Arsenal – Everton 0:0 (odl.) | West Ham – Newcastle 0:0 (odl.) | Crystal Palace – Manchester Utd. 0:0 (odl.)
odloženo
West Ham United
0:0 (-:-)
Newcastle United
Neděle 11.09.2022, 15:00 • London Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 7. kolo
    90. JOELINTON - 1:5
     
    90
    Newcastle právě vstřelil branku! Pátý zásah Strak! Lucas Paquetá přišel o míč na útočné polovině, Bruno Guimaraes rychle přenesl hru dopředu, za obranu West Hamu si naběhl volný JOELINTON a Lukasz Fabiański jeho střelu k tyči nedokázal vyrazit!
     
    88
    Flynn Downes dostává žlutou kartu za zákrok na Joea Willocka, domácí fotbalista si ke stažení soupeře pomohl zápasnickým chvatem.
     
    87
    Střídání v týmu Newcastle United:
    ze hřiště odchází Kieran Trippier, přichází Javier Manquillo.
     
    85
    Střídání v týmu Newcastle United:
    ze hřiště odchází Daniel Burn, přichází Matt Targett.
    82. Alexander ISAK - 1:4
     
    82
    Newcastle právě vstřelil branku! To už je totální pohroma pro West Ham, neboť domácí předvedli další naprostý individuální kolaps! Tentokrát se jej dopustil Lukasz Fabiański, jenž vyběhl daleko z branky, ovšem nedokázal dobře míč zpracovat, posunul jej k ALEXANDERU ISAKOVI, jenž se snadno trefuje do prázdné branky!
     
    74
    Anthony Gordon připravil dobrou možnost pro Willocka, ten ale měl míč na dlouhou nohu a jeho střela byla zablokována, pak domácí nechali soupeři neuvěřitelné množství prostoru ve vlastním pokutovém území, ránu Bruna Guimaraese pak pokryl Lukasz Fabiański.
     
    64
    Střídání v týmu Newcastle United:
    ze hřiště odchází Jacob Murphy, přichází Joe Willock.
     
    64
    Střídání v týmu Newcastle United:
    ze hřiště odchází Allan Saint-Maximin, přichází Anthony Gordon.
     
    64
    Střídání v týmu Newcastle United:
    ze hřiště odchází Callum Wilson, přichází Alexander Isak.
     
    63
    Střídání v týmu West Ham United:
    ze hřiště odchází Saíd Benrahma, přichází Maxwel Cornet.
     
    63
    Střídání v týmu West Ham United:
    ze hřiště odchází Tomáš Souček, přichází Flynn Downes.
     
    63
    Střídání v týmu West Ham United:
    ze hřiště odchází Michail Antonio, přichází Danny Ings.
     
    63
    Střídání v týmu West Ham United:
    ze hřiště odchází Thilo Kehrer, přichází Vladimír Coufal.
     
    59
    Další velký zákrok Lukasze Fabiańskiho! Ten vytáhl ránu Saint-Maximina, která letěla ke vzdálenější tyči!
    55. Jacob Murphy (NEW)
     
    55
    Newcastle podnikl trochu divokou rozehrávku od vlastního pokutového území, zvládl ji ale natolik dokonale, že hosté rychle přešli do přečíslení ve třech proti jedinému Zoumovi a další pohromu West Hamu odvrátil Lukasz Fabiański, jenž skvělým zákrokem vytáhl Murphyho ránu z čisté tutovky!
     
    52
    Joelinton dostává svoji již jedenáctou žlutou kartu v této sezóně za došlápnutí na kotník Lucase Paquety.
    46. Callum WILSON - 1:3
     
    46
    Newcastle právě vstřelil branku! Jen dvaadvacet sekund ve druhém poločase stačilo Newcastlu na třetí branku! Po rozehrávce Fabiańskiho udělal katastrofální chybu Nájif Akird, jenž se nechal obrat o míč Jacobem Murphym, ten pak přihrál CALLUMU WILSONOVI před prázdnou branku a domácí trenér David Moyes i fanoušci West Hamu vůbec nechápou, co se právě na trávníku odehrálo!
     
    42
    Píská se o chvíli později, kdy Emerson Palmieri pořádně ostrým skluzem zajel pod nohy Jacoba Murphyho. Davidu Moyesovi se ta žlutá karta vůbec nelíbí, vypadala ale poměrně jasně.
    40. Kurt ZOUMA - 1:2
     
    40
    West Ham právě vstřelil branku! West Ham udeřil z rohového kopu, když na Bowenův centr nedosáhl Nick Pope a před brankou se snadno prosadil KURT ZOUMA!
     
    31
    Murphy vysunul za domácí obranu Calluma Wilsona, jenž se řítil na Lukasze Fabiańskiho, ten ale dokázal míč vypíchnout Wilsonovi od kopačky!
    28. Lucas Paquetá (WHU)
     
    28
    Lucas Paquetá prudce pálil ke vzdálenější tyči, tam ale stačil zasáhnout Nick Pope a velmi těžkým zákrokem vytáhl míč vedle branky!
    14. JOELINTON - 0:2
     
    14
    Newcastle právě vstřelil branku! Branka Newcastlu je regulérní! JOELINTON byl v době Schärovy přihrávky ještě v regulérním postavení a rozhodčí Pawson tak uznává druhou trefu Magpies!
     
    13
    Schärův nákop za hostující obranu našel rozběhnutého Joelintona, jenž v úniku obešel brankáře Fabiańskiho a zakončil do prázdné branky, vzápětí je však odmáván ofsajd.
    6. Callum WILSON - 0:1
     
    6
    Newcastle právě vstřelil branku! Newcastle nabídnutou možnost využil na maximum! Trippierův rohový kop se sice ještě neujal, odražený míč ale vrátil před branku Allan Saint-Maximin a CALLUM WILSON přesnou hlavičkou nedal Fabianńskimu šanci zasáhnout!

    Při bránění Wilsona sice zaváhal Kurt Zouma, tato branka ale půjde hlavně na vrub Thila Kehrera za to, jak si počínal před rohovým kopem.
     
    1
    A domácí začali pořádně zhurta! Jarrod Bowen pronikl po pravém křídle a přihrával před branku, kde si Bruno Guimaraes ve skluzu srazil míč přímo na tyč vlastní branky! Mimořádný kus štěstí pro Newcastle hned po půlminutě hry!

    Tomáš Kohlmann

    Branky:


    West Ham United:
    Newcastle United:
    bahis siteleri