.
     
    Tomáš Holeš měl z evropských pohárů zdravotní potíže, při rozcvičování zjistil, že není schopen nastoupit do střetnutí, a tak ho ve stoperské dvojici nahradí Taras Kačaraba.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí dnešního zápasu pan Michal Křepský dal pokyn k zahájení zápasu. Balonu se chopila Slavia a Taras Kačaraba nakopl míč na pravou stranu, kde hlavičkový souboj nezvládl Lukáš Masopust.
     
    2
    Po levé straně putoval na útočnou polovinu Patrik Hellebrand, který vybojoval autové vhazování. Po rozehrání se k centru už nedostal Roman Potočný, a tak hrají sešívaní.
     
    3
    Do dnešního duelu nastoupila Slavia v tradičních červenobílých dresech, naopak České Budějovice hrají v černé sadě, Vraťme se ale na trávník, kde kombinují Pražané.
     
    3
    Povedený centr posílal před branku švédský obránce Aiham Ousou, jehož centr měl hledat Stanislava Tecla. Ovšem Martin Sladký balon prodloužil mimo hrací plochu, bude se vhazovat.
     
    4
    Další nebezpečný centr letěl před branku Jihočechů, ovšem na správném místě se znovu nacházel Martin Sladký. Slavia rozehrála rohový kop na zadní tyčku, ale hlavička Ondřeje Lingra byla hodně nepřesná.
     
    6
    Jeden z domácích hráčů podklouzl na pravé straně, a tak pas Českých Budějovic letěl na polovinu, kde se pohyboval Lukáš Skovajsa. Po chvíli centroval z pravé strany Jakub Hora, jenž našel jen bránícího soupeře.
     
    7
    Martin Sladký prohrál souboj v pokutovým územím, a tak David Jurásek odcentroval před branku. Před Ondřejem Lingrem zívala odkrytá branka. Ale hlavička mířila jen doprostřed branky, kam se stihl vrátit Martin Janáček, jenž předvedl parádní zákrok.
     
    9
    Na polovině domácího celku zůstal ležet Christ Tiéhi, který avizuje, že dostal loktem do zad. Hlavní rozhodčí tak raději hru přerušil, ale vše bude v pořádku. Francouzský záložník bude schopen pokračovat v utkání.
     
    10
    Sešívaní výborně vstoupili do zápasu, ale hosté se pomalu osmělují a už se také objevují na útočné polovině. Za centrem se na první tyči natahoval Roman Potočný, avšak Aiham Ousou byl blíže balonu.
     
    11
    Lukáš Provod chtěl roztáhnout hru na pravou stranu, ale krajní obránce se vrátil do přesné pozice. A tak před branku centroval až Lukáš Masopust, ale ani jeho centr neměl šanci na úspěch.
     
    12
    Nalevo měl hodně prostoru David Jurásek, který směřoval centr na zadní tyčku, avšak Lukáš Masopust se ke střele nedostal. Slavia alespoň vhazovala, ale další akce ji nevyšla a bude se kopat jen od branky Dynama.
     
    13
    Dalším centrujícím hráčem byl Ondřej Lingr, na jehož pas si počíhal Lukáš Havel. České Budějovice se znovu osvobozují jen odkopem ke středové čáře.
     
    14
    Lukáš Provod uvolnil na levé straně Davida Juráska, který směřoval přízemní pas před branku. Jenomže hostující obrana znovu spolehlivě zasáhla.
     
    15
    Provodův centr mířil na Ivana Schranze, kterého si pohlídal Lukáš Havel. Slavia už rozehrála další rohový kop, centr na zadní tyčku ke spoluhráči neprošel.
     
    16
    David Jurásek dostal další šanci na centr, který tentokrát odvrátil Lukáš Čmelík. Rohový kop mířil na zadní tyčku, kde byl osamocený David Douděra, jehož zakončení vyrazil Martin Janáček na další roh!
     
    17
    Rohový kop z druhé strany znovu mířil nebezpečně před branku, kde si s ním ale hráči v černých dresech poradili. Slavia začíná utahovat smyčku, České Budějovice potřebují udržet míč.
     
    18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní rozehrávali další centr, který David Jurásek poslal na malé vápno, kde do vzduchu nejvýše vystoupal STANISLAV TECL. Lukáš Havel a Tomáš Zajíc na sebe jen koukají, čí že to byl hráč – 1:0. Asistence: David Jurásek.
    18. Stanislav TECL - 1:0
     
    20
    Obrana Českých Budějovic je od začátku zápasu pod velkým tlakem a už inkasovala. Pokud chtějí hostující hráči myslet na body, musejí přidat a nebo zúročit nějaký protiútok.
     
    21
    Autové vhazování před branku prodloužil Lukáš Havel a Aleš Mandous okamžitě otáčí kormidlem hry, České Budějovice nejsou v obraně připravené.
     
    21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavii akce nevyšla na jedničku, protože Dynamo poslalo míč za postranní lajnu. Stanislav Tecl se balonu rychle chopil a hodil jej na rozeběhnutého IVANA SCHRANZE, který chladnokrevně proměnil – 2:0. Asistence: Stanislav Tecl.
    21. Ivan SCHRANZ - 2:0
     
    23
    Na pravé straně se rozeběhl Lukáš Čmelík, jehož centr mířil před branku, kde celou situaci vyřešil Aleš Mandous. Slavia je v pohodě a dělá si na hrací ploše absolutně co chce.
     
    24
    České Budějovice chvíli drželi míč, ale napadání soupeře nezvládly. Za dlouhým pasem mířil Stanislav Tecl, s jehož centrem spoluhráči dobře nenaložili.
     
    26
    Pražané se drželi blízko pokutovému území, kam znovu centr poslal Christ Tiéhi. Avšak David Jurásek už se vracel na svou pozici, a tak se bude kopat od jihočeské branky.
     
    26
    A mohlo to být o tři, když zakončení Davida Juráska přizvedl konečky prstů Martin Janáček. Slavia sice branku nevstřelila, ale je velmi nebezpečná a má chuť otevřít si znovu střelnici.
     
    28
    Slavia dlouhou dobu kombinovala na pravé straně, kde jednu z přihrávek zachytil Roman Potočný. České Budějovice se přesouvají na útočnou polovinu.
     
    29
    Ze střední vzdálenosti se tentokrát napřáhl Martin Sladký, jehož pokus zamířil doprostřed branky, kde se s první zákrokem nacházel také Aleš Mandous.
     
    30
    S dalším centrem Slavie přispěchal Ondřej Lingr, který hledal kapitána Stanislava Tecla. Ovšem před ním dobře postavený Martin Králik, který míč odehrál do bezpečných míst.
     
    32
    Slavia na zeleném pažitu dominuje a zatím to nevypadá, že by měla povolit, ba naopak. Sešívaní se nacházejí na útočné polovině, kde v poklidu kombinují.
     
    33
    Aiham Ousou vyslal na pravé straně Davida Douděru, jehož centr našel Davida Juráska, který trefil prvního bránícího hráče. O dorážku se mohl pokusit ještě Ivan Schranz, který byl dezorientovaný. Následný pokus Slavie zamířil zpoza vápna vedle levé tyče.
     
    34
    V pokutovém území po souboji upadl Ondřej Lingr, avšak akce Slavie pokračovala. Na levé straně šestnáctky se nacházel Ivan Schranz, jehož zakončení mířilo na hostujícího brankáře. Navíc se bude ještě prohlížet video!
     
    35
    Pokutový kop Slavia rozehrávat nebude. Řekněme si, že by to byla hodně přísná penalta.
     
    36
    Na hrací ploše zůstal ležet Lukáš Čmelík, jehož zdravotní stav zkontroloval hlavní rozhodčí. Hostující hráč je v pořádku, a tak se může pokračovat.
     
    37
    Balon proti noze dostal Christ Tiéhi, který se snažil technickým pokusem trefit pravý horní růžek branky. Jenomže míč letěl pouze vedle českobudějovické brány.
     
    38
    Jdeme do koncovky prvního poločasu, který patřil Slavii, což se očekávalo už před samotným zápasem. České Budějovice dál předvádějí ztráty, a tak si jejich obrana nemůže odpočinout.
     
    40
    Dlouhý nákop Český Budějovic si pohlídal David Jurásek, který předskočil soupeře. Pražané tak znovu otáčejí kormidlem hry a míří do útoku.
     
    41
    Po ztrátě se chtěl k balonu vrátit Lukáš Masopust, ovšem fauloval Patrika Hellebranda, jenž to ve Slavii také zná. České Budějovice se postupně posouvají na útočnou polovinu.
     
    42
    Otevřený prostor měl na pravé straně před sebou David Douděra, na kterého také mířila delší přihrávka, kterou krajní obránce Slavie na hrací ploše nezastihl.
     
    43
    Za domácí obranu si zabíhal Jakub Grič, ovšem českobudějovický pas mířil jen za postranní lajnu, a tak bude vhazovat David Jurásek.
     
    44
    Dynamo se snaží o pasy za obranu, ale další z nich nedoběhl Lukáš Čmelík. Bude se rozehrávat od branky Aleše Mandouse.
     
    45+1
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další parádní akce mužstva z Edenu! Christ Tiéhi poslal pas za obranu, kam zabíhal Ivan Schranz, jenž výborně míč zalepil. Okamžitě po něm vyběhl Martin Janáček, avšak slovenský záložník Slavie poslal balon za vápna a STANISLAV TECL zamířil milimetrově přesně, když míč poslal mezi českobudějovickými obránci – 3:0. Asistence: Ivan Schranz.
    45+1. Stanislav TECL - 3:0
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Dlouho byl všem pro smích, ovšem v letošní sezoně se Stanislav Tecl nachází v reprezentační formě. Slavistický kapitán zaznamenal v prvním poločase dvě branky a jedním gólem ho ještě doplnil Ivan Schranz. Sešívané duo tak funguje na jedničku, z čehož celý tým těží. Pokud budeme hodnotit první poločas patřil domácímu celku, který soupeře téměř nestále zamykal před jeho vápnem. Naopak České Budějovice ani neudrží míč, což jim je zatím osudné, protože tím přetěžují vlastní obranu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
    ze hřiště odchází Patrik Hellebrand, přichází Jakub Švec,
    ze hřiště odchází Lukáš Čmelík, přichází Patrik Čavoš.
     
    47
    Po rozehrání druhého poločas byly České Budějovice na útočné polovině, ale ke střele se neprobojovali. Vypadá to, že by Jihočeši mohli být mnohem aktivnější.
     
    48
    Z jedné chtěl přihrávat na Tecla Lukáš Provod, ovšem míče se zmocnil Lukáš Havel, ale také jeho přihrávka na pravou stranu byla nepřesná. Tohle nemohl Jakub Švec mít, a tak hraje znovu Slavia.
     
    49
    Dnes slaví čtyřiapadesáté narozeniny Jaroslav Tvrdík, jemuž hráči dávají zatím pěkný dárek. Vraťme se na zelený pažit, kde Christ Tiéhi poslal centr na zadní tyč, kde se k zakončení nedostal Taras Kačaraba.
     
    50
    Slavia rozehrávala rohový kop, na který si naskakoval Taras Kačaraba, jenž se nacházel v záklonu, a tak jeho zakončení mířilo vysoko nad branku Českých Budějovic.
     
    51
    David Jurásek u postranní čáry nezpracoval balon, k němuž se zadarmo dostalo Dynamo. Český Budějovice přehráli míč na pravou stranu, kde Sladkému klička nevyšla.
     
    52
    Krajní obránce David Jurásek jezdí po lajně jako pila a poslal před branku další centr, který odvrátil Lukáš Skovajsa. za ním už číhal Stanislav Tecl.
     
    52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jednatřicet zápasů čekal LUKÁŠ MASOPUST na vstřelenou branku a dočkal se opravdu parádního gólu! Roman Potočný přihrával na střed, ale tam se ho chopil záložník Slavie, který parádní ranou zamířil do levého horního rohu branky – 4:0.
    52. Lukáš MASOPUST - 4:0
     
    54
    Na levé straně měl hodně prostoru Lukáš Provod, který měl před brankou tři spoluhráče. Ovšem ve vápně nejvýše vystoupal Martin Králik, jenž balon odvrátil na další rohový kop.
     
    55
    David Jurásek přeběhl hrací plochu, aby rozehrál rohový kop. Jeho centr mířil na zadní tyč, odkud byl odvrácený. Avšak Slavia vrátila balon zpátky, jenomže Taras Kačaraba hlavou minul.
     
    56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Kouzlo Aleše Mandouse je u konce, České Budějovice dávají alespoň čestnou branku. Z velké dálky se napřáhl ROMAN POTOČNÝ, jehož pokus přesně zapadl pod horní tyčku a domácí brankář byl v pozici diváka – 4:1.
    56. Roman POTOČNÝ - 4:1
     
    58
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je Jakub Grič (Č. Budějovice), který zastavil v pozici posledního obránce unikajícího Lukáše Masopusta. Hostující hráč může být rád, že nešel dříve pod sprchy!
     
    59
    Tak pozor, Michal Křepský je kolegou u videa volán k monitoru. Půjde se Jakub Grič předčasně sprchovat?
     
    60
    Hostující hráč byl sice poslední, ale Lukáš Masopust ho neměl v moci. Navíc se jednalo o přihrávku do běhu, a tak zůstaneme u žlutého napomenutí!
     
    61
    Blízko hattricku byl Stanislav Tecl, jehož hlavička byla nepřesná. Slavistický kapitán si tak musí počkat na další příležitost.
     
    63
    České Budějovice se uvolnily na pravé straně, odkud odcentroval Martin Sladký. Po balonu se skluzem natahoval Patrik Čavoš, který míč nezískal a navíc se dopustil nedovoleného zákroku.
     
    64
    Kombinaci Slavie se snažil roztáhnout Christ Tiéhi, jemuž pas nesedl, a tak se balonu zmocnil Martin Janáček. Dynamo se tak může soustředit na útočnou akci.
     
    65
    Před malou chvíli Michal Křepský červenou kartu neudělil, ovšem teď už ji vytáhl. Jakub Hora se položil do skluzu, zvedl porážku a trefil Davida Douděru.
    65. Hora vystrčil podrážku nahoru a trefil Douděru, červená!
     
    65
    Žlutou kartu uviděl také Roman Potočný (Č. Budějovice), který si pustil pusu na špacír.
     
    66
    Slavia právě vstřelila branku!
    Krásnou branku vstřelila Slavia, která tak válcuje dalšího soupeře. David Jurásek poslal centr mezi obránce, kam si naběhl ONDŘEJ LINGR, jenž už měl v malém vápně snadnou pozici – 5:1. Asistence: David Jurásek.
    66. Ondřej LINGR - 5:1
     
    68
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
    ze hřiště odchází Tomáš Zajíc, přichází David Krch.
     
    68
    Střídání v týmu SK Slavia Praha:
    ze hřiště odchází Ondřej Lingr, přichází Ewerton,
    ze hřiště odchází Ivan Schranz, přichází Václav Jurečka,
    ze hřiště odchází David Douděra, přichází Moses Usor.
     
    69
    Po vystřídání napadal Martin Janáčka domácí kapitán, kterého českobudějovický gólman trefil. Stanislav Tecl pak z úhlu netrefil prázdnou branku a podruhé dnes odmítl radost z hattricku.
     
    70
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
    ze hřiště odchází Jakub Grič, přichází Branislav Sluka.
     
    71
    Slavia právě vstřelila branku!
    Demolice jihočeského mužstva pokračuje! Lukáš Provod si na levé straně počkal, až mu zaběhne David Jurásek, který přihrál na hranici vápna. EWERTON si ještě vylepšil pozici a s pomocí Lukáše Havla dopravil míč za brankovou čáru – 6:1. Asistence: David Jurásek.
    71. EWERTON - 6:1
     
    73
    Střídání v týmu SK Slavia Praha:
    ze hřiště odchází David Jurásek, přichází Matěj Jurásek.
     
    74
    Centr ze standardní situace neodehrál Lukáš Havel, a tak musel rychle reagovat Martin Janáček, který měl navíc štěstí, že se k dorážce ještě nedostal Christ Tiéhi.
     
    76
    České Budějovice vybojovaly rohový kop, který byl přetažený, a tak jej před branku vracel Martin Sladký. Celou situaci dobře vyhodnotil Aleš Mandous, ale šešívaní se daleko nedostali a budou bránit další roh.
     
    77
    Potočného centr byl na první tyči prodloužený, jenomže domácí brankář byl znovu připravený zasáhnout. Slavia tak po chvíli znovu otáčí hru na svou útočnou polovinu.
     
    78
    Střídání v týmu SK Slavia Praha:
    ze hřiště odchází Lukáš Provod, přichází Jakub Hromada.
     
    79
    Domácí rozehráli další roh krátkou přihrávkou a Christ Tiéhi v pohodě přešel přes soupeře a posílal další přihrávku před branku. Obránci Českých Budějovic byli tentokrát dobře postaveni a míč odehráli.
     
    80
    Ještě deset minut bude pokračovat dnešní utkání, ovšem hráči by asi nejraději vhodili na hrací plochu ručník a ukončili jej.
     
    81
    Krásným přenesením hry se prezentoval Jakub Hromada, který našel Matěje Juráska. Jeho centr mířil před branku, ale narazil jen na bránícího soupeře.
     
    82
    Střídající Branislav Sluka (Č. Budějovice) se položil na zem a následně přes něj přepadl Aiham Ousou. Hostující hráč se vydal vynadat pomeznímu rozhodčímu, za což uviděl žlutou kartu.
     
    Dnešní utkání sleduje 11 312 diváků.
    Jediný fanoušek Dynama ve venkovním sektoru
     
    84
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
    ze hřiště odchází Roman Potočný, přichází Daniel Hais.
     
    85
    Martin Sladký se snažil na pravé straně vysunout nově příchozího Daniela Haise, kterého atakovala dvojice soupeřů, ale českobudějovický útočník vybojoval autové vhazování.
     
    86
    Zpoza vápna nejprve pálil Branislav Sluka, jehož pokus byl zablokovaný. O chvíli později to zkoušel také David Krch, jehož snažení mířilo na Aleše Mandouse.
     
    88
    Utkání už se spíše dohrává a ani nastavovat by se nemuselo moc. Jediné, o co Slavii půjde, je asi hattrickový gól pro Stanislava Tecla.
     
    89
    Patrik Čavoš vybojoval nedovolený zákrok, a tak budou na míči České Budějovice. Jihočeský celek zkusil znovu nákop na útočníky, což si pohlídal Lukáš Masopust.
     
    90+1
    K postranní lajně znovu přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hrát ještě tři minuty.
     
    90+2
    Koncovku zápasu už Slavia kontroluje na útočné polovině. Jakub Hromada se snažil prostrčit balon na spoluhráče, ovšem skvěle zasáhl Martin Králik.
     
    90+3
    Zpoza vápna se napřáhl Moses Usor, který skákavou střelu mířil do pravého spodního rohu branky. Po balonu se natáhl Martin Janáček, jenž zaznamenal další zákrok.
    90+3. Usor pěknou ranou protáhl Janáčka
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    S obrovskou chutí hraje v domácím prostředí Slavia, která deklasovala dalšího soupeře, tentokrát šesti góly. Sešívaní si po Konferenční lize znovu vylepšili fotbalovou chuť a jsou znovu ve FORTUNA:LIZE k nezastavení. Pražané i na zeleném pažitu dělal, co chtěli, a tak se zaslouženě dotahují k Plzni. České Budějovice se téměř neustále bránily a jejich čestný zásah zaznamenal Roman Potočný.
     
    S konstatováním, že Slavia přejela také České Budějovice, se loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního večera. (20:54:20)

    Michal Luxa

    Branky: 18. Tecl (D. Jurásek), 21. Schranz (Tecl), 45+1. Tecl (Schranz), 52. Masopust, 66. Lingr (D. Jurásek), 71. Ewerton (D. Jurásek) – 56. Potočný

    Karty:   58. Grič (CEB), 65. Potočný (CEB), 82. Sluka (CEB)   65. Hora I (CEB)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 9:0. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 4:8.
    SK Slavia Praha: Mandous – Douděra (68. Usor), Ousou, Kačaraba, D. Jurásek (73. M. Jurásek) – Masopust, Provod (78. Hromada), Tiéhi, Lingr (68. Ewerton), Schranz (68. Jurečka) – Tecl (C).
    Náhradníci: O. Kolář – Olayinka, Oscar, Holeš.

    Trenér: Jindřich Trpišovský

    SK Dynamo Č. Budějovice: Janáček – Sladký, Králik (C), L. Havel, Skovajsa – Grič (70. Sluka), P. Hellebrand (46. Švec) – Čmelík (46. Čavoš), Hora I, Potočný (84. Hais) – Zajíc (68. Dav. Krch).
    Náhradníci: Šípoš – Čoudek, Matoušek I, Penner.

    Trenér: Jozef Weber

    Rozhodčí: Michal Křepský – Kamil Hájek, Petr Antoníček

    Diváci: 11 312
    bahis siteleri